Vietnam

El drac llegendari d’Indoxina

Civilització mil·lenària, cultura refinada i paisatges de llegenda es donen la ma en un país d’arrels profundes marcat pel pes de la història. Però el Vietnam s’ha recuperat de manera espectacular del seu llarg conflicte amb francesos i americans per convertir-se en una de les destinacions imprescindibles del sud-est asiàtic. Paisatges que per sí sols justifiquen el viatge, tombes i palaus d’una dinastia imperial desapareguda, temples budistes d’arquitectura exquisida i restes arqueològiques de quatre mil anys d’antiguitat s’integren perfectament al bullici de la societat moderna, al tràfic endimoniat i a la cultura del mòbil. La societat vietnamita mira al futur amb l’optimisme i la seguretat d’haver-se’l guanyat a pols, de ser el propietari del seu destí després d’anys fent el paper de tauler en una partida d’escacs entre veïns molt poderosos. A Eurovacances ja fa més de vint anys que visitem el país. L’hem vist canviar i evolucionar al ritme dels temps moderns. I ara volem integrar al nostre itinerari una de les aportacions més refinades de la indústria turística local per gaudir del millor paisatge de la regió. Acompanyeu-nos i descobrireu la badia de Halong a bord del magnífic Era Cruise.

1r Dia – Volem a Hanoi.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances. Sortida del vol a Singapur. Nit a bord.

2n Dia – Hanoi.

Al matí arribarem a Singapur i enllaçarem amb el vol a Hanoi. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Dinarem i a la tarda farem un passeig amb rickshaw pels parcs del centre de la ciutat. Veurem el llac de l’Espasa Restaurada i després tornarem al nostre hotel.

3r Dia – Hanoi.

Després d’esmorzar anirem a veure la històrica plaça Ba Dinh. Seguidament visitarem la pagoda del Pilar Únic, el temple de Quantanh i el Museu d’Etnologia. Dinarem i a la tarda visitarem el temple de la Literatura i disposarem de temps lliure. Al vespre assistirem a un espectacle de titelles sobre l’aigua.

4t Dia – Hanoi – Hoalu – Hanoi.

Després d’esmorzar anirem a descobrir Hoalu, l’antiga capital de la dinastia Dinh. Durant la visita navegarem la vall de Trang An amb una petita barca de bambú, seguint el curs del riu fins a uns curiosos túnels que els locals anomenen tamcoc. Dinarem i a la tarda tornarem a Hanoi.

5è Dia – Hanoi – creuer badia de Halong.

Aquest matí ens dirigirem a Hai Phong per embarcar al luxós creuer Era Cruise. Ens instal·larem a bord i després dinarem. A la tarda navegarem les aigües de l’espectacular badia de Halong fins la platja de Ba Trai Dao, on disposarem de temps per banyar-nos. Nit a bord.

6è Dia – Creuer badia de Halong.

Avui continuarem explorant els extraordinaris paisatges de la badia de Halong, que en els seus 1.500 km² acull més de tres mil illes i illots. Durant el dia d’avui desembarcarem al poble de Viet Hai per fer una passejada amb bicicleta, visitarem la badia de Vai Tu Long i ens banyarem a la zona de Ba Ham. Nit a bord.

7è Dia – Creuer badia de Halong – Hanoi – Danang.

Començarem el dia fent una senzilla excursió amb caiac fins a unes coves espectaculars. Retornarem a bord per dinar tipus brunch i després ens traslladarem a l’aeroport de Hanoi per volar a Danang, al centre del país. Ens instal·larem a l’hotel i disposarem d’una estona de temps lliure per passejar o descansar.

8è Dia – Danang – Hoi An – Danang.

Aquest matí ens dirigirem a Hoi An. Durant la nostra visita de la ciutat veurem el pont cobert japonès, la casa Tan Ky i l’animat mercat de la ciutat, situat a la vorera del riu. Dinarem i a la tarda navegarem amb barca pel riu Thu Bon fins a l’estuari de Cua Dai. Finalment retornarem a l’hotel.

9è Dia – Danang – Hue.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a Hue. Durant el recorregut passarem pel Hai Van Pass i pel típic poble de pescadors Lang Co. A la tarda, quan arribem a Hue, anirem a veure el casc antic de la població, passejarem pel mercat Dongba i ens acostarem al riu Perfum. Allotjament a Hue.

10è Dia – Hue – Ho Chi Minh.

Començarem el dia visitant la tomba Minh Mang i la tomba Khai Dinh, dos dels molts complexes funeraris de Hue. Dinarem i tot seguit anirem a l’aeroport per agafar el vol a Ho Chi Minh, l’antiga Saigon, situada al sud del país. Quan arribem anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

11è Dia – Ho Chi Minh – Cuchi – Ho Chi Minh.

Després d’esmorzar sortirem cap a l’antiga base guerrillera de Cuchi per conèixer la xarxa de centenars de quilòmetres de túnels construïda durant la guerra que va patir el país. Tornarem a Ho Chi Minh per dinar i a la tarda visitarem la ciutat, veient el Palau de la Reunificació, la Catedral, l’Ajuntament i l’edifici de Correus, entre d’altres monuments de l’època colonial. També recorrerem el barri xinès, un dels més pintorescos d’Indoxina.

12è Dia – Ho Chi Minh – delta del Mekong – Cantho.

Avui dedicarem el dia a conèixer les formes de vida tradicionals al delta del Mekong. Per fer-ho, embarcarem a un vaixell privat i navegarem fins la mansió colonial Le Longanier. Dinarem i a la tarda continuarem la navegació pel riu Mekong tot veient les plantacions de fruita i els camps d’arròs. Quan acabem la navegació ens instal·larem a un hotel de Cantho.

13è Dia – Cantho – Cairang – Ho Chi Minh.

Esmorzarem ben aviat i sortirem amb barca per conèixer el mercat flotant de Cairang i l’ambient tradicional d’aquesta regió agrícola. Durant el recorregut també visitarem el mercat de Ninkhieu i veurem la pagoda de Munirangsyaram. Dinarem i a la tarda retornarem a Saigon.

14è Dia – Ho Chi Minh – Barcelona

Després d’esmorzar disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat. Dinarem i a la tarda agafarem el vol que ens portarà de nou a Barcelona via Singapur. Nit a bord.

15è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 2 juliol i 5 novembre.

 Preu per persona en habitació doble:

Juliol: 4.515.- € (IVA inclòs).

Novembre: 4.715.- € (IVA inclòs).

 

Suplement habitació individual:

Juliol: 1.330.- € (IVA inclòs).

Novembre: 4.495.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols intercontinentals de la companyia Singapur Airlines, classe turista, i vols domèstics de companyies nacionals, classe turista.
 • Estada a hotels de luxe a Hanoi, Hoian i Ho Chi Minh i de 1ª categoria superior a Hue i Cantho.
 • Dues nits al creuer de luxe Era Cruise a la badia de Halong.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita amb rickshaw del barri antic de Hanoi.
 • Excursió a Hoalu i passeig amb barca de bambú.
 • Visita de la ciutat de Hanoi
 • Creuer per la badia de Halong de 3 dies/2 nits.
 • Visita de Hue.
 • Visita de la vall de les Tombes.
 • Visita de Danang i del Museu d’Art Sham.
 • Visita de Hoi An, antiga Faifo.
 • Visita de l’antiga base de guerrillers a Cuchi.
 • Visita de Ho Chi Minh – Saigon.
 • Visita del mercat flotant de Cantho.
 • Passeig pel riu Mekong.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

OBSERVACIONS: Visat necessari. El seu import està inclòs al preu del viatge.

 

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar