Nova York

La ciutat dels gratacels

1r Dia – Volem a Nova York.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol directe a Nova York. Després d’aterrar i instal·lar-nos a un hotel del centre de la ciutat sortirem a passejar per començar a conèixer Nova York. Acabarem la tarda tot pujant al mirador Top of the Rock, situat al pis 70 del Rockefeller Center.

2n Dia – Nova York – Alt Manhattan – Metropolitan – Central Park.

Començarem el matí visitant l’Alt Manhattan. Durant el recorregut veurem la Universitat Columbia, l’edifici Dakota i el Lincoln Center. Després visitarem el Museu d’Art Metropolità, on s’exposa una de les millors col·leccions d’art del món. Dinarem i a la tarda recorrerem Central Park amb pedicabs, els famosos taxis-bicicleta de Nova York.

3r Dia – Nova York – Baix Manhattan

Avui visitarem el Baix Manhattan. Durant el recorregut passarem per la Cinquena Avinguda, Flatiron Building, Wall Street, la Zona Zero i Battery Park des d’on veurem l’Estàtua de la Llibertat. Acabarem el dia al One World Observatory, el mirador del nou World Trade Center, de 541 metres d’alçada. Al vespre assistirem a la representació d’un conegut musical.

4t – Nova York – Meatpacking District – Soho.

Començarem el dia agafant el metro fins al barri de West Chelsea, on veurem el curiós High Line Park. La passejada pel parc ens portarà fins al districte de Meatpacking, un dels barris de moda de Nova York. Dinarem i a la tarda farem una passejada pel barri del Soho. Continuarem el recorregut fins Washington Square Park i els edificis de la Universitat de Nova York.

5è Dia – Nova YorkBronx – Queens – Brooklyn.

Començarem el matí al Bronx, el centre de la cultura underground de Nova York. Passarem per Queens, l’epicentre del jazz als anys 1940, i arribarem a Brooklyn. Acabarem el recorregut al peu del pont de Brooklyn per admirar l’skyline de Manhattan. Abans de tornar a l’hotel pujarem al telefèric de l’illa Roosevelt per gaudir de les vistes. Al vespre farem un sopar-creuer davant l’skyline de Manhattan.

6è Dia – Nova York – Harlem – Barcelona.

Començarem el matí tot fent un recorregut pel famós barri de Harlem, centre neuràlgic de la cultura afroamericana a la ciutat. Acabarem el matí assistint a una missa gospel. Dinarem tipus brunch i després ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de retorn a casa. Nit a bord.

7è Dia – Arribem a Barcelona

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 27 de març.

Preu per persona en habitació doble: 4.450.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 895.- € (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols de la companyia United, línia regular, classe turista.
 • Estada a hotel de 4**** superior.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Pensió completa durant tot el viatge. Esmorzar tipus americà (no és bufet).
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita del Baix Manhattan.
 • Pujada a One World Observatory.
 • Visita de Meatpacking District i el Soho.
 • Assistència a un musical de Broadway.
 • Visita del Bronx, Queens i Brooklyn.
 • Visita del l’Alt Manhattan i Harlem.
 • Visita del Museu d’Art Metropolità.
 • Passejada per Central Park.
 • Sopar-creuer per la badia de Manhattan.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

Observacions: Per entrar als Estats Units és imprescindible disposar de passaport de lectura mecànica i de l’autorització ESTA. Si us plau, en cas de dubte consulteu a Eurovacances.

 

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar