El Matarranya

Viatge a la Franja de Ponent

1r Dia – Barcelona – Fabara – Maella – Torre del Compte – La Fresneda – Valderrobres.

Sortida amb autocar de Barcelona i recorregut per carretera fins a Fabara de Matarranya. Aquí visitarem el mausoleu de Luci Aemili Lupi, un dels millors exemples d’arquitectura funerària romana de la península. Acabada la visita continuarem fins a la propera Maella, on farem una passejada per veure la Torre del Rellotge, les esglésies de Santa Maria i Sant Esteve i les restes del castell medieval. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa fins a Torre del Compte, on veurem l’Ajuntament i l’església de Sant Pere Màrtir. A continuació anirem a la Fresneda, un dels pobles més interessants del Matarranya. Durant el passeig pel centre històric veurem el palau de l’Encomienda, l’Ajuntament, les esglésies del Pilar i Santa Maria la Major i pujarem fins les restes del castell. Finalment anirem a allotjar-nos a la Fonda La Plaza de Valderrobres, on passarem les properes tres nits. Sopar a la fonda.

2n Dia – Valderrobres – Ports de Beseit – Peñarroya de Tastavins – Valderrobres.

Després d’esmorzar començarem una espectacular excursió amb 4×4 als ports de Beseit. Durant el recorregut farem una senzilla caminada pel fons de la vall del Parrissal i pujarem amb els vehicles fins el cim del Tossal dels Tres Reis, on conflueixen València, Catalunya i Aragó. Retornarem a Beseit per dinar i després farem una passejada pel poble fins a l’església de San Bartolomé. A la tarda visitarem Peñarroya de Tastavins, al sud-oest de la comarca. Durant la passejada veurem l’església de Santa Maria la Major i entrarem a la presó i al Punt Gòtic del Roser. Abans de retornar a Valderrobres per sopar també visitarem l’església de la Virgen de la Fuente, situada als afores de Peñarroya.

3r Dia – Valderrobres – Avistament voltors – Calaceite – Valderrobres.

Esmorzarem i després anirem a veure l’espectacular arribada de voltors a Mas de Bunyol, on es poden veure centenars d’aquestes aus. A continuació retornarem a Valderrobres per visitar el centre històric de la capital de la comarca. Durant el recorregut veurem l’Ajuntament i pujarem fins la part alta del poble per veure la magnífica església de Santa Maria la Major i el palau-castell. Dinarem i a la tarda anirem a conèixer Calaceite. Durant la passejada entrarem al Museu Juan Cabré, passarem per la Plaza Mayor i veurem l’Ajuntament i les esglésies de l’Asunción i San Roque. De retorn a Valderrobres visitarem les restes arqueològiques del poblat ibèric de San Antonio i el túmul funerari de Toribio.

4t Dia – Valderrobres – Arens de Lledó – Lledó – Cretes – Barcelona.

Després d’esmorzar visitarem el petit centre històric d’Arens de Lledó, del qual destaca la porta de la muralla i l’església de la Asunción de Nuestra Señora. Continuarem l’etapa fins la veïna localitat de Lledó, on veurem l’Ajuntament i l’església de Santiago Apóstol. Finalment arribarem a Cretes, el poble més interessant de l’est de la comarca. Durant la passejada recorrerem el carrer Major i veurem l’Ajuntament, la Casa Turull, el portal de San Roque i la capella de San Antonio de Pádua. Dinarem i a la tarda retornarem per carretera a Barcelona.

Data de sortida: 30 de març.

Preu per persona, en habitació doble: 845.-Euros (Iva inclòs).

Suplement habitació individual: 75.-Euros (Iva inclòs).

Aquest preu inclou:

  • Transport terrestre amb autocar.
  • Allotjament de 3 nits a la Fonda La Plaza de Valderrobres.
  • Pensió completa durant tot el viatge.
  • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
  • Visita del mausoleu de Luci Aemili Lupi.
  • Visites de Maella, Torre del Compte, La Fresneda, Beseit, Peñarroya de Tastavins Valderrobres, Calaceite, Arens de Lledó, Lledó i Cretes.
  • Excursió amb 4×4 als Ports de Beseit.
  • Avistament de voltors a Mas de Bunyol.
  • Visita del poblat ibèric de San Antonio i del túmul de Toribio.
  • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

 

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar