Egipte

Ara o Mai!

1r Dia – Volen a El Caire, la capital egípcia.
Presentació a l’aeroport del Prat, terminal 1, per facturar l’equipatge. Sortida del vol de la companyia EgyptAir a El Caire. En arribar, i un cop recollit l’equipatge, els estaràn esperant per acompanyar-los a l’hotel. Allotjament.

2n Dia – El Caire. Visiten les Piràmides de Gizeh i el Museu Egipci.
Aquest matí, després d’esmorzar, aniran a Gizeh on hi ha els monuments més interessants de l’Antic Egipte: les tres grans piràmides de Keops, Kefren i Mikerinos i l’Esfinx. Visitaran una de les piràmides, tombes reservades als faraons i a les seves reines. Tot seguit veurem l’Esfinx, amb forma de lleó i cap humà. Es tracta de la imatge del faraó Kefren representat com un felí que vigila la seva pròpia necròpolis. Tot i les seves colossals proporcions, els contorns són suaus i purs i l’expressió del cap és dolça i tranquil·la, característiques que indiquen, sens dubte, un alt grau de perfeccionament artístic.
Després visitaran el Museu Egipci, fundat l’any 1858. Aquest museu, consagrat a les antiguitats faraòniques, amb més de 100.000 objectes exposats, ens oferirà una visió única de les civilitzacions antigues del país. Hi trobaran escultures de grans dimensions i objectes petits, com ara joies, monedes i altres peces arcaiques. En acabar la visita retornaran a l’hotel. Dinar i sopar no inclosos.

3r Dia – Volen a Assuan, visiten els temples de Philae, la gran presa i embarquen al creuer.
Aquest mati els acompanyaran a l’aeroport de El Caire per agafar un vol cap a Assuan. Quan aterrin anirem la Gran Presa, les dimensions de la qual l’han convertida en una de les obres d’enginyeria més grans del món. Després aniran al creuer per embarcar i dinar.
A la tarda visitaran els cèlebres temples de Philae salvats de les aigües del Nil gràcies a la col·laboració de la UNESCO. Del conjunt destaca el Temple d’Isis, construït entre els segles III i II aC. Acabada la visita faran un passeig amb faluca pel Nil. Durant la navegació podran veure el turó on hi ha el mausoleu del líder ismaïlita Agha Khan i el magnífic jardí botànic de l’illa Kitchener. Retornaran al vaixell on soparan.

4t Dia – Creuer Nil. Comencen la navegació pel Nil. A la tarda visiten els temples de Kom Ombo.
Pensió completa a bord.
Avui el vaixell inicia la seva navegació cap al nord, rumb a Kom Ombo. Quan arribin a aquesta localitat fluvial el vaixell s’aturarà per poder visitar el temple ptolemaic. Construït sobre un turó, aquest temple dedicat a Sobek i a Haroeris domina com una acròpolis el gran meandre del Nil. Acabada la visita el vaixell reprendrà la navegació rumb a Edfú.

5è Dia – Creuer Nil. Visiten el temple d’Horus a Edfú.
Pensió completa a bord.
Aquest matí visitaran el temple dedicat a Horus, un dels més ben conservats d’Egipte. Els murs de l’edifici estan recoberts de representacions i de textos que ens expliquen acuradament la vida del temple; el podríen arribar a llegir com si es tractés d’un gran llibre, autèntic resum de la ciència sacerdotal del temps en què estan consignats els mites i les litúrgies solemnes. Acabada la visita el vaixell continuarà la navegació cap a Luxor, una de les ciutats més importants de l’Egipte modern.
A la tarda gaudiran d’una representació de la Dança del ventre.
Sopar i dormir a bord.

6è Dia – Desembarquen i visiten la Vall dels Reis i de les Reines, el Temple de Hatshepsut i els Colossos de Memnon.
Al matí, després d’esmorzar, sortiran cap a la Vall dels Reis, on els faraons del Regne Nou van fer excavar els seus impressionants hipogeus. En total hi ha 450 tombes, de les quals 62 són reials; vostès en visitaran dues. Les tombes presenten una disposició general similar: una porta tallada verticalment a la roca i un llarg passadís descendent que condueix al fons de la tomba on trobem la cambra principal amb el sarcòfag reial. Després aniran a la Vall de les Reines, on visitaran algunes de les tombes més interessants. Prosseguiran el recorregut cap al temple funerari de la Reina Hatsepsut, conegut per l’harmonia paisatgística i arquitectònica del conjunt. Abans de dirigir-se a l’hotel,  passaran per davant dels cèlebres Colossos de Memnon, que representen al faraó Amenofis III.
A la tarda poden anar a visitar lliurement el Temple de Karnak i el Temple d’Amon, situat al centre de la ciutat. Dinar i sopar no inclosos.

7è Dia – Volen a El Caire i disposem de temps lliure.
Esmorzaran a l’hotel i després els acompanyaran a l’aeroport per agafar el vol a El Caire. Quan arribin a la capital d’Egipte els acompanyaran a l’hotel i disposaran de la resta del dia lliure.
A la tarda els recomanem agafar un taxi i anar a passejar pel famós Basar Khan el-Khalili, construït a principis del període mameluc. Dinar i sopar no inclosos.

8è Dia – Emprenen el vol de retorn a casa.
Esmorzar a l’hotel. A una hora prudencial els acompanyaran a l’aeroport per emprendre el vol que els portarà a Barcelona, on donaran per acabat aquest viatge, del qual esperem en guardin un bell record.

Preu per persona en habitació doble: Consultar

Aquest preu inclou:
Vols de la companyia EgypAir, línia regular, classe turista Q.
Guia local de parla espanyola.
Trasllats.
Estada a l’hotel Pyramids Park Resort o Barceló a El Caire (Categoria 5*****). Dormir i esmorzar.
Estada a l’hotel Sofitel d’Assuan (Categoria 5*****). Dormir i esmorzar.
Creuer en pensió completa amb el vaixell de Amarantee Nile Cruise (Categoria 5*****).
Entrada al Museu Egipci.
Visita de les Piràmides de Gizeh i l’Esfinx.
Visita de la Vall dels Reis i de les Reines.
Visita Temple de Kom Ombo i Edfú.
Visita d’Asuan, el Temple de Philae i passeig amb faluca pel Nil
Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

Aquest preu NO inclou:
Les propines al vaixell.
Les begudes en els àpats.
Visat d’entrada.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar