Patagònia

Perito Moreno, Torres del Paine i creuer Australis

El millor de la Patagònia en un itinerari renovat a l’extrem sud de Xile i Argentina. Un còctel únic farcit d’ingredients extraordinaris per aconseguir un viatge inoblidable. Comencem a Argentina pel Parque Nacional Los Glaciares, el poble El Calafate i la famosa glacera Perito Moreno, cèlebre tant per les seves dimensions com per la caiguda continua de blocs de gel. Continuem a Xile amb el Parque Nacional Torres del Paine, gaudint de les millors vistes d’un dels massissos muntanyosos més espectaculars del món, amb agulles tan inoblidables com les tres torres que donen nom al parc o les banyes vertiginoses dels anomenats Cuernos del Paine. D’aquí, cap a Punta Arenas, la pingüinera de l’illa Magdalena i les aigües de l’estret de Magallanes. El viatge es converteix en singladura embarcant al creuer Australis rumb al canal de Beagle, l’Avenida de los Glaciares i el mític cap d’Hornos, amb tota seguretat el cap més famós del planeta. I acabem l’aventura a la ciutat més austral del món, seguint l’estela de Darwin i Fitz Roy fins al Parque Nacional Tierra del Fuego. Si us apassionen els llocs remots, els horitzons infinits i els paisatges sobrecollidors, no ho dubteu: la Patagònia és el vostre viatge!

1r Dia – Volem a Buenos Aires.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Sao Paulo. Nit a bord.

2n Dia – Buenos Aires.

Aterrem a Sao Paulo i connectem amb el vol a Buenos Aires. Ens instal·larem a l’hotel i disposarem de temps per descansar i dinar. A la tarda començarem a conèixer la ciutat visitant el Teatro Colon, el més famós del país. També veurem la Plaza Catalunya, el barri i el cementiri de Recoleta i el barri de Palermo, on passejarem pel Parque 3 de Febrero. Finalment retornarem a l’hotel per sopar i descansar.

3r Dia – Buenos Aires – El Calafate.

Aquest matí volarem a El Calafate, al sud del país. Després d’aterrar visitarem el Museu Glaciarium, dedicat als camps de glaç de la Patagònia. Dinarem i a la tarda visitarem l’estancia Nibepo Aike per conèixer la vida a les típiques explotacions ramaderes patagòniques. Quan acabem ens instal·larem a l’hotel de El Calafate i soparem.

4t Dia – El Calafate – glacera Upsala – El Calafate.

Aquest matí navegarem rumb a la glacera Upsala, la més gran de la zona. Continuarem fins al moll de l’estancia Cristina, des d’on pujarem amb 4×4 fins al refugi de l’anomenat Glaç Continental. Retornarem a l’estancia Cristina per dinar i a la tarda visitarem el museu local, situat a la mateixa estancia. Acabarem el dia navegant de retorn a El Calafate.

5è Dia – El Calafate – Perito Moreno – El Calafate.

Avui visitarem la glacera Perito Moreno, única al món pel seu front espectacular i la caiguda continuada de blocs de gel. Farem una caminada per les passeres per tenir les millors vistes i després dinarem. A la tarda navegarem pel Canal de los Témpanos fins al frontal de la glacera. Quan acabem tornarem a El Calafate.

6è Dia – El Calafate – PN Torres del Paine.

Sortirem ben d’hora per carretera cap a Xile. Dinarem en ruta i a la tarda entrarem al Parque Nacional Torres del Paine, un dels més espectaculars del món. Durant el recorregut veurem la cascada del riu Paine i després farem una excursió a peu per veure els icebergs del llac Grey. Finalment ens instal·larem a l’Hosteria del Lago Grey.

7è Dia – PN Torres del Paine – Punta Arenas

Aquest matí acabarem de conèixer el Parque Nacional Torres del Paine fent un recorregut fins a Salto Grande, el mirador dels Cuernos del Paine del llac Pehoe i el llac Nordenskjöld. Dinarem en ruta i a la tarda ens traslladarem per carretera a Punta Arenas, a l’estret de Magallanes, on ens allotjarem.

8è Dia – Punta Arenas – illa Magdalena – Australis.

Després d’esmorzar navegarem fins a l’illa Magdalena, on visitarem la colònia de pingüins magallànics, formada per prop de 35.000 parelles. Retornarem a Punta Arenas per dinar i a la tarda embarcarem al creuer Australis, que començarà la navegació per l’estret de Magallanes rumb a la badia Ainsworth.

9è Dia – Australis – badia Ainsworth – illa Tuckers.

De matinada travessarem el Seno Almirantazgo i arribarem a la glacera Marinelli, a la badia Ainsworth. Aquí farem una excursió a peu pel bosc magallànic per gaudir del paisatge i observar dics de castors i, amb sort, lleons marins. Retornarem a bord per dinar i a la tarda visitarem els illots Tuckers, on farem una excursió amb llanxa per veure pingüins i corbs marins.

10è Dia – Australis – glacera Pía – Avenida de los Glaciares.

Avui navegarem pel braç nord-oest del canal Beagle. El nostre objectiu és desembarcar a la badia Pía, on farem una excursió a peu fins al mirador des d’on es gaudeix de les millors vistes de la glacera Pía i de les muntanyes que l’envolten. Retornarem a bord per dinar i a la tarda navegarem al llarg de l’anomenada Avenida de los Glaciares.

11è Dia – Australis – cap d’Hornos – Bahía Wulaia.

Aquest matí navegarem pel canal Murray i badia Nassau rumb al Parque Nacional Cabo de Hornos. Si les condicions climatològiques i l’estat del mar ho permeten, desembarcarem al mític cap d’Hornos, a l’extrem sud d’Amèrica. A la tarda desembarcarem a Bahía Wulaia, un antic assentament yàmana estretament lligat al viatge de Darwin a bord del Beagle. Aquí farem una excursió pel bosc per descobrir la curiosa flora local.

12è Dia – Australis – Ushuaia.

De matinada atracarem al moll d’Ushuaia, on desembarcarem, i anirem a conèixer el Parque Nacional Tierra del Fuego i la famosa badia Lapataia. Retornarem a Ushuaia a dinar i a la tarda visitarem la ciutat més austral del món. Abans d’instal·lar-nos a l’hotel disposarem d’una estona de temps lliure.

13è Dia – Ushuaia – Buenos Aires.

Esmorzarem a l’hotel i després ens traslladarem a l’aeroport per volar a Buenos Aires. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel i dinarem. Disposarem de temps lliure per passejar per la Calle Florida i al vespre assistirem a un sopar-espectacle de tangos.

14è Dia – Buenos Aires – Barcelona.

Dedicarem el matí a acabar de conèixer Buenos Aires. Durant el recorregut visitarem La Boca, ens arribarem a l’històric barri de Barracas, veurem l’edifici d’Otto Wulff i ens aturarem a la Plaza de Mayo, on hi ha la Casa Rosada, la Catedral i el Cabildo. Dinarem i la tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Sao Paulo, on connectarem amb el vol a Barcelona.

15è Dia – Arribem a Barcelona.

En aterrar a Barcelona donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 6 novembre
Preu per persona en habitació doble: 8.590.- € (IVA inclòs).
Suplement habitació individual: 1.440.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de línia regular de Latam, classe turista.
 • Estada a hotels de 5***** a Buenos Aires i El Calafate, de primera classe a Ushuaia i hosteria de 1ª classe moderada a Torres del Paine.
 • Cabines al creuer amb llits baixos i bany privat.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visites de la ciutat de Buenos Aires.
 • Excursió de dia sencer a la glacera Upsala.
 • Excursió a la glacera Perito Moreno.
 • Visita del Parque Nacional Torres del Paine.
 • Excursió a la pingüinera de l’illa Magdalena.
 • Creuer Australis de Punta Arenas a Ushuaia.
 • Visita del Parque Nacional Tierra del Fuego.
 • Visita d’Ushuaia.
 • Assistència a un sopar espectacle de tangos a Buenos Aires.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

 

Observacions: Aerolíneas Argentinas pot canviar horaris de vols i dates de sortida i això podria alterar parcialment el programa. Eurovacances farà tot el possible per tal que, si es donés aquesta circumstància, tingués la mínima repercussió possible en el viatge.

 

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar