Líban

El país dels fenicis

1r Dia – Volem a Beirut.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Frankfurt, on connectarem amb el vol a Beirut. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel on ens allotjarem els propers dies.

2n Dia – Beirut.

Avui dedicarem el dia a conèixer Beirut. Començarem el matí visitant les col·leccions arqueològiques del Museu Nacional. A continuació recorrerem la Corniche, passejarem pel districte Solidere i coneixerem el barri de Hamra, reconstruït després de la finalització de la guerra civil l’any 1990. Aquí conviuen l’arquitectura contemporània amb jaciments arqueològics, mesquites medievals i esglésies romàniques. Acabades les visites retornarem a l’hotel.

3r Dia – Beirut – Trípoli – Wadi Qadisha – Bcharreh – Beirut.

Aquest matí anirem a Trípoli, la segona ciutat del país. Durant la visita entrarem a la ciutadella medieval, recorrerem els souks de la medina mameluca i otomana i ens aproparem a la Gran Mesquita. Acabada la visita continuarem l’etapa fins la vall de Qadisha (UNESCO); als seus penya-segats hi ha excavats cenobis que daten des del segle IV, com el de San Antoni de Qozhaya. Finalment anirem a conèixer el bosc de cedres de Bcharreh, a 2.200 m d’altitud, on hi ha arbres que tenen més de 2.000 anys. Quan acabem la visita retornarem al nostre hotel de Beirut.

4t Dia – Beirut – Anjaar – vall de Bekaa – Baalbeck – Beirut.

Esmorzarem i anirem al jaciment arqueològic d’Anjaar (UNESCO), antiga ciutat omeia situada a la ruta de Beirut a Damasc. Després recorrerem la vall de Bekaa fins a Baalbeck (UNESCO), un antic lloc de culte on s’han trobat restes semítiques, fenícies, hel·lenístiques i romanes. Durant la visita veurem els temples de Venus, de les Muses, de Baco i de Júpiter i la fortalesa àrab del segle VII. De retorn a Beirut visitarem els cellers romans de Ksara, on farem una degustació.

5è Dia – Beirut – coves de Jeita – Batroun – Byblos – Harissa –  Beirut.

Avui visitarem les espectaculars coves de Jeita, fent un recorregut amb barca per les galeries inundades. Tot seguit anirem a conèixer les restes fenícies de Batroun. A la tarda, visitarem Byblos (UNESCO), una de les ciutats més antigues d´Orient amb prop de 8.000 anys d’història. Durant el recorregut veurem la necròpolis fenícia i el temple de Baal, les restes de la ciutat romana, els edificis musulmans posteriors a la conquesta i la ciutadella i l’església de Sant Joan de l’època de les creuades. Acabada la visita pujarem al mirador de la Verge de Harissa i retornarem a Beirut. 

6è Dia – Beirut – Sidó – Tir – Beirut.

Aquest matí ens traslladarem al sud del país i visitarem Sidó. Durant el recorregut passejarem per la medina mameluca, entrarem a l’església de Sant Nicolau, veurem els caravanserais Khan Sacya i Khan el-Franj i la ciutadella del temps de les creuades. A la tarda, anirem a la ciutat fenícia de Tir (UNESCO), d’on varen sortir els comerciants que fundarien Cadis i Cartago. Durant la visita coneixerem la necròpolis romanobizantina, l’hipòdrom, l’aqüeducte i l’antic pont romà. Finalment retornarem a Beirut.

7è Dia – Beirut – Chouf – Deir el Qamar – Beiteddine – Beirut.

Començarem el dia visitant les muntanyes del Chouf, on hi ha dues capitals històriques del Líban. A Deir el Qamar, capital durant l’època otomana, veurem els elegants palaus del segle XVII construïts pels prínceps drusos. I a Beiteddine, la capital durant el segle XIX visitarem el Palau dels Emirs. Acabada la visita retornarem a Beirut.

8è Dia – Beirut – Barcelona.

Després d’esmorzar gaudirem d’una estona de temps lliure per fer compres i tot seguit anirem a l’aeroport per volar a Frankfurt, on connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 6 d’abril de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 2.765.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 375.- € (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols de la companyia Lufthansa, classe turista.
 • Estada a Beirut en hotel de 4**** estrelles superior.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Beirut amb entrada al Museu Nacional.
 • Visita de Trípoli, la vall de Wadi Qadisha i el bosc de cedres de Bcharreh.
 • Visita dels jaciments arqueològics d’Anjaar i Baalbeck.
 • Visita de les coves de Jeita i dels jaciments arqueològics de Batroun i Byblos.
 • Visita dels jaciments arqueològics de Sidó i Tir.
 • Visita de Deir el Qamar i Beiteddine, a les muntanyes de Chouf.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar