Malta

L’illa dels hospitalers

1r Dia – Volem a Malta

Presentació a l’aeroport del Prat i sortida del vol a Frankfurt, on connectarem amb el vol a Malta. Aterrarem a mitja tarda i en ruta a l’hotel farem un petit recorregut panoràmic per La Valletta, capital d’aquest petit país insular. Finalment arribarem al nostre hotel, situat a la localitat de St. Julian’s. Sopar a l’hotel.

2n Dia – Malta – Gozo – Malta.

Avui agafarem el ferri fins a la veïna illa de Gozo. Quan arribem anirem a visitar el temple prehistòric de Ggantija, un dels més importants de l’arxipèlag. També veurem el molí de vent de Ta’Kola, l’església de Ta Pinu i la finestra d’Azur, un arc natural de pedra situat a la punta Dwejra. Dinarem i a la tarda passejarem per la ciutadella de Victòria, la capital de Gozo, on veurem la Catedral de Santa Maria. Finalment retornarem amb ferri a Malta.

3r Dia – Malta – La Valletta i les tres ciutats.

Avui ens traslladarem a la ciutat de La Valletta (UNESCO) per conèixer la capital de l’arxipèlag. Començarem el matí als jardins de l’Upper Barracca, on es gaudeix de magnífiques vistes del port i de Les tres ciutats. A continuació passejarem pel centre històric fins l’Alberg de Castella, la cocatedral de Sant Joan Baptista i el Palau del Gran Mestre. Dinarem i a la tarda anirem a visitar les ciutats de Cospicua i Senglea. Passejarem pel jardí Gardjola per gaudir de les vistes de la badia i les fortificacions del port i després anirem a Vittoriosa. Farem una passejada pel barri Collachio i veurem, entre d’altres edificis, l’Alberg dels Cavallers i el Palau de l’Inquisidor. Acabades les visites retornarem a l’hotel. Al vespre sortirem a sopar a un restaurant local.

4t Dia – Malta – Mdina – Dingli

Avui visitarem Mdina, l’antiga capital de l’illa. Durant la nostra passejada veurem les muralles, l’anomenada vil·la romana, la Catedral, el Museu d’Antiguitats i el Palau Falsson. Dinarem i a la tarda anirem a conèixer la zona dels espadats de Dingli. Gaudirem de les vistes sobre l’illa Filfla, els jardins Buskett, el Palau Verdala i l’església de Santa Maria Magdalena i després retornarem a l’hotel aturant-nos en ruta a visitar la famosa cúpula de l’església de Mosta, una de les més grans d’Europa.

5è Dia – Malta – gruta Blava – Hagar Qim – Marsaxlokk – Barcelona.

Avui començarem el matí navegant amb barca fins a la bonica gruta Blava. A continuació visitarem l’antic molí de vent de Xarolla, del segle XVII. Continuarem el matí visitant els importants conjunts megalítics de Hagar Qim i Mnajdra. Dinarem i a la tarda passejarem pel pintoresc port de pescadors de Marsaxlokk, famós per les seves boniques barques pintades. A mitja tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Frankfurt, on connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 29 de març.

Preu per persona en habitació doble: 1.725.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 225.- € (IVA inclòs).    

Aquest preu inclou:

 • Vols de línia regular, classe turista, de la companyia Lufthansa.
 • Estada a hotel de 4**** a St Julian’s.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’EuroVacances durant tot el viatge.
 • Visita de l’illa de Gozo
 • Visita de La Valletta.
 • Visita de les tres ciutats.
 • Visita de Mdina.
 • Visita dels espadats de Dingli.
 • Visita de la gruta Blava.
 • Visita de Hagar Quim i Mnajdra
 • Visita de Marsaxlokk.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar