India Rajasthan

1r Dia – Barcelona – Nova Delhi (Índia).

Vols de Barcelona a Nova Delhi segons l’horari i la classe escollits. Trasllat privat a l’hotel amb vehicle privat i assistència de parla hispana. Allotjament a l’hotel ITC Maurya.

2n Dia – Nova Delhi. Visita de la ciutat.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer de la capital del país. Durant el recorregut del matí visitarem la part antiga de Delhi, veurem les muralles de la ciutat, els minarets de la Mesquita Jama Masjid i el Fort Vermell, i farem un trajecte amb rickshaw per Chandini Chowk. Dinar inclòs a un bon restaurant local. A la tarda visita de la ciutat moderna, passant per l’avinguda Rajpath, la Porta de l’Índia, el Palau Presidencial i el centre administratiu de Rashtrapati Bhavan. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel ITC Maurya.

3r Dia – Nova Delhi – Agra. Visita del Taj Mahal.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Al matí trasllat per carretera fins a Agra. A l’arribada, check in a l’hotel i dinar. A la tarda visita de l’espectacular Taj Mahal i de l’impressionant Fort d’Agra. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Trident.

4t Dia – Agra – Fatehpur Sikri – Jaipur

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat per carretera fins a Jaipur, visitant en ruta la fortalesa de Fatehpur Sikri, construïda per l’emperador Akbar al segle XVI. A l’arribada a Jaipur, check in a l’hotel i dinar. A la tarda temps lliure per descansar. Abans de sopar, excursió orientativa de la ciutat amb el guia local de parla hispana. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Rajputana Sheraton.

5è Dia – Jaipur. Visita de la ciutat.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer de la ciutat de Jaipur, capital del Rajasthan. Durant la visita pujarem a lloms d’elefant fins l’anomenat Fort Amber, recorrerem el centre de la ciutat i veurem el Palau de Hawa Mahal, l’observatori de Jantar Mantar, la zona comercial de Badi Chaupar, el Temple de Birla, l’Ajuntament i el Jal Mahal. Dinar inclòs a un restaurant local durant les visites. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Rajputana Sheraton.

6è Dia – Jaipur – Deogarh (excursió amb 4×4).

Esmorzar inclòs a l’hotel. Al matí, recorregut per carretera fins a Deogarh. Quan arribem ens instal·larem a l’espectacular hotel Deogarh Mahal. A la tarda excursió amb 4×4 per visitar les comunitats locals de la regió i conèixer el mode de vida tradicional del Rajasthan. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Deogarh Mahal.

7è Dia – Deogarh – Udaipur (excursió llac Pichola)

Esmorzar inclòs a l’hotel. Al matí, recorregut per carretera fins a Udaipur. A l’arribada a Udaipur, check in a l’hotel i dinar. A la tarda farem una relaxant excursió amb vaixell per les tranquil·les aigües del llac Pichola. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Trident.

8è Dia – Udaipur. Visita de la ciutat.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de mig dia de la ciutat més evocadora del Rajasthan. Durant el recorregut visitarem el complex del palau de la ciutat, de la segona meitat del segle XVI, veurem el Palau de Jag Mandir, del segle XVII, i passejarem pels extraordinaris jardins i mercats de Saheliyon ki Bari, considerats els més bonics d’Udaipur. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda temps lliure per passejar tranquil·lament pel centre de la ciutat. Sopar inclòs a l’hotel Allotjament a l’hotel Trident.

9è Dia – Udaipur – Nova Delhi – Barcelona

Esmorzar inclòs a l’hotel. Matí lliure per acabar de conèixer la ciutat. Trasllat privat a l’aeroport amb assistència de parla hispana per agafar el vol a Nova Delhi. A l’arribada a la capital del país trasllat privat amb assistència de parla hispana a l’hotel Radisson de la zona de l’aeroport. Habitació disponible fins l’hora de sortida del vol. Sopar inclòs a l’hotel. Trasllat amb vehicle privat i assistència de parla hispana a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits. Nit a bord.

10è Dia – Barcelona

Arribada a Barcelona segons l’horari dels vols escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 2060.- Euros (IVA inclòs) + Vols

Aquest preu inclou:
•    Estada als hotels indicats en règim de mitja pensió.
•    Guia privat de parla hispana durant tot el recorregut.
•    Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
•    Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport amb assistència de parla hispana.
•    Pensió completa.
•    Visites i activitats indicades al programa.
•    Vols domèstics.
•    Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:
•    Vols internacionals.
•    Extres personals.
•    Propines.
•    Visat.
•    Res no mencionat explícitament.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar