Japó Nord

Sapporo, Hokkaido i nord de Honshu

Tòquio, Kyoto, Hiroshima, Osaka, Nara, mont Fuji…aquí és on tothom va la primera vegada que visita el Japó. Si féssim una analogia amb els Estats Units, per exemple, seria l’equivalent a començar per Nova York, Washington, Boston i Filadèlfia, i potser les cascades de Niàgara. Per un segon viatge quedaria la resta del país, amb joies com Chicago, Seattle i San Francisco, els parcs nacionals de Glacier, Yosemite, Brice Canyon i Arches i els paisatges sublims d’Alaska i les Rocalloses. Doncs bé, al Japó la resta del país és l’illa de Hokkaido i la meitat nord de l’illa de Honshu. Ciutats, pobles, muntanyes, llacs, volcans, parcs nacionals i camps de lava. Pels qui ja han visitat el país, l’altre Japó és la continuació del més fascinant de la cultura i les tradicions japoneses; de l’extraordinària combinació entre modernitat i avantguarda; del contrast radical entre el frenesí urbà i els trens bala d’una banda i la serena i reposada harmonia dels jardins zen, els boscos enjardinats i les cerimònies del te de l’altra. Si ja heu visitat el Japó, us fascina i voleu tornar-hi, aquesta és la meitat que us falta. I si no l’heu visitada mai, començar per l’altre Japó és tan bon principi com el Japó de les grans capitals.

1r Dia – Volem a Sapporo.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Hèlsinki, on connectarem amb el vol a Sapporo, via Nagoya. Sopar i nit a bord.

2n Dia – Arribem a Sapporo.

Aterrarem a Sapporo i començarem a visitar la capital de l’illa de Hokkaido. Durant el nostre recorregut panoràmic veurem alguns dels punts més representatius de la ciutat, com la Torre del Rellotge, el carrer comercial Tanuki Koji o el parc O-dori Koen, on se celebren grans festivals urbans. També pujarem al mont Moiwa, des d’on es gaudeix de les millors vistes de la ciutat.

3r Dia – Sapporo – Biei – Furano – Sapporo.

Començarem el matí dirigint-nos a la regió de Biei per veure els famosos camps de flors que es cultiven a la zona. També ens acostarem a Furano, una població de muntanya famosa pels seus camps d’espígol. Dinarem durant el recorregut i a la tarda tornarem a Sapporo.

4t Dia – Sapporo – Noboribetsu – llac Toya

Començarem el matí dirigint-nos a Jigokudani, una vall volcànica i amb molta activitat geotèrmica situada al Parc Nacional de Shikotsu-Toya. A continuació pujarem amb telefèric fins al cim del volcà Usuzan, des d’on es domina el paisatge circumdant. Dinarem i a la tarda navegarem les aigües del llac Toya, tot aturant-nos a passejar a l’arxipèlag d’Oshima. Acabada la navegació ens allotjarem a un balneari de la zona del llac, on podrem gaudir de les seves aigües termals.

5è Dia – Llac Toya – Hakodate.

Després d’esmorzar començarem la ruta cap a Hakodate. Dinarem i a la tarda visitarem la ciutat. Durant el recorregut entrarem al recinte històric de Goryokaku, l’antiga fortalesa d’estil Vauban construïda durant la República d’Ezo, passejarem pel seu curiós mercat del peix i pujarem a la torre Goryokaku per gaudir de les vistes de la ciutat. Al vespre pujarem amb telefèric al mont Hakodate, des d’on es gaudeix d’una de les millors vistes nocturnes del país.

6è Dia – Hakodate – Aomori – Hirosaki.

Després d’esmorzar travessarem l’estret de Tsugaru amb el tren bala passant pel túnel de Seikan, el segon més llarg del món. La primera parada la farem a la ciutat d’Amori, on coneixerem el Museu Nebuta, dedicat a un dels festivals de carrosses més antics del país. Dinarem i a la tarda visitarem els jardins i el castell d’Hirosaki. Quan acabem les visites ens allotjarem a l’hotel.

7è Dia – Hirosaki – Oirase – Towada.

Començarem el matí dirigint-nos a les boniques gorges d’Oirase, on farem una excursió a peu al llarg del riu per gaudir del paisatge i la vegetació exuberant. Dinarem a la ribera del llac Towada i a la tarda farem un recorregut amb vaixell per l’immens llac que ocupa la caldera del volcà. Quan acabem ens instal·larem a l’hotel.

8è Dia – Towada – Hachimantai – Kakunodate – Akita.

Començarem el dia recorrent la carretera que creua el Parc Nacional Towada – Hachimantai. Farem alguna parada per observar el paisatge i finalment arribarem a Kakunodate, on visitarem l’antiga residència d’un samurai. Dinarem i a la tarda arribarem a Akita. Visitarem el parc Senshu, que antigament envoltava el castell d’un poderós samurai, i després anirem a l’hotel.

9è Dia – Akita – Hiraizumi – Sendai.

Després d’esmorzar ens traslladarem a Hiraizumi, on visitarem el temple budista de Chuson-ji (UNESCO). A continuació anirem a conèixer el temple troglodític de Takkoku. Continuarem l’etapa fins les gorges de Genbikei, un bonic congost d’aigües maragdes. Dinarem a una tradicional bodega de sake i a la tarda navegarem pel riu Genbikei. Finalment arribarem a Sendai, on ens allotjarem les properes dues nits.

10è Dia – Sendai – Shiogama – Matsushima – Sendai.

Començarem el dia a l’impressionant mercat del peix de Shiogama. A continuació anirem a conèixer la badia de Matsushima, considerada una de les cinc joies paisatgístiques del país. Farem una excursió amb vaixell per la badia i tot seguit visitarem el Temple de Zuigan-ji. Dinarem i després retornarem a Sendai, on disposarem de la resta de la tarda lliure.

11è Dia – Sendai – Tòquio.

Aquest matí ens traslladarem amb tren a Tòquio, la capital del país. Dinarem i a la tarda visitarem el barri d’Odaiba, famós per la seva arquitectura futurista i les seves vistes. També visitarem el temple i el Museu de Yasukuni, dedicat als conflictes bèl·lics en què ha participat el Japó. En acabar la visita ens allotjarem a l’hotel.

12è Dia – Tòquio – Kamakura – Tòquio.

Avui coneixerem Kamakura, l’antiga capital del Japó durant els segles XII-XIV. Durant el recorregut visitarem, entre d’altres, el Temple de Kotokuin amb la seva escultura del gran Buda, recorrerem els magnífics jardins escalonats del Temple de Hase per veure les figuretes Jizo i passejarem per l’espectacular bosc de bambú del Temple Hokokuji. Dinarem durant les visites i a la tarda tornarem a Tòquio.

13è Dia – Tòquio

Començarem la visita de Tòquio apropant-nos a l’esplanada del Palau Imperial. A continuació anirem al barri d’Harajuku per passejar pel famós carrer de Takeshita. Acabarem el matí al cèlebre encreuament de Shibuja. Dinarem i a la tarda passejarem pel famós districte de Ginza. Disposarem d’una estona de temps lliure i després retornarem a l’hotel. Al vespre farem un passeig nocturn pel cosmopolita barri de Shinjuku i pujarem al mirador de l’Ajuntament.

14è Dia – Tòquio – Barcelona

Al matí ens dirigirem a l’aeroport per agafar el vol a Hèlsinki, on connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 7 de juliol.

Preu per persona en habitació doble: 7.200.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.365.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

– Vols internacionals de la companyia Finnair, classe turista.

– Estada a hotels de primera categoria durant tot el viatge

– Pensió completa durant tot el viatge.

– Servei de maleters a tots els hotels.

– Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.

– Visita de Sapporo.

– Visita de Biei i Furano.

– Visita del Parc Nacional Shikotsu – Toya.

– Visita de Hakodate.

– Visita d’Amori.

– Visita de Hirosaki.

– Visita de les gorges d’Oirase

– Visita del Parc Nacional Towada Hachimantai.

– Visita de Kakunodate.

– Visita d’Akita.

– Visita dels temples de Chuson-ji i Takkou i de les gorges de Genbikei.

– Navegació per la badia de Matsushima.

– Visita del Temple de Zuigan-ji.

– Visita de Kamakura.

– Visites de Tòquio.

– Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar