Nova Zelanda

Viatge als Alps del Sud

El 13 de novembre de 1642, el capità holandès Abel Tasman va descobrir les costes de Staten Landt. Amb aquest nom, la futura Nova Zelanda acabava d’entrar a la història. Aquell mateix dia, exactament a la mateixa hora, els maoris descobrien als primers exploradors europeus. Però la trobada va ser molt curta, el temps just perquè els illencs es cruspissin a quatre mariners holandesos. Hauria de passar més d’un segle perquè un altre europeu s’atrevís a tornar a descobrir als maoris. Aquesta vegada, l’honor va recaure en el capità anglès James Cook, que feina va tenir per no acabar a la cassola mentre cartografiava les illes. Però Cook no es va deixar impressionar. Amb la sang freda pròpia dels grans exploradors, mentre els maoris esmolaven els ganivets, es va dedicar a descriure la bellesa del que veia. Les gruixudes cobertes de pell del seu diari van cruixir una vegada més en ser obertes sobre la petita taula de la cabina del vaixell. Amb mà segura, el capità va sucar la ploma al tinter, i amb traç ferm va escriure: Aquesta terra és un bosc infinit. En aquella època, només els maoris sabien que Nova Zelanda era molt més que això.

1r Dia – Volem a Nova Zelanda.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances. Sortida del vol a Singapur. Nit a bord.

2n Dia – Auckland.

Arribem a Singapur i connectem amb el vol a Auckland. Degut a la diferència horària, arribarem a Auckland de nit. Ens traslladarem a l’hotel i ens allotjarem.

3r Dia – Auckland.

Esmorzar a l’hotel i estona lliure per descansar. A mig matí farem un recorregut panoràmic per començar a conèixer la ciutat i després pujarem a la torre Sky per gaudir de la vista. Dinarem i a la tarda continuarem les visites pels punts més interessants de la ciutat. Acabarem la tarda entrant al Museu d’Auckland, dedicat a la cultura maori.

4t Dia – Auckland – Waitomo – Matamata – Rotorua.

Esmorzar i sortida cap a les coves de Waitomo, famoses per les espectaculars larves fosforescents que viuen a les seves galeries. Acabada la visita continuarem l’etapa fins a Matamata. Dinarem i a la tarda veurem l’escenari natural del poble de Hobitton a la pel·lícula El Senyor dels Anells. Acabada la visita continuarem l’etapa fins a Rotorua, on ens allotjarem.

5è Dia – Rotorua.

Començarem el matí passejant per Redwood Forest i observant les enormes sequoies. A continuació visitarem la zona geotèrmica de Waiotapu, farcida de pous de fang bullent i fumaroles de vapor. Veurem l’activitat hidrotermal de la zona i després dinarem. A la tarda veurem els Government Gardens i coneixerem la vall termal de Whakarewarewa. Al vespre tindrem un sopar-concert maori i veurem el guèiser de Pohutu il·luminat.

6è Dia – Rotorua – Wellington.

Esmorzarem i començarem l’etapa per carretera cap a Wellington, la capital del país. En ruta ens aturarem a l’estació termal de Wairakei i a les cascades d’Huka. Dinarem i a la tarda arribarem a la ciutat. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel i soparem.

7è Dia – Wellington – Christchurch.

Després d’esmorzar visitarem Wellington. Durant la passejada veurem els edificis del Parlament, els jardins de roses de Lady Norwood, el barri de Thorndon i l’antiga Catedral de St. Paul. Dinarem i a la tarda volarem a Christchurch, a l’illa sud. Ens instal·larem a l’hotel i tot seguit sortirem a passejar per la ciutat.

8è Dia –Christchurch – península d’Akaroa – Christchurch.

Aquest matí ens dirigirem a la petita localitat d’Akaroa, un antic assentament fundat per colons francesos. Aquí començarem una excursió amb vaixell per observar dofins Hèctor, endèmics de Nova Zelanda. Dinarem i a la tarda retornarem a Christchurch passant per Gebbies Pass, la badia del Governador i el port de Lyttelton.

9è Dia – Christchurch – Greymouth – Punakaiki – Franz Josef.

Aquest matí farem el recorregut ferroviari amb el famós Tranz Alpine a través dels Alps del Sud. Arribarem a Arthur Pass i continuarem per carretera fins a Greymouth, on dinarem. A la tarda anirem a Punakaiki per veure les espectaculars formacions rocoses de Pancake Rocks i després continuarem la ruta fins a Franz Josef, on ens allotjarem.

10è Dia – Franz Josef – Wanaka.

Després d’esmorzar farem un espectacular sobrevol amb helicòpter de les glaceres Fox i Franz Josef. Aterrarem a una de les dues glaceres i després volarem de retorn a Franz Josef per començar l’etapa per carretera cap a Wanaka. Dinarem en ruta tipus pícnic i a la tarda recorrerem els darrers quilòmetres fins a Wanaka, on ens allotjarem.

11è Dia – Wanaka – Arrowtown – Queenstown.

Després d’esmorzar ens dirigirem a Cromwell , passarem pel paral·lel 45ºS i arribarem a les vinyes de Gibbston Valley, on dinarem. A la tarda continuarem fins a Arrowtown, una antiga localitat minera que conserva l’ambient del segle XIX. Finalment recorrerem els darrers quilòmetres fins a Queenstown.

12è Dia – Queenstown – Doubtful Sound – Queenstown.

Aquest matí ens acostarem fins el llac Manapouri i l’anomenat West Arm. Quan arribem començarem l’excursió en vaixell del Fiorldand Doubtful Sound. Durant la navegació gaudirem d’un espectacular paisatge i veurem foques, dofins i pingüins. Dinarem tipus pícnic durant la navegació i quan acabem retornarem a Queenstown.

13è Dia – Queenstown – Glenorchy – Queenstown.

Avui començarem el dia fent una emocionant excursió amb llanxa pel riu Dart. Durant el recorregut remuntarem el riu i passejarem pels boscos de faigs dels Alps del Sud. Retornarem a Queenstown i pujarem amb telefèric al Bob’s Peak, des d’on es gaudeix de vistes extraordinàries. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure a Queenstown.

14è Dia – Queenstown – mont Cook.

Aquest matí ens dirigirem per carretera a la zona del mont Cook. Dinarem i a la tarda farem una excursió amb llanxa per la llacuna que es forma al front de la glacera, farcides d’icebergs. Seguidament començarem una espectacular però senzilla caminada per l’espectacular paisatge de muntanya de la zona. Quan acabem anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

15è Dia – Mont Cook – Omaru – Moeraki – Christchurch.

Després d’esmorzar començarem l’etapa amb direcció a Omaru. Farem un recorregut a peu per conèixer els edificis victorians i després continuarem fins al port de pescadors de Moeraki, on dinarem. A la tarda visitarem la platja de Moeraki i continuarem l’etapa fins a Christchurch, on ens allotjarem.

16è Dia – Christchurch – Barcelona.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Singapur. Quan arribem connectarem amb el vol a Barcelona. Dinar, sopar i nit a bord.

17è Dia – Arribem a la ciutat comtal.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 5 de novembre.

Preu per persona en habitació doble: 9.525.-Euros (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.995.-Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals amb la companyia Singapore Airlines, classe turista.
 • Hotels de 1ª classe i 1ª classe superior durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de la ciutat d’Auckland.
 • Visita de les coves de Waitomo.
 • Visita de Hobitton.
 • Visita de Rotorua.
 • Visita de Redwood Forest, Waiotapu i Whakarewarewa.
 • Visita de Wellington.
 • Creuer per veure dofins a Akaroa.
 • Recorregut amb el tren Tranz Alpine fims a Arthur’s Pass..
 • Visita de Pancake Rocks.
 • Excursió amb helicòpter a les glaceres Franz Josef i/o Fox (subjecte a les condicions meteorològiques).
 • Visita d’Arrowtown.
 • Excursió a Doubtful Sound.
 • Excursió al riu Dart.
 • Pujada amb telefèric a Bob’s Peak.
 • Excursió amb llanxa i a peu a la zona del mont Cook.
 • Visita d’Omaru i la platja de Moeraki.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar