Montenegro

Escuma de mar i pols de neu als Balcans

1r Dia – Barcelona – Dubrovnik – Budva.
Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Dubrovnik. En aterrar ens traslladarem a Montenegro, pararem per conèixer Porto Montenegro i finalment ens allotjarem a Budva, situada a la costa de l’Adriàtic.

2n Dia – Budva – llac de Skadar – Moraca – Bjelasica – Mojkovak.
Després d’esmorzar ens traslladarem al Parc Nacional del llac Skadar, situat entre Montenegro i Albània. Farem una excursió amb vaixell per gaudir de la bellesa de l’entorn i després anirem a conèixer el Monestir de Moraca, famós pels seus frescos. Finalment arribarem a Mojkovak, a la vall del riu Tara, on farem una excursió en vehicles 4×4 per gaudir de les vistes des de la muntanya de Bjelasica. En acabar ens instal·larem a l’hotel de Mojkovak.

3r Dia – Mojkovak – PN Biogradska – PN Durmitor – Monestir d’Ostrog – Budva.
Després d’esmorzar anirem a conèixer el Parc Nacional de Biogradska, amb diversos cims de més de dos mil metres d’altitud. Durant el nostre recorregut veurem l’anomenada selva verge i el llac Biogradsko. En acabar la visita ens dirigirem al canó del Tara, considerat un dels més profunds del món (UNESCO). Pararem al famós pont de Scepan Polje, penjat a més de 172 metres sobre el fons de la vall i després ens dirigirem al llac Crno, situat al Parc Nacional de Durmitor (UNESCO). Dinarem i a la tarda visitarem el Monestir d’Ostrog, construit sota un espadat de 900 metres d’alçada. En acabar la visita continuarem l’etapa fins a Budva, on ens allotjarem les dues properes nits.

4rt Dia – Budva – Cetinje – Sveti Stefan – Budva.
Esmorzarem a l’hotel i anirem a conèixer l’antiga ciutat de Cetinje, capital del país fins la Primera Guerra Mundial. Durant la passejada pel centre històric veurem el Palau de Nicolàs I, la Casa del Govern i el Monestir de Sant Pere. Dinarem i a la tarda ens aproparem a la península emmurallada de Sveti Stefan per gaudir d’una de les vistes més famoses del país. Curiosament, però, les restes històriques de Svesti Stefan es varen convertir en hotel l’any 1955 i actualment no es poden visitar. Finalment retornarem a l’hotel de Budva.

5è Dia – Budva – Kotor – Perast – Dubrovnik.
Esmorzarem a l’hotel i tot seguit ens dirigirem a Kotor, la ciutat més interessant del país. Durant la visita passejarem per les places d’Od Oruja i Sveti Tripuna, i veurem el Palau Episcopal i la Catedral de Sant Trifó. En acabar la visita embarcarem a un vaixell que ens portarà fins a l’illa de Gospa od Skrpjela, veurem l’església del segle XVII i finalment arribarem al port de Perast. Farem una passejada per apreciar la seva arquitectura monumental i continuarem l’etapa fins a Dubrovnik, on ens allotjarem.

6è Dia – Dubrovnik – Barcelona.
Després d’esmorzar visitarem Dubrovnik, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. En acabar la visita ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Barcelona. En aterrar donarem per acabat aquest viatge del que esperem en guardin un bell record.

Data de sortida: 18 d’abril.
Preu per persona en habitació doble: 2.295.- € (IVA inclòs).
Suplement habitació individual: 240.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:
Vols de la companyia Vueling, classe turista.
Estada a hotels de 4**** a Dubrovnik, Mojkovak i Budva.
Pensió completa durant tot el viatge, excepte els àpats que coincideixin en horari de vol.
Servei de maleters a tots els hotels.
Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
Visita panoràmica de Dubrovnik.
Visita del Monestir de Moraca.
Visita del Parc Nacional de Biogradska.
Recorregut per la vall del canó del Tara.
Visita del Parc Nacional de Durmitor.
Visita del Monestir d’Ostrog.
Visita de Budva.
Visita de Cetinje.
Parada al punt panoràmic situat davant Sveti Stefan.
Excursió amb vaixell a Gospa od Skrpjela.
Visita de Perast.
Visita de Kotor.
Excursió amb vaixell al Parc Nacional del llac Skadar.
Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar