Xile

Pasqua, Torres del Paine, creuer Skorpios i Atacama

No hi ha cap altre país al món amb una forma tan curiosa com la de Xile. Quatre mil tres-cents vint-i-nou quilòmetres de nord a sud són molts quilòmetres. De fet, la seva forma és tant especial que fins i tot la paraula en llengua aimara que dóna nom al país, Chili, significa allà on s’acaba la terra. Com no podia ser d’altra manera, els extrems de Xile no tenen res a veure l’un amb l’altre. Al nord, el desert d’Atacama és la zona més àrida del planeta, amb estacions meteorològiques que mai han registrat precipitacions. Al sud, en canvi, les vertiginoses muntanyes dels Andes estan regades per les precipitacions més generoses del món. En aquest país de contrastos extrems només hi faltava l’illa de Pasqua per completar el quadre. Rapa Nui, que és el seu nom original, és l’illa més remota de l’oceà més gran del món. Ningú sap com hi van arribar els seus habitants ni què els va impulsar a quedar-s’hi i encara menys perquè van omplir l’illa de moais. A Rapa Nui tot és un misteri excepte el nom. Els primers europeus hi van arribar un diumenge de Pasqua de 1772, d’aquí el nom. Pels primers habitants de l’illa, però, el seu minúscul territori sempre ha estat Te Henua, el melic del món.

1r Dia – Volem a Santiago de Xile.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Sao Paulo, on connectarem amb el vol a Santiago. Sopar i nit a bord.

2n Dia –Santiago de Xile.

Aterrarem a Xile i ens instal·larem a un hotel de l’aeroport. Dinarem al mateix hotel i a la tarda farem una excursió pel centre de la ciutat. Durant el recorregut pujarem al Cerro de Santa Lucia, on es va fundar la ciutat l’any 1541, i passejarem fins l’església de San Francisco, la més antiga de Santiago. Passarem pel barri de París-Londres i acabarem la caminada a la Plaza de Armas. Finalment tornarem a l’hotel on soparem.

3r Dia –Santiago – illa de Pasqua.

Esmorzarem i després volarem a l’illa de Pasqua, on arribarem a primera hora de la tarda. Ens instal·larem a l’hotel Explora Rapa Nui, magníficament situat al centre de l’illa, i a la tarda anirem a conèixer l’Ahu Akivi i l’Ahu Tahai, dos dels conjunts més ben conservats de Pasqua.

4rt Dia – Illa de Pasqua.

Després d’esmorzar pujarem amb autocar al volcà Rano Kau, on es troba el poblat cerimonial d’Orongo on se celebraven els rituals de l’home ocell. Acabarem el matí veient els moais d’Ahu Vinapu i la pedrera de Puna Pao. Dinarem i a la tarda anirem a les pedreres del volcà Rano Raraku, on s’esculpien tots els moais de l’illa. Durant la passejada podrem pujar al cràter i gaudir de les vistes del llac interior. Quan acabem retornarem a l’hotel.

5è Dia – Illa de Pasqua.

Avui dedicarem tot el dia a conèixer els monuments i llocs més interessants de l’est de l’illa. Al llarg del nostre recorregut visitarem Ahu Tangariki, Ahu Akivi i Ahu Nau Nau, veurem Te Pito Kura i ens aturarem a dinar tipus barbacoa a la platja d’Anakena, la més bonica de Pasqua. Quan acabem les visites retornarem a l’hotel.

6è Dia – Illa de Pasqua – Santiago.

Començarem el matí visitant Hanga Roa, la capital de l’illa. Entrarem al Museu Sebastián Englert d’arqueologia, coneixerem la curiosa església del poble, passejarem fins el moll de la Caleta i disposarem de temps lliure al mercat d’artesania. Dinarem un brunch i després ens traslladarem a l’aeroport per volar a Santiago. Avui ens allotjarem a un hotel de la zona de l’aeroport.

7è Dia – Santiago de Xile – Punta Arenas – Torres del Paine.

De matinada volarem a Punta Arenas, la ciutat més important de l’estret de Magallanes. Després d’aterrar ens traslladarem per carretera al Parque Nacional Torres del Paine, on arribarem per dinar. Ens instal·larem a l’hotel i a la tarda sortirem a fer una excursió a peu per la ribera del llac Grey per veure els icebergs procedents de la glacera i gaudir del paisatge.

8è Dia – Torres del Paine – creuer Skorpios III.

Avui dedicarem tot el dia a conèixer el parc nacional, considerat Reserva de la Biosfera. Durant el recorregut ens aturarem al mirador del campament Pehoe a veure les vistes dels Cuernos del Paine, passarem per les cascades de Salto Grande i veurem el llac Nordenskjöld, la Laguna Amarga i el llac Sarmiento. Dinarem a Cerro Castillo i a la tarda ens traslladarem al moll de Puerto Natales per embarcar al creuer Skorpios III. Nit a bord.

9è Dia – Creuer Skorpios III – ruta Kaweskar.

Avui arribarem a la zona dels Campos de Hielo Sur. Veurem les glaceres Amalia i El Brujo i, si les condicions són bones, desembarcarem per observar el paisatge. A la tarda navegarem rumb al fiord Calvo, on embarcarem a un vaixell més petit i ens aproparem a diverses glaceres. Al vespre posarem rumb al Fiordo de las Montañas.

10è Dia – Creuer Skorpios III – ruta Kaweskar.

Navegarem a través del Fiordo de las Montañas. Veurem la Cordillera Sarmiento i la glacera Bernal, on desembarcarem per fer una excursió fins la glacera Hermann. A la tarda ens aproparem a les glaceres Alsina i Paredes. Continuarem la navegació rumb a l’anomenada Angostura Kirke i Puerto Natales.

11è Dia – Creuer Skorpios III – Punta Arenas – Santiago.

Desembarcarem i tot seguit ens traslladem a Punta Arenas. Abans de dinar tindrem temps per passejar per la Plaza de Armas i veure el monument a Magallanes. A la tarda volarem a Santiago i ens instal·larem a un cèntric hotel.

12è Dia – Santiago.

Després d’esmorzar començarem la visita de la ciutat. Durant el recorregut a peu veurem el Palau de La Moneda, l’estàtua de Salvador Allende, el Museu d’Art Precolombí, la Catedral Metropolitana i el Mercado Central. Dinarem i a la tarda pujarem amb telefèric al Cerro de San Cristóbal, des d’on es gaudeix de les millors vistes de Santiago. Finalment retornarem a l’hotel.

13è Dia – Santiago – Calama – San Pedro de Atacama.

Esmorzarem i volarem a Calama, al nord del país. Després d’aterrar ens traslladarem per carretera a San Pedro de Atacama, un poble tradicional situat als peus del volcà Licancabur. Dinarem a l’hotel i a la tarda visitarem els llocs més interesants de San Pedro com les restes arqueològiques de Pucará de Quitor i el poblat de Tulor, la Plaza Mayor, el mercat d’artesania i l’Església de San Pedro.

14è Dia – San Pedro de Atacama – Gran Salar – San Pedro.

Després d’esmorzar anirem a conèixer el Gran Salar de Atacama, un dels més extensos del món. De retorn a San Pedro ens aturarem a conèixer l’església de Toconao. Dinarem i a la tarda anirem a visitar el paisatges espectaculars del Valle de la Luna. Farem vàries passejades per gaudir de l’entorn i després retornarem a l’hotel.

15è Dia – San Pedro de Atacama – guèisers de Tatio – San Pedro.

De matinada pujarem amb autocar fins als 4.000m de l’altiplà per visitar els cèlebres guèisers de Tatio. Esmorzarem tipus pícnic i després anirem a conèixer el poble de Machuca. Acabarem el matí a les termes de Puritama, on disposarem de temps per banyar-nos. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure a San Pedro.

16è Dia – Calama – Santiago – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i ens traslladarem a Calama per agafar el vol a Santiago, on connectarem amb el vol a Sao Paulo i Barcelona.

17è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a l’aeroport de Barcelona – El Prat i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 6 de novembre.

Preu per persona en habitació doble: 9.240.- Euros (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 3.255.- Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols regulars de la companyia LAN Chile, classe turista.
 • Estada a hotels de 4****.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Ranu Kau i Rano Raraku.
 • Visites dels ahus més importants de Pasqua.
 • Visita de Hanga Roa.
 • Visita del Parque Nacional Torres del Paine.
 • Creuer Skorpios III, ruta Kaweskar, en camarot exterior.
 • Visita de Santiago.
 • Visita de San Pedro de Atacama.
 • Visita del Gran Salar de Atacama.
 • Visita del Valle de la Luna.
 • Excursió als guèisers de Tatio.
 • Bany a les termes de Puritama.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar