Baviera

Munic i els castells del rei Boig

1r Dia – Barcelona – Munic – Linderhof – Ettal.
Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Munic. Després d’aterrar anirem a conèixer la famosa abadia benedictina d’Ettal, considerada una obra mestra del segle XVIII. Dinarem i a la tarda recorrerem els Alps bavaresos fins al castell de Linderhof. Construït a finals del segle XIX i envoltat per magnífics jardins, aquest palau és una de les residencies reials més luxoses de Baviera. Acabada la visita retornarem a Ettal, on ens allotjarem.

2n Dia – Ettal – Newschwastein – Wies – Oberammergau – Ettal.
Aquest matí visitarem el castell de Newschwastein, construït a finals del XIX per Lluís II. Tal i com podrem veure, aquest castell està espectacularment situat d’alt d’un turó al qual s’accedeix per una carretera d’accés limitat. El panorama des del cim és extraordinari. Dinarem i a la tarda anirem a conèixer la famosa església rococó de Wies. Acabada la visita continuarem el nostre recorregut fins arribar a Oberammergau, una de les poblacions més conegudes de Baviera. Farem un passeig per veure les típiques façanes pintades de la localitat i després retornarem al nostre hotel d’Ettal.

3r Dia – Ettal – Munic.
Després d’esmorzar ens traslladarem a Munic. Una vegada a la capital de Baviera començarem la visita de la ciutat entrant al palau de Nymphenburg, l’antiga residència d’estiu dels prínceps i reis de Baviera. Durant la nostra visita també coneixerem els seus jardins i el museu dels carruatges. A continuació anirem a conèixer la zona olímpica, veurem la revolucionaria arquitectura de l’estadi i pujarem a la torre de 290 metres. Dinarem i a la tarda visitarem l’Alta Pinakothek, on gaudirem d’una completa col·lecció dels mestres de la pintura europea, amb obres de Durero, Rembrandt, Bruegel o Tintoretto. Finalment ens allotjarem a l’hotel per sopar i descansar.

4t Dia – Munic.
Avui començarem el matí al palau de la Residenz, seu de la dinastia Wittelsbach des del segle XIV, on visitarem l’anomenada Cambra del Tresor. A continuació anirem a passejar pel centre històric de la ciutat. Durant el nostre recorregut passarem per la famosa Marienplatz i veurem els edificis del Nou i Antic Ajuntament i l’església barroca d’Asamkirche, del segle XVIII. Dinarem i a la tarda ens aproparem a l’antiga cerveseria Hofbräuhaus, fundada al segle XVI. Provarem una típica cervesa bàvara i disposarem de la resta de la tarda lliure per passejar tranquil·lament pel centre de la ciutat.

5è Dia – Munic – Prien – Herrenchiemsee – Barcelona.
Després d’esmorzar ens dirigirem a la petita localitat de Prien, a la ribera del llac Herrenchiemsee, des d’on navegarem fins a l’illa d’Herreninsel. Allà ens arribarem tot passejant al Palau de Lluís II de Baviera que es troba al centre de l’illa. Visitarem el palau i després retornarem a Prien. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport de Munic per agafar el vol de retorn a Barcelona.

Data de sortida: 18 d’abril de 2019.
Preu per persona en habitació doble: 1.895.-Euros (IVA inclòs).
Suplement habitació individual: 275.-Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:
Vols amb la companyia Lufthansa, classe turista.
Hotels de 4**** a Ettal i a Munic.
Pensió completa durant tot el viatge.
Servei de maleters a tots els hotels.
Visita del castell de Linderhof.
Visita de l’abadia d’Ettal.
Visita del castell de Newschwastein.
Visita de l’església de Wies.
Visita d’Oberammergau.
Visita de Munic amb entrada a la Cambra del Tresor, l’Alta Pinacoteca, la torre Olímpica i el palau de Nyphenburg.
Visita de la cerveseria Hofbräuhaus.
Visita del palau de Herrenchiemsee.
Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar