Armènia i Geòrgia

Viatge a les joies del Caucas

1r Dia – Volem a Erevan.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a Moscou, on connectarem amb el vol a Erevan. Aterrarem de matinada i després anirem a instal·lar-nos a un confortable hotel.

2n Dia – Erevan – Etxmiadzin – Zvartnots – Geghard – Garni – Erevan.
Aquest matí anirem a Etxmiadzin, seu dels Catolicós, per conèixer l’església de Santa Hripsime i les restes de l’antiga Catedral de Sant Gregori l’Il·luminador. Dinarem i a la tarda visitarem el Monestir de Geghard i el temple romà de Garni. Acabada la visita retornarem a Erevan.

3r Dia – Erevan – Khor Virap – Noravank – Erevan.
Després d’esmorzar sortirem cap al sud del país per visitar el Monestir de Khor Virap. Durant la visita també gaudirem de les vistes del proper mont Ararat, de 5.165m d’altitud. A continuació anirem al Monestir de Noravank. Veurem les runes de l’antiga església de Sant Joan Baptista, la nova església del mateix nom, construïda al segle XIII, i l’església de Sant Gregori. Dinarem a un senzill restaurant local i després retornarem a Erevan.

4t Dia – Erevan.
Esmorzarem a l’hotel i començarem el nostre recorregut per la ciutat al Monument a la Mare Armènia. També anirem al Parc de la Cascada i visitarem el Museu dels Manuscrits. Dinarem i a la tarda visitarem el Museu del Genocidi Armeni, dedicat a recordar la massacre armènia durant la Primera Guerra Mundial. Acabada la visita retornarem a l’hotel.

5è Dia – Erevan – llac Sevan – Haghpat – Tbilisi.
Després d’esmorzar anirem al llac Sevan per conèixer les esteles funeràries del camp de khachkars de Noratus. Més tard visitarem el Monestir de Sevanavank. A la tarda visitarem el Monestir de Haghpat i després dels tràmits duaners continuarem l’etapa fins a Tbilisi, la capital de Geòrgia.

6è Dia – Tbilisi.
Avui visitarem Tbilisi. Durant el recorregut veurem l’Església de Metekhi, la sinagoga, la Catedral de Sioni i la Basílica d’Anchiskhati. Dinarem i a la tarda entrarem a la fortalesa de Narikhala, passejarem una estona per la ciutat antiga i coneixerem els banys sulfurosos d’Abanotubani. Acabarem la tarda visitant les col·leccions del Museu Nacional de Geòrgia.

7è Dia – Tbilisi – Gori – Uplistsikhe – Mtskheta – Tbilisi.
Aquest matí sortirem per carretera cap a la regió de Shida Kartli. Durant el recorregut entrarem al Museu estatal de Ióssif Stalin a Gori i visitarem la ciutat troglodítica d’Uplistsikhe. A continuació arribarem a Mtskheta (UNESCO), l’antiga capital de Geòrgia. Dinarem i a la tarda visitarem la ciutat on podrem veure la Catedral de Svetitskhoveli i el Monestir de Jvari, dues joies monumentals del Caucas. Acabada la visita retornarem a Tbilisi.

8è Dia – Tbilisi – Alaverdi – Gremi – Velistsikhe – Tbilisi.
Després d’esmorzar a l’hotel sortirem per carretera cap a Kakhètia. Durant el recorregut passarem per l’anomenat pas de Gomberi, de 1839 metres d’altitud, i visitarem el Monestir d’Alaverdi. Acabarem el matí visitant la fortalesa de Gremi, l’antiga capital de Kakhètia. Dinarem i a la tarda ens aproparem a Velistsikhe, on visitarem unes bodegues fundades fa més de tres-cents anys. Finalment retornarem a Tbilisi.

9è Dia – Retornem a Barcelona
Esmorzarem a l’hotel i ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Moscou, on connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 13 d’abril.
Preu per persona en habitació doble: 2.385.- Euros (IVA inclòs).
Suplement habitació individual: 395.- Euros (IVA inclòs).

El preu inclou:
Vols de la companyia Aeroflot, classe turista.
Estada a hotels de 4****superior.
Servei de maleters als hotels.
Pensió completa durant tot el viatge.
Visita del Monestir de Khor Virap i del Monestir de Noravank.
Visita d’Erevan.
Visita de Zvartnots (UNESCO).
Visita d’Etxmiadzin (UNESCO).
Visita del Monestir de Geghard (UNESCO).
Visita del temple grecoromà de Garni.
Excursió al llac Sevan amb visita al cementiri de Noratus i al Monestir de Sevanavank.
Visita del Monestir de Haghpat (UNESCO).
Visita de Tbilisi.
Visita del monestir d’Alaverdi.
Visita de Gremi.
Visita de Gori amb entrada al Museu estatal de Ióssif Stalin.
Visita d’Uplistsikhe.
Visita de Mtskheta (UNESCO).
Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar