India Triangle d’Or

1r Dia – Barcelona – Nova Delhi (Índia).

Vols de Barcelona a Nova Delhi segons l’horari i la classe escollits. Trasllat privat a l’hotel amb vehicle privat i assistència de parla hispana. Allotjament a l’hotel ITC Maurya.

2n Dia – Nova Delhi. Visita de la ciutat.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer de la capital del país. Durant el recorregut del matí visitarem la part antiga de Delhi, veurem les muralles de la ciutat, els minarets de la Mesquita Jama Masjid, Qutub Minar i el Fort Vermell, i farem un trajecte amb rickshaw per Chandini Chowk. Dinar inclòs. A la tarda visita de la ciutat moderna, passant per l’avinguda Rajpath, la Porta de l’Índia, el Palau Presidencial i el centre administratiu de Rashtrapati Bhavan. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel ITC Maurya.

3r Dia – Nova Delhi – Agra. Visita del Taj Mahal.

Esmorzar lleuger inclòs a l’hotel. De matinada trasllat privat a l’estació de tren per agafar el tren exprés fins a Agra. A l’arribada, check in a l’hotel, temps lliure i dinar. A la tarda visita de l’espectacular Taj Mahal i de l’impressionant Fort d’Agra. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Trident.

4t Dia – Agra – Fatehpur Sikri – Jaipur

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat per carretera fins a Jaipur, visitant en ruta la fortalesa de Fatehpur Sikri, construïda per l’emperador Akbar al segle XVI. A l’arribada a Jaipur, check in a l’hotel i dinar. A la tarda temps lliure per descansar. Abans de sopar, excursió orientativa de la ciutat amb el guia local de parla hispana. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Rajputana Sheraton.

5è Dia – Jaipur. Visita de la ciutat.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer de la ciutat de Jaipur, capital del Rajasthan. Durant la visita pujarem a lloms d’elefant fins l’anomenat Fort Amber, recorrerem el centre de la ciutat i veurem el Palau de Hawa Mahal, l’observatori de Jantar Mantar, la zona comercial de Badi Chaupar, el Temple de Birla, l’Ajuntament i el Jal Mahal. Dinar inclòs a un restaurant local durant les visites. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Rajputana Sheraton.

6è Dia – Jaipur – Delhi – Barcelona

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat per carretera fins a l’aeroport de Delhi amb vehicle privat i assistència de parla hispana per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits. Nit a bord.

7è Dia – Barcelona

Arribada a Barcelona segons l’horari dels vols escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 1185.- Euros (IVA inclòs) + Vols

Aquest preu inclou:
•    Estada als hotels indicats en règim de pensió completa.
•    Guia privat de parla hispana durant tot el recorregut.
•    Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
•    Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport amb assistència de parla hispana.
•    Visites i activitats indicades al programa.
•    Bitllet de tren Delhi-Agra a bord del Shatabadi Express.
•    Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:
•    Vols internacionals.
•    Extres personals.
•    Propines.
•    Visat.
•    Res no mencionat explícitament.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar