Istanbul

1r Dia – Barcelona – Istanbul (Turquia)

Vol de Barcelona a Istanbul segons l’horari i la classe escollits. Trasllat privat a l’hotel amb vehicle privat i assistència de parla hispana. Allotjament a l’hotel escollit.

2n Dia – Istanbul. Santa Sofia, Mesquita Blava i l’estret del Bòsfor.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia amb vehicle privat i guia de parla hispana de la ciutat antiga d’Istanbul. Durant el recorregut del matí veurem la plaça de l’antic Hipòdrom bizantí i entrarem a la Mesquita Blava i a la Basílica de Santa Sofia, dos dels monuments més importants de la ciutat. Dinar inclòs a un restaurant local de peix. A la tarda, excursió amb vaixell pel Bòsfor, l’estret que comunica el mar de Màrmara i el mar Negre i separa Europa d’Àsia. Acabada la navegació retorn a l’hotel. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel escollit.

3r Dia – Istanbul. Palau de Topkapi, Cisterna i Gran Basar.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer amb vehicle privat i guia de parla hispana de la ciutat antiga d’Istanbul. Durant el recorregut entrarem a la Mesquita de Sehzadebasi, situada a un turó que domina el Corn d’Or. A continuació visita guiada del fastuós Palau de Topkapi, durant segles la residència imperial dels sultans otomans. Durant la visita també s’entrarà a l’Harem, format per més de quatre-centes habitacions. Dinar inclòs a un restaurant local. A la tarda visita de la Cisterna de la Basílica, més coneguda com el palau submergit, i del laberíntic Gran Basar, una ciutat dins la ciutat format per més de quatre mil botigues. Finalment retorn a l’hotel. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel escollit.

4t Dia – Istanbul. Palau de Dolmabache i el Corn d’Or.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer amb vehicle privat i guia de parla hispana de la ciutat antiga d’Istanbul. Durant l’excursió entrarem al Palau de Dolmabache, la darrera residència dels sultans otomans a partir de la meitat del segle XIX. A continuació recorrerem el barri d’Eyüp, on hi ha un dels centres de peregrinatge musulmà més importants del món després de la Meca, Medina i Jerusalem. Al barri d’Eyüp també ens aturarem al famós cafè Pierre Loti, des d’on es gaudeix d’una de les millors vistes del Corn d’Or. Acabarem la tarda al Basar Egipci, on antigament es venien les espècies portades d’Orient. Finalment retornarem a l’hotel. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel escollit.

5è Dia – Istanbul – Barcelona

Esmorzar inclòs a l’hotel. Matí lliure fins l’hora de sortida del vol. Trasllat privat a l’aeroport amb assistència de parla hispana. Retorn a Barcelona segons l’horari del vol escollit.

Estada a l’Hotel Hilton:
Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 1.330.- Euros (IVA inclòs) + Vols

Estada a l’Hotel Four Seasons Sultanahmet:
Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 2.060.- Euros (IVA inclòs) + Vols

Aquest preu inclou:
•    Estada a l’hotel seleccionat en règim d’allotjament i esmorzar.
•    Guia privat de parla hispana durant les excursions.
•    Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
•    Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport amb assistència de parla hispana.
•    Tots els àpats indicats explícitament.
•    Visites i activitats indicades al programa.
•    Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:
•    Vols internacionals.
•    Extres personals.
•    Propines.
•    Res no mencionat explícitament.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar