Malta

L’illa dels hospitalers

1r Dia – Volem a Malta.
Presentació a l’aeroport del Prat i sortida del vol a Frankfurt, on connectarem amb el vol a Malta. Aterrarem a mitja tarda i en ruta a l’hotel farem un petit recorregut panoràmic per aquest petit país insular. Finalment arribarem al nostre hotel, situat a la localitat de St. Julian’s. Soparem a un restaurant local.

2n Dia – Malta – gruta Blava – Hagar Qim – Mdina.
Avui començarem el matí navegant amb barca fins a la bonica gruta Blava. Acabada la navegació, continuarem el matí visitant els importants conjunts megalítics de Hagar Qim i Mnajdra, ambdós del quart mil·lenni abans de Crist. Dinarem i a la tarda visitarem Mdina, l’antiga capital de l’illa. Durant la nostra passejada veurem les muralles, l’anomenada vil·la romana, la Catedral, el Museu d’Antiguitats i el Palau Falsson. També baixarem a les anomenades Catacumbes de St. Pau, situades a la veïna Rabat. Quan acabem les visites retornarem a l’hotel. Al vespre soparem a un restaurant de La Valletta.

3r Dia – Malta – Gozo – Malta.
Avui agafarem el ferri fins a la veïna illa de Gozo. Una vegada a terra iniciarem el recorregut aturant-nos a admirar les vistes des dels espadats de Ta Cenc. A continuació veurem l’església de Ta Pinu i ens aproparem a la punta Dwejra, un dels trams de costa més bonics de l’arxipèlag. Dinarem i a la tarda passejarem per la ciutadella de Victòria, la capital de Gozo, on veurem la Catedral de Santa Maria i gaudirem de la vista des de les muralles. Finalment retornarem amb ferri a Malta. Al vespre soparem a un restaurant local.

4t Dia – Malta – La Valletta i les tres ciutats.
Avui ens traslladarem a la ciutat de La Valletta (UNESCO) per conèixer la capital de l’arxipèlag. Començarem el matí als jardins de l’Upper Barracca, on es gaudeix de magnífiques vistes del port i de les tres ciutats. A continuació passejarem pel centre històric fins l’Alberg de Castella, la cocatedral de Sant Joan Baptista i el Palau del Gran Mestre. Acabarem el matí navegant amb barca tradicional per les aigües del Grand Harbour fins a les tres ciutats. Dinarem i a la tarda passarem pel jardí Gardjola, pujarem a les fortificacions del port i passejarem pel barri Collachio, on veurem l’Alberg dels Cavallers i el Palau de l’Inquisidor. Acabades les visites retornarem a l’hotel tot fent un nou recorregut panoràmic per l’illa. Al vespre sortirem a sopar a un restaurant local.

5è Dia – Malta – les tres ciutats – Marsaxlokk – Barcelona.
Aquest matí retornarem a les tres ciutats per fer un recorregut molt especial amb vehicles elèctrics que conduirem nosaltres mateixos. Acabarem el matí al pintoresc port de pescadors de Marsaxlokk, famós per les seves boniques barques pintades. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Frankfurt, on connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 17 d’abril de 2019.
Preu per persona en habitació doble: 1.985.- € (IVA inclòs).
Suplement habitació individual: 385.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:
Vols de línia regular, classe turista, de la companyia Lufthansa.
Estada a hotel de 4**** a St Julian’s.
Pensió completa durant tot el viatge.
Guia acompanyant d’EuroVacances durant tot el viatge.
Visita de la gruta Blava.
Visita de Hagar Quim i Mnajdra
Visita de Mdina.
Visita de l’illa de Gozo
Visita de La Valletta.
Visita de les tres ciutats.
Recorregut amb vehicle elèctric.
Visita de Marsaxlokk.
Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar