Sri Lanka

L’illa de les espècies

Sri Lanka és un estat asiàtic de tradició mil·lenària, famós en l’època antiga perquè era un centre de saviesa universal i cèlebre avui dia per ser un dels països més exòtics del món. Conegut amb el nom de Ceilan fins el 1972, la llarga història de l’illa es caracteritza per la quantitat d’invasions que ha sofert: vedes, Rāma, Viajya, tàmils i més recentment, portuguesos, holandesos i britànics. La riquesa natural de l’illa ha estat objecte de desig de les grans potències comercials, que una rere l’altra s’han fet amb el control de l’illa. I és que als peus de les abruptes muntanyes de Sri Lanka, al fons de les valls i a les extenses planes costaneres, els sòls més fèrtils de la regió donen vida als cultius més exuberants de l’Índic, entre els quals destaquen el te i, sobretot, les anomenades espècies de les Índies, com la canyella de Ceilan, el cardamom, el pebre o la nou moscada. Fa segles, aquestes espècies carregades d’exotisme i de misteri destinades a enriquir d’aromes el gust dels paladars més refinats i poderosos del món, valien el seu pes en or, impulsant als mariners europeus més intrèpids a buscar-les més enllà del món conegut, creuant els mars fins les llunyanes costes del paradís.

1r Dia – Volem a Sri Lanka.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances que ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol a Dubai o Doha, on connectarem amb el vol a Sri Lanka. Sopar i nit a bord.

2n Dia – Colombo.

Al matí aterrarem a Colombo, recollirem l’equipatge i dinarem a l’hotel. A la tarda farem un recorregut panoràmic per conèixer la ciutat, durant el qual veurem el Parlament i l’antic Hospital Holandès. També farem un passeig amb tuk-tuk per veure la ciutat des d’una perspectiva diferent. En acabar la visita tornarem a l’hotel i soparem.

3er Dia – Colombo – Dambulla.

Avui després d’esmorzar, sortirem per carretera fins a Dambulla, on ens allotjarem les properes tres nits. Quan ens haguem instal·lat dinarem i a la tarda sortirem a fer un safari pel Parc Nacional de Minneriya, una reserva amb diferents ecosistemes de bosc i aiguamolls i una gran diversitat d’aus. Quan acabem el recorregut tornarem a l’hotel per sopar i descansar.

4rt Dia – Dambulla – Sigiriya – Polonnaruwa – Dambulla.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a la fortalesa de Sigiriya (UNESCO), un impressionant jaciment arqueològic ubicat dalt d’una roca de més de 200 m d’alçada. Del complex cal destacar els jardins d’aigua, la paret Mirall i la plataforma del Lleó. Dinarem i a la tarda visitarem l’antiga ciutat de Polonnaruwa (UNESCO). Durant el recorregut per la ciutat podrem veure la terrassa de la Relíquia de la Dent, on s’enlairen 12 magnífics edificis. Aquesta tarda també gaudirem d’una inoblidable experiència de convivència amb elefants. Quan acabem les visites retornarem al nostre hotel de Dambulla.

5è Dia – Dambulla – Anuradhapura – Ritigala – Dambulla.

Avui visitarem el jaciment arqueològic d’Anuradhapura. Durant la visita veurem l’arbre Sri MahaBodhi, el lloc més sagrat de la ciutat, el Palau de Bronze i l’Stupa Thuparama, on es conserva una relíquia de Buda. A l’est d’aquesta edificació trobarem l’Stupa de Jetava i les restes arqueològiques d’un monestir. Dinarem i a la tarda coneixerem les ruïnes arqueològiques de Ritigala. Avui gaudirem d’un sopar a l’aire lliure.

6è Dia – Dambulla – Kandy.

Després d’esmorzar visitarem els temples troglodítics de Dambulla (UNESCO). Tal i com podrem veure, les coves estan excavades en una roca imponent que s’aixeca 160 metres per sobre de la plana. Quan acabem la visita anirem a Matale a conèixer el Jardí de les Espècies, on podrem veure com es cultiven aquestes plantes en el seu hàbitat natural. Tot seguit continuarem l’etapa fins a Kandy, on dinarem. A la tarda visitarem el temple Sri Dalada Maligawa, on es troba la relíquia de la Dent de Buda. Allotjament a Kandy.

7è Dia – Kandy – Pilimatalawa – Kandy.

Avui sortirem cap a Pilimatalawa per visitar el Temple de Lankathilaka. A continuació ens dirigirem al Jardí Botànic de Peradeniya, on es van plantar les primeres plantes de te. Del recorregut pels jardins destaquem l’avinguda de les Palmeres Reials, la ribera fluvial vorejada de bambú i l’anomenat passeig dels Ratpenats, farcit de guineus voladores. Dinarem i després disposarem de temps lliure per passejar o descansar a l’hotel.

8è Dia – Kandy – Nuwara Eliya.

Després d’esmorzar agafarem el tren cap a Nuwara Eliya (si el tren no estigués operatiu, el trajecte el faríem amb autocar). Durant el recorregut gaudirem del majestuós paisatge de les terres altes de l’illa. Dinarem un àpat tipus pícnic al mateix tren i a la tarda arribarem a Nuwara Eliya, a 1.900 m d’altitud. Els darrers quilòmetres fins a l’hotel els farem amb autocar. A la tarda farem un recorregut panoràmic de la població, on destaquen les seves antigues mansions britàniques.

9è Dia – Nuwara Eliya – Galle.

Després d’esmorzar visitarem una plantació de te. Aquesta part de l’illa és una de les millors zones productores de te gràcies a la seva altitud i a les particularitats de la terra i del clima, que donen a les plantes una aroma fresca molt característica. Coneixerem el procés de producció del te i després farem un breu recorregut panoràmic per Nuwara Eliya. Dinarem i a la tarda arribarem a Galle, on ens allotjarem les dues properes nits.

10è Dia – Galle.

Després d’esmorzar anirem a conèixer el centre històric de Galle (UNESCO). Durant el nostre recorregut passejarem fins l’església holandesa, veurem la Casa del Governador, ens aproparem als antics magatzems d’espècies, passarem per l’animada plaça principal i observarem l’edifici de l’Ajuntament. També veurem les muralles, el far que guia els vaixells a port i la mesquita i entrarem al Museu Folklòric Martin Wickramasinghe i al Museu Marítim. Dinarem i a la tarda visitarem una factoria dedicada a la conservació de tortugues marines.

11è Dia – Galle – Barcelona.

Després d’esmorzar gaudirem de temps lliure. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport de Colombo per agafar el vol a Dubai o Doha, on connectarem amb el vol a Barcelona.

12è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Dates de sortida: 4 d’agost i 6 d’octubre.

 Preu per persona en habitació doble:

Agost: 4.350.- € (IVA inclòs).

Octubre: 4.215.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 765.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Emirates o Qatar Airways, classe turista.
 • Estada a hotel de 5***** a Colombo i de 4**** superior la resta del viatge.
 • Pensió completa.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Colombo
 • Visita del Parc Nacional de Minneriya.
 • Visita de Sigiriya i Polonnaruwa.
 • Visita d’Anuradhapura.
 • Visita de les coves de Dambulla.
 • Visita de Kandy i el Jardí Botànic de Peradeniya.
 • Visita de Nuwara Eliya i d’una plantació de te.
 • Visita de Galle.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

 

OBSERVACIONS: Visat necessari, el seu import està inclòs al preu del viatge.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar