Cambodja Angkor Shianouk

1r Dia – Barcelona – Siem Reap (Cambodja)

Vol de Barcelona a Siem Reap segons l’horari i la classe escollits. Nit a bord.

2n Dia – Siem Reap. A la tarda visita dels temples d’Angkor Wat

Arribada a Siem Reap. Trasllat privat a l’hotel amb assistència de parla hispana. Check in a l’hotel de luxe Sofitel Phoketra Royal Angkor. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda farem la primera visita del conjunt arqueològic d’Angkor visitant precisament el temple d’Angkor Wat, un dels conjunts religiosos més impressionats del món. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Sofitel Phoketra Royal Angkor.

3r Dia – Siem Reap. Visita dels temples d’Angkor

Esmorzar inclòs a l’hotel. Continuació de la vista del conjunt arqueològic d’Angkor. Al matí visita d’Angkor Thom, la darrera capital de l’imperi Khmer, i del temple de Bayon, cèlebre pels 216 rostres gegants de somriure misteriós esculpits en les cinquanta-quatre torres del conjunt. Al final del matí també es visitarà Phimean Akas i les anomenades Terrassa de l’Elefant i Terrassa del rei Leper. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda visita de Takeo i recorregut amb carreta fins a Ta Prohom, un temple mig absorbit per la jungla. Durant el recorregut també es visitaran els conjunts de Banteay Kdei, Sras Srang i Krova. Allotjament a l’hotel Sofitel Phoketra Royal Angkor.

4t Dia – Siem Reap. Visita dels temples d’Angkor

Esmorzar inclòs a l’hotel. Continuació de la vista del conjunt arqueològic d’Angkor. Al matí visita dels temples de Banteay Srei, anomenats la Ciutadella de les Dones gràcies al finíssim treball escultòric dels relleus que adornen el conjunt. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda excursió amb vaixell per les tranquil·les aigües del llac Tonle Sap. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Sofitel Phoketra Royal Angkor.

5è Dia – Siem Reap – Phnom Penh

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat amb assistència de parla hispana a l’aeroport. Vol Siem Reap – Phnom Penh, capital de Cambodja. A l’arribada trasllat privat a l’hotel amb assistència de parla hispana. Check in a l’hotel de luxe Sofitel Phoketra Phnom Penh. Resta del matí lliure. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda visita de la ciutat veient el Palau Reial i les anomenades Pagodes d’Or i de Plata. Acabarem la visita al Museu Nacional, on s’exposen els tresors arqueològics de la civilització khmer. Al capvespre recorregut amb vaixell pel riu Mekong per veure la posta de sol. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Sofitel Phoketra Phnom Penh.

6è Dia – Phnom Penh – Shianouk

Esmorzar inclòs a l’hotel. Al matí visita del Museu del Genocidi, on s’exposa la tràgica història del règim dels khmer Roig. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda recorregut per carretera amb vehicle privat fins a Shianouk. A l’arribada, check in a l’hotel de luxe Sokha Beach Resort. Tarda lliure per gaudir de la platja i de les instal·lacions de l’hotel. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Sokha Beach Resort.

7è Dia – Shianouk. Visita del Parc Nacional de Ream.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió amb vaixell al Parc Nacional de Ream, situat a 18 quilòmetres de Shianoukville. Aquest parc protegeix una zona costanera formada per platges tropicals, manglars i jungla, habitada per més de 150 espècies d’ocells i una gran població de simis. Dinar tipus pícnic inclòs. A la tarda retorn a l’hotel i temps lliure per gaudir de la platja. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Sokha Beach Resort.

8è Dia – Shianouk – Phnom Penh

Esmorzar inclòs a l’hotel. Recorregut per carretera de retorn a Phnom Penh. A l’arribada check in a l’hotel Sofitel Phoketra Phnom Penh. Resta del matí lliure. A la tarda visita de Wat Phnom Penh, el turó que commemora la fundació de la ciutat, i de l’anomenat mercat Rus. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Sofitel Phoketra Phnom Penh.

9è Dia – Phnom Penh – Barcelona

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 1.790.- Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:
Estada als hotels indicats en règim de pensió completa.
Guia privat de parla hispana durant tot el recorregut
Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
Tots els àpats indicats explícitament.
Visites indicades al programa.
Vol domèstic Siem Reap – Phnom Penh
Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:
Vols internacionals.
Extres personals.
Propines.
Res no mencionat explícitament.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar