Istanbul i Capadòcia

La porta d’Orient

1r Dia. Istanbul.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a Istanbul, capital de Turquia. Trasllat a l’hotel on soparem i ens allotjarem.

2n Dia. Istanbul.

Aquest matí coneixerem Santa Sofia, obra mestra de l’art bizantí, la Mezquita Blava, la més gran i fastuosa de la ciutat, l’Hipòdrom, actual plaça Sultan Ahmed i la impressionant cisterna Yerabatan Sarayi. Després de dinar ens adreçarem al Palau de Topkapi, que fou durant segles la residència oficial dels sultans otomans i seu administrativa. Acabarem les visites al Gran Basar, el mercat cobert més antic i més gran del món.

3r Dia. Istanbul.

Esmorzarem i descobrirem el Basar Egipci, també conegut com el Basar de les Espècies. Tot seguit visitarem el pont de Gàlata i passejarem pel mercat de peix abans d’agafar un vaixell que ens durà a fer un petit creuer per l’estret del Bòsfor. Després de dinar visitarem el Palau Dolmabahçe, el primer palau d’estil europeu que es va edificar a la ciutat. Abans de retornar a l’hotel també visitarem l’avinguda Istiklal i la zona de la plaça Taksim.

4t Dia. Istanbul – Nevşehir (Capadòcia)

Després d’esmorzar visitarem l’Església de Sant Salvador de Chora considerada un dels exemples més bonics de l’arquitectura religiosa bizantina i ens arribarem al barri d’Eyüp; aquí agafarem el telefèric fins al Cafè Pierre Lotti, on gaudirem d’una de les millors vistes de la ciutat tot prenent un te. Després de dinar agafarem el vol que ens durà a Nevşehir, porta d’entrada a la Capadòcia, on soparem i ens allotjarem a l’hotel.

5è Dia. Nevşehir (Capadòcia)

A primera hora del matí sobrevolarem la Capadòcia amb globus (activitat subjecte a les condicions meteorològiques, NO inclosa al preu del viatge). Després d’esmorzar a l’hotel coneixerem la ciutat troglodita d’Ortahisar i anirem a la impressionant vall de Zelve on descobrirem el poble d’artesans d’Avanos, Dinarem en ruta i a la tarda arribarem a la vall de Goreme, on veurem els cèlebres habitatges troglodítics i visitarem el seu Museu a l’Aire Lliure, ple d’esglésies i santuaris excavats a la roca. A la sortida de la vall ens aturarem a l’església troglodítica de Sant Joan Baptista, del segle VIII. Acabarem les visites del dia pujant a Uchisar, des d’on gaudirem d’una corprenent vista de la Capadòcia. Retornarem a l’hotel per sopar.

5è Dia. Nevşehir (Capadòcia).

Avui seguirem descobrint els impressionants paisatges rocallosos de la Capadòcia. Durant el recorregut visitarem la ciutat subterrània d’Ozkonak i explorarem les valls d’Avcilar, de Guvercinlik i Pasabag, farcides de les formacions geològiques que han fet famosa la regió. Acabades les visites retornarem al nostre hotel de Nevşehir per sopar i descansar.

6è Dia. Nevşehir – Istanbul – Barcelona.

Després d’esmorzar agafarem el vol que ens ha de dur a Istanbul on connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 6 d’abril.

Preu per persona en habitació doble: 2.325.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 490.- € (IVA inclòs).

Cost aproximat vol en globus: 180.- € (IVA inclòs). (Es paga directament al guia local).

El preu inclou:

  • Vols internacionals de la companyia Turkish, classe turista.
  • Visita d’Istanbul amb entrada a Santa Sofia, la Mesquita Blava, l’Hipòdrom, la Cisterna, el Palau de Dolmabahçe, Sant Salvador de Chora i el Basar Egipci.
  • Visita del Palau de Topkapi amb entrada a l’harem i el Tresor.
  • Excursió amb vaixell pel canal del Bòsfor.
  • Recorregut per la Capadòcia amb visita de la ciutat subterrània d’Ortahisar, Zelve, i Avanos.
  • Visita del museu de Goreme.
  • Visita de l’església de Sant Joan Baptista.
  • Visita d’Ozkonak i de les valls d’Avcilar, Guvercinlik i Pasabag.
  • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar