Índia del Nord

Contrast d’aromes i cultures

L’Índia és, amb tota seguretat, un dels països més fascinants d’Àsia. Alguns dels seus monuments més importants, com per exemple el Taj Mahal, figuren a totes les llistes de les Set Meravelles del Món. I qui no ha sentit mai a parlar dels seus mercats multicolors, de l’aroma de les espècies, de la seva riquesa ètnica i cultural, dels temples a Shiva, de l’explorador Vasco da Gama, de les novel·les de Rudyard Kipling, de Mahatma Gandhi o del govern dels rajàs britànics…qualsevol d’aquestes imatges, totes elles fascinadores, exòtiques i històriques, és suficient per justificar un viatge al país. Però, tot i els milers de viatgers de tots els continents que ja hi han anat, tot i els centenars de catàlegs que s’han omplert amb les seves imatges i tot i les desenes de pel·lícules que s’hi han ambientat, l’Índia continua sent un enigma.

És un país massa gran, massa complex i massa divers per poder comprendre’l en un sol viatge. Cal tornar-hi una vegada i una altra, obrir els sentits als contrastos i deixar-nos seduir per la fragància d’una societat on encara es respira l’aroma de les mil i una nits.

1r Dia – Volem a Delhi.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol de Lufthansa a Munic, on connectarem amb el vol a Delhi. En arribar ens traslladarem a l’hotel on estarem allotjats.

2n Dia – Delhi.

Després d’esmorzar començarem la visita de Delhi. Durant el recorregut veurem el Fort Vermell, entrarem al temple sikh de Bangla Sahib i farem un trajecte amb rickshaw pels carrerons de Chandi Chowk fins a la mesquita de Jama Masjid. Dinarem i a la tarda veurem la Porta de l’Índia, la zona residencial i administrativa i el Palau Presidencial. Acabarem la tarda al minaret de Qutub i després retornarem a l’hotel.

3r Dia – Delhi – Udaipur.

Esmorzarem i agafarem el vol a Udaipur, Quan arribem anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Després de dinar sortirem a fer una passejada per la població i els mercats locals.

4t Dia – Udaipur.

Aquest matí visitarem el complex palatí d’Udaipur. Durant el recorregut veurem el palau de Jag Mandir i passejarem pels jardins de Saheliyon ki Bari. Tot seguit farem un relaxant recorregut amb vaixell per les aigües del bonic llac Pichola. A la tarda anirem a la localitat de Delwara per visitar el palau de Devi Garh, del segle XVIII. Prendrem un te al mateix palau i retornarem a l’hotel.

5è Dia – Udaipur – Jodhpur.

Després d’esmorzar anirem amb autocar a la ciutat de Ranakpur, on visitarem el temple jadinista d’Adinath, del segle XV. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa per carretera fins a Jodhpur, on visitarem els mercats locals de la ciutat abans d’instal·lar-nos a l’hotel.

6è Dia – Jodhpur – Jaisalmer.

Esmorzarem i visitarem la fortalesa de Mehrangarh. Quan acabem la visita sortirem per carretera cap a Jaisalmer. Dinarem durant el recorregut i a última hora de la tarda arribarem a Jaisalmer. Abans d’anar a l’hotel encara ens quedarà temps per conèixer els cenotafis i gaudir de les vistes de la ciutat.

7è Dia – Jaisalmer.

Al matí descobrirem el Fort, les residències haveli de Salim Singh, Patwon i Nathmalji, i els llacs de Bada Bagh i Gadisagar. Dinarem i la tarda farem una excursió per veure les dunes del desert del Thar, que s’estenen per una superfície d’uns 3.000 km² separant el Rajasthan de la plana de l’Indus. Farem un recorregut amb camells, gaudirem de la posta de sol i després retornarem a l’hotel.

8è Dia – Jaisalmer – Bikaner.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a Bikaner per conèixer el fort de Junagarh. Dinarem i a la tarda farem un recorregut per la ciutat amb els tradicionals tongas. Quan acabem anirem a conèixer el temple de Karni Mata, situat a 30 quilòmetres de Bikaner. Finalment retornarem a Bikaner, on ens allotjarem. Al vespre gaudirem d’un sopar-espectacle.

9è Dia – Bikaner – Jaipur.

Després d’esmorzar ens traslladarem per carretera a Jaipur, la capital del Rajasthan. Dinarem i a la tarda visitarem l’anomenada ciutat rosa. Durant el recorregut contemplarem la delicada decoració del Hawa Mahal, l’observatori astronòmic de Jantar Mantar, el centre comercial de Badi Chaupar, el Palau de la ciutat i el Jal Mahal. Allotjament a Jaipur.

10è Dia – Jaipur.

Aquest matí ens traslladarem a Amber. Travessarem les muralles de la ciutat per la porta del Passat i després pujarem fins al Fort. També veurem el temple de Kali, el hall de les Audiències Públiques, el palau dels Miralls i els cenotafis del cementiri reial de Gaitor. Dinarem a Dera Amer i a la tarda retornarem a Jaipur. Acabarem el dia fent un recorregut amb rickshaws pels basars de la ciutat.

11è Dia – Jaipur – Agra.

Després d’esmorzar sortirem cap a Agra. En ruta ens aturarem a conèixer la fortalesa de Fatehpur Sikri. Arribarem a Agra abans de dinar i visitarem el Fort Vermell. A la tarda anirem a conèixer el Taj Mahal, temple funerari de la reina Mumtaz Mahal i un dels monuments més impressionants del món. Acabada la visita anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

12è Dia – Agra – Khajuraho.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’estació per agafar el tren a Jhansi. Quan arribem continuarem l’etapa amb autocar fins a Khajuraho. En ruta visitarem Orchha, l’antiga capital d’un principat. Dinarem i a la tarda continuarem la nostra ruta fins a Khajuraho, on ens allotjarem.

13è Dia – Khajuraho – Benarés.

Després d’esmorzar visitarem els temples eròtics de Khajuraho. Quan acabem la visita volarem a Benarés. A la tarda veurem el temple de Vishwanant, la mesquita de Gyan Vapi i el temple d’Annapurna. Al final de la tarda ens aproparem a la ribera del Ganges per assistir a les cerimònies de l’Aarti. Allotjament a Benarés.

14è Dia – Benarés – Delhi.

A la matinada farem una excursió amb barca pel Ganges per veure els ghats, on els pelegrins hindús prenen el bany purificador. Retornarem a l’hotel per esmorzar i disposarem de temps lliure. A l’hora convinguda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Delhi. Soparem i després agafarem el vol a Frankfurt. Nit a bord.

15è Dia – Arribem a Barcelona i donem per acabat el viatge.

Arribarem a Frankfurt i connectarem amb el vol a Barcelona, on arribarem a mig matí.

Dates de sortida: 3 d’agost i 2 de novembre.

Preu per persona en habitació doble:

Agost: 4.250.- € (IVA inclòs).

Novembre: 4.795.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual:

Agost: 790.- € (IVA inclòs).

Novembre: 1.395.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals amb Lufthansa i vols domèstics amb línies nacionals, classe turista.
 • Bitllets de tren Agra – Jhansi amb aire condicionat, classe turista.
 • Estada a hotels de 5***** a Delhi, Udaipur, Jodhpur, Jaipur i Agra i de 1ª classe a Jaisalmer, Khajuraho i Benarés. A Bikaner és de 1ª classe moderada.
 • Pensió completa, exceptuant el sopar de la primera nit.
 • Guia acompanyant d’EuroVacances durant tot el viatge.
 • Visita de Delhi.
 • Visita d’Udaipur.
 • Visita dels temples de Ranakpur.
 • Visita de Jaisalmer.
 • Visita de Jodhpur, Bikaner i Jaipur.
 • Visita de Fatehpur Sikri.
 • Visita d’Agra amb el Taj Mahal i el Fort Vermell.
 • Visita d’Orcha i Khajuraho.
 • Visita de Benarés amb passeig amb barca pel riu Ganges.
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

 

OBSERVACIONS: Visat necessari. El seu import NO està inclòs al preu del viatge.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar