EEUU Costa Oest

Poques regions d’Amèrica del Nord han captivat la imaginació amb tanta força com Califòrnia. Els primers en arribar foren els exploradors espanyols. Després ho farien els jesuïtes i els franciscans, els russos d’Alaska, els britànics de Vancouver, els mexicans de Monterrey, els treballadors xinesos del ferrocarril i els cercadors d’or d’arreu del món. Només hi faltaven els enginyers electrònics de Silicon Valley i les estrelles de Hollywood per acabar de convertir la regió en la millor metàfora del somni americà. És molt difícil definir en poques paraules un territori tan divers i tan variat com la costa oest. Els pobles conserven el patrimoni colonial més ric dels Estats Units; San Francisco és una de les ciutats més vibrants d’Amèrica; Los Angeles, la metròpoli més gran del món; i Las Vegas, l’assentament més extravagant del planeta. Els surfistes somien amb les platges de Califòrnia, els escaladors amb Yosemite, els enginyers amb el Golden Gate i els artistes amb Beverly Hills. A Califòrnia s’hi ve a gaudir d’un clima agradable, d’una gastronomia envejable i d’un paisatge espectacular. En definitiva: a viure bé. Us podeu imaginar un lloc millor per passar les vacances?

1r Dia – Volem a San Francisco.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol de United a Washington, on enllaçarem amb el vol a San Francisco. Quan arribem anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

2n Dia – San Francisco – Sausalito – San Francisco.

Avui dedicarem el dia a visitar San Francisco. Durant el recorregut anirem al Centre Cívic i veurem l’Ajuntament i la Biblioteca. També passarem per la Catedral de St. Mary, el barri xinès, l’elegant districte de Nob Hill, el barri hippy de Heights Ashbury i el parc Golden Gate. Dinarem i a la tarda creuarem el pont Golden Gate i anirem a Sausalito, on disposarem de temps lliure. Al final de la tarda retornarem a San Francisco. Al vespre sortirem a sopar a un bon restaurant.

3r Dia – San Francisco – Alcatraz – San Francisco.

Aquest matí navegarem fins la presó d’Alcatraz, la més famosa dels Estats Units. Durant la visita coneixerem els presos més cèlebres, veurem les cel·les i els patis i sabrem quins varen ser els intents de fuga més sonats. De retorn a San Francisco anirem a dinar al popular Pier 39, on hi ha la colònia de lleons marins. Disposarem d’una estona de temps lliure i després retornarem a l’hotel amb tramvia. Al vespre sortirem a sopar a un bon restaurant.

4t Dia – San Francisco – PN Yosemite.

Després d’esmorzar creuarem el Bay Bridge i ens dirigirem a l’espectacular Parc Nacional de Yosemite. Durant el recorregut pel parc veurem les parets granítiques més espectaculars del món, ens aturarem als peus de El Capitán per observar als escaladors i farem una passejada pel fons de la vall per gaudir de les vistes. Acabada la visita ens instal·larem a l’hotel.

5è Dia – PN Yosemite – Monterrey.

Aquest matí acabarem de conèixer el Parc Nacional de Yosemite, amb tota seguretat un dels més espectaculars d’Amèrica. Després sortirem per carretera cap a Merced, on ens aturarem a dinar. A la tarda arribarem a Monterrey, l’antiga capital colonial de Califòrnia. Farem una passejada per conèixer els antics magatzems de Cannery Row i l’animat pier i després anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

6è Dia – Monterrey – Carmel – Santa Barbara.

Després d’esmorzar recorrerem l’escènica carretera de 17-Mile Drive al llarg de la costa del Pacífic. A continuació anirem a la històrica localitat de Carmel, on ens aturarem a dinar i a visitar la Missió d’època colonial. Dinarem una típica hamburguesa al restaurant de Clint Eastwood i a la tarda recorrerem l’espectacular carretera coneguda com a Big Sur. En ruta ens aturarem a veure la colònia d’elefants marins i finalment arribarem a Santa Barbara, on ens allotjarem.

Nota: si la carretera Big Sur seguís tallada pels allaus de roques aniríem directament a Santa Barbara des de Carmel.

7è Dia –Santa Barbara.

Al matí visitarem Santa Barbara, una antiga ciutat colonial que encara conserva l’aire hispànic del segle XVIII. Durant el recorregut passejarem pel pier i el centre històric, pujarem a la torre de l’antiga cort de justícia i visitarem la Missió a partir de la qual va créixer la ciutat. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure per descansar o passejar. Sopar a l’hotel.

8è Dia – Santa Barbara – Santa Monica – Los Angeles.

Després d’esmorzar sortirem cap a Los Angeles per la carretera de la costa. Passarem per Malibu i ens aturarem una estona a caminar pel famós passeig marítim de Santa Monica. Dinarem i a la tarda entrarem al parc temàtic dels Estudis Universal, a Hollywood. Durant la visita veurem els decorats d’alguns dels films més famosos de tots els temps i disposarem de temps lliure per provar algunes de les atraccions. Sopar i allotjament al downtown de Los Angeles.

9è Dia –Los Angeles – Las Vegas.

Aquest matí visitarem Los Angeles. Durant el recorregut passejarem pel Passeig de la Fama i per Rodeo Drive, veurem el Dorothy Chandler Pavilion i entrarem a l’antiga església de Nuestra Señora Reina de los Ángeles. Dinarem i a la tarda agafarem la carretera del desert de Mojave fins a Las Vegas, a l’estat de Nevada, on ens allotjarem i soparem.

10è Dia – Las Vegas – Grand Canyon – Las Vegas.

Esmorzarem aviat i després sortirem per carretera cap a la vall del riu Colorado per visitar el Grand Canyon, un dels paisatges geològics més impressionants del món. Ens aturarem a observar les vistes des dels miradors i després farem un vol amb helicòpter fins al fons del canó. Una vegada a baix, embarcarem a una llanxa per navegar pel riu. Dinarem i a la tarda retornarem a Las Vegas.

11è Dia – Las Vegas – Red Canyon – PN Bryce Canyon.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a l’estat de Utah. La primera parada la farem a Red Canyon per observar les curioses formacions vermelloses que donen nom al parc. Dinarem i a la tarda visitarem el Parc Nacional de Bryce Canyon. Farem una excursió a peu per descobrir les seves extraordinàries formes i colors i després anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

12è Dia – PN Bryce Canyon – PN Zion – Las Vegas.

Aquest matí ens dirigirem al Parc Nacional de Zion, que destaca pels penya-segats vertiginosos que s’han format al llarg del riu Virgin. Farem una passejada pel fons de la vall per descobrir el paisatge i després continuarem l’etapa cap a Nevada. Dinarem i a la tarda arribarem a Las Vegas. Avui soparem a Freemont Street, un dels carrers més animats i famosos de la ciutat.

13è Dia – Las Vegas.

Aquest matí farem una passejada per conèixer els principals casinos i hotels de la ciutat que mai dorm. Durant el recorregut coneixerem les anècdotes, històries i extravagàncies que han fet famosa Las Vegas. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure. Al vespre assistirem a un dels espectacles del Cirque du Soleil.

14è Dia – Emprenem el retorn a Barcelona.

De bon matí volarem a Nova York o Washington, on connectarem amb el vol a Barcelona.

15è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Dates de sortida: 3 d’agost i 1 d’octubre.

 Preu per persona en habitació doble: 7.895.- € (IVA inclòs).

 Suplement habitació individual: 1.995.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols amb la companyia United, classe turista.
 • Estada a hotels de Primera categoria a les ciutats i Turista superior als parcs nacionals de Yosemite i Bryce Canyon.
 • Pensió completa.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances.
 • Visita de San Francisco.
 • Visita de la presó d’Alcatraz.
 • Visita de Sausalito.
 • Visita del PN de Yosemite.
 • Visita de Carmel i Monterrey.
 • Recorregut panoràmic per 17-MiIes Drive.
 • Visita de Santa Barbara.
 • Visita de Los Angeles amb entrada als Estudis Universal.
 • Excursió a Grand Canyon amb sobrevol amb helicòpter.
 • Visita de Las Vegas.
 • Visita de Red Canyon
 • Visita del PN de Bryce Canyon.
 • Visita del PN de Zyon.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

 

Observacions: Per entrar als Estats Units és imprescindible disposar de passaport de lectura mecànica i de l’autorització ESTA. Si us plau, consulteu a Eurovacances.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar