Jerusalem

1r Dia – Barcelona – Tel Aviv (Israel) – Jerusalem

Vol de Barcelona a Tel Aviv segons l’horari i la classe escollits. A l’arribada a l’aeroport Ben Gurion de Tel Aviv, trasllat privat a l’hotel de Jerusalem amb assistència de parla anglesa o hispana (segons disponibilitat). Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Inbal.

2n Dia – Jerusalem. Ciutat Antiga

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de la Ciutat Antiga amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant el recorregut pujarem al Turó de les Oliveres, veurem l’Església del Pare Nostre, baixarem a l’Hort de Getsemaní i entrarem a la Ciutat Antiga per la Porta de Sió. Una vegada a dins, visita de la Sala del Sant Sopar i de la Tomba del rei David. A continuació, passeig pel barri jueu fins al Mur de les Lamentacions i l’esplanada de les mesquites. Finalment, recorregut per la Via Dolorosa fins al Sant Sepulcre. Dinar inclòs a un restaurant local durant les visites. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Inbal.

3r Dia – Jerusalem. Ciutat Nova i Betlem

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de la Ciutat Nova amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant les visites veurem l’edifici del Knesset (Parlament) i la Menora gegant, símbol de l’estat d’Israel. Continuació cap al complex del Museu d’Israel per visitar el Museu del Llibre, on hi ha els Texts del mar Mort i l’enorme maqueta de la ciutat a l’època del Segon Temple. Tot seguit visita de Yad Vashem (Museu de l’Holocaust). Acabarem el dia a Betlem per conèixer l’Església de la Nativitat i el Camp dels Pastors. Dinar inclòs a un restaurant local durant les visites. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Inbal.

4t Dia – Jerusalem. Excursió a Masada, Qumran i el mar Mort

Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió de dia sencer a la depressió del mar Mort amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant l’excursió baixarem a Judea, veurem la silueta de la ciutat de Jericó i arribarem a Qumran, on visitarem les restes arqueològiques de l’antiga comunitat essènia que va escriure els anomenats Texts del mar Mort. Continuació cap a la fortalesa de Masada, ciutat-palau d’Herodes i símbol de la resistència dels zelotes. Dinar inclòs a un hotel de la zona del mart Mort. A la tarda temps lliure a la platja privada d’un hotel per banyar-se al mar Mort. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Inbal.

5è Dia – Jerusalem – Tel Aviv – Barcelona

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de l’anomenada ciutat de David amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant la visita coneixerem les restes arqueològiques del primer assentament a Jerusalem, atribuïdes a Abraham. El recorregut arqueològic també inclou restes atribuïdes als reis David i Salomó, convertint-se en un dels punts centrals de l’arqueologia bíblica a la ciutat. Dinar lliure. Habitació disponible a l’hotel fins l’hora de sortir cap a l’aeroport. Trasllat privat a l’aeroport amb assistència de parla anglesa o hispana (segons disponibilitat) per agafar el vol de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 2.070.- Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:
Estada a l’hotel Inbal de 5***** en règim d’allotjament i esmorzar.
Late check out a l’hotel el darrer dia.
Guia privat de parla hispana durant les visites.
Trasllats privats aeroport-hotel-aeroport amb assistència de parla anglesa o hispana (segons disponibilitat)
Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
Tots els àpats indicats explícitament.
Visites indicades al programa.
Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:
Vols internacionals.
Extres personals.
Propines.
Res no mencionat explícitament.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar