Cap Verd – Creuer

Creuer a bord del vaixell MY Harmony G

Les illes de Cap Verd formen una petita república insular situada a l’oest del Senegal. Totes les illes són volcàniques i relativament joves, ja que no varen començar a emergir de l’oceà fins fa uns vint milions d’anys. L’activitat eruptiva ha contribuït a crear grans volcans de fins a gairebé tres mil metres d’altitud, dotant la majoria d’illes d’un paisatge muntanyós de gran bellesa paisatgística. La joventut geològica de l’arxipèlag i el seu caràcter insular també han marcat l’evolució tant de la fauna com de la flora, amb multitud d’espècies endèmiques. Durant milions d’anys, les illes varen romandre deshabitades, fins que els exploradors portuguesos les varen descobrir a mitjans del segle XV. Gràcies a la seva posició estratègica per al comerç d’esclaus, les illes es varen convertir en la primera colònia ultramarina de Portugal. La societat actual, formada pels descendents dels esclaus, és hereva d’una tradició cultural única, barreja d’elements criolls europeus amb costums d’Àfrica Occidental. Per explorar aquest paradís insular us proposem una creuer a bord del vaixell MY Harmony G, un iot modern i exclusiu de cinquanta-quatre metres d’eslora i només 21 cabines de la prestigiosa companyia Variety Cruises.

1r Dia – Volem a l’illa de Sal.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Lisboa, on connectarem amb el vol a l’illa de Sal. Arribarem de nit i ens traslladarem directament a l’hotel per descansar.

2n Dia – Illa de Sal – creuer.

Aquest matí disposarem de temps lliure per descansar a Sal, una de les anomenades illes de Sobrevent. Dinarem i a la tarda embarcarem al vaixell Harmony G per començar a navegar rumb a l’illa de Boa Vista.

3r Dia – Creuer – illa de Boa Vista.

Avui passarem el dia a Boa Vista, la més oriental de les illes de Cap Verd. Durant la nostra estada visitarem la pintoresca localitat de Fundo Das Figueiras, veurem les seves façanes de colors variats i coneixerem la parròquia de São João Batista. Després anirem a Rabil, l’antiga capital de l’illa, coneguda per les seves produccions ceràmiques. I acabarem el recorregut al poblet d’agricultors de Fonte Vicente. Dinarem i a la tarda retornarem a bord per començar la navegació rumb a Praia, a l’illa de São Tiago.

4t Dia – Creuer – illa de São Tiago.

Disposarem del matí lliure a bord del vaixell fins l’hora de dinar. A la tarda farem una excursió fins a Cidade Velha, l’antiga capital portuguesa de l’època colonial. Durant el recorregut ens aturarem al Fort de São Felipe, construït a finals del segle XVI. Finalment arribarem al centre històric, inclòs a la llista del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Durant la visita veurem el Pelourinho, la Sé Catedral, l’església de Nossa Senhora do Rosario i el convent de San Francisco. A continuació ens dirigirem a Plateau, on veurem la plaça Alexandre de Alburquerque i els antics edificis colonials que l’envolten. Quan acabem la visita retornarem a bord per navegar rumb a l’illa de Fogo.

5è Dia – Creuer – illa de Fogo.

Aquest matí arribarem a Fogo, la més muntanyosa de les illes de l’anomenat grup de Sotavent. Tota l’illa és un gran volcà actiu dominat pel cim del Pico do Fogo, de 2.829 metres d’altitud. Començarem el matí visitant la ciutat de São Filipe. Declarada ciutat l’any 1921, São Filipe és la segona més antiga de Cap Verd, amb un centre històric d’exquisida arquitectura colonial. Passejarem pel centre i després entrarem al Museu Municipal. A continuació ens dirigirem al parc natural del centre de l’illa. Durant el recorregut ens aturarem al mirador de Cabeça Fundao i farem una excursió a peu fins al cràter de l’erupció de l’any 2014. Dinarem i la tarda retornarem al vaixell per navegar rumb a São Vicente.

6è Dia – Creuer – illa de São Vicente.

Aquest matí visitarem Mindelo, la ciutat més important de l’illa de São Vicente. Durant la passejada recorrerem la Rua de Praia, un dels carrers més pintorescos de la ciutat, amb nombroses façanes colonials pintades de colors. En aquest carrer veurem la Casa Figueira i l’estàtua del descobridor Diogo Gomes, així com una rèplica de la Torre de Belém de Lisboa. Més endavant passarem per l’Església de Nossa Senhora da Luz, de mitjans del segle XIX. Finalment ens arribarem a la plaça Estrela, on se celebra un mercat africà. Acabarem el passeig a la plaça Nova, la més concorreguda de Mindelo. Disposarem d’una estona de temps lliure i finalment retornarem al vaixell per continuar la navegació rumb a Santo Antão.

7è Dia – Creuer – illa de Santo Antão.

Avui arribarem a Santo Antão, situada a l’extrem nord-oest del grup d’illes de Barlovent. Santo Antão també és l’illa més occidental de Cap Verd i, per tant, l’extrem oest d’Àfrica. Tal i com podrem veure durant la nostra excursió, una cadena muntanyosa d’aspecte inaccessible separa la costa nord de la sud, dividint l’illa en dues meitats. El punt més elevat de Santo Antão és el volcà Topo da Coroa, de 1.979 metres d’altitud, seguit pels també volcans Gudo de Cavaleiro, de 1.811 metres, i Pico da Cruz, de 1.584. Durant el recorregut panoràmic d’avui passarem per Corda, Agua das Caldeiras, Ribeira Grande, Ponta do Sol i finalment la famosa vall de Paul coneguda per les plantacions de canya de sucre i les destil·leries de rom. Dinarem durant l’excursió i a la tarda retornarem al vaixell tot recorrent les antigues rutes comercials que travessaven l’illa.

8è Dia – Creuer – illa de Santo Antão.

Avui continuarem explorant aquesta illa espectacular, descoberta el dia de Sant Antoni de 1462 per Diogo Afonso. L’objectiu d’avui és gaudir de la diversitat paisatgística de Santo Antão, difícil de veure en altres indrets de l’arxipèlag. Durant el recorregut visitarem el quadrant sud-oest de l’illa, el més verd i exuberant, que coneixerem tot fent un recorregut panoràmic a través de paisatges de gran bellesa fins a la petita localitat de Lagedos. També coneixerem la vall de Ribeira das Patas on veurem magnífiques formacions de lava. Quan acabem les visites retornarem a bord per navegar rumb a Sal.

9è Dia – Creuer – illa de Sal.

Després d’esmorzar, deixarem ja el vaixell i començarem una excursió de dia sencer a l’illa de Sal. L’economia local ha girat durant segles al voltant de les salines, explotades de manera industrial des del segle XIX però conegudes pels àrabs des de molt abans. Curiosament, però, la ciutat no va créixer al voltant de les salines sinó de l’aeroport, construït l’any 1939 per la Itàlia feixista amb el vistiplau de l’administració colonial portuguesa. Dinarem durant l’excursió i a la tarda ens instal·larem a l’hotel per sopar i descansar.

10è Dia – Illa de Sal – Barcelona

Disposarem del dia lliure a l’hotel per descansar, passejar tranquil·lament i gaudir de les instal·lacions. Dinarem i soparem a l’hotel i al vespre ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol nocturn a Lisboa.

11è Dia – Arribem a Barcelona.

Arribarem a Lisboa i connectarem amb el vol a Barcelona. Final del viatge.

Data de sortida: 16 de novembre.

Preu per persona en Cabina doble:

Coberta P: 5.645.-€ (IVA inclòs).

Coberta A: 5.200.-€ (IVA inclòs).

Coberta B: 4.775.-€ (IVA inclòs).

Suplement cabina individual:

Coberta P: 1.750.-€ (IVA inclòs).

Coberta A: 1.520.-€ (IVA inclòs).

Coberta B: 1.300.-€ (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals de línia regular de la companyia TAP, classe turista.
 • Hotel de 4**** superior a Sal.
 • Cabina al vaixell MY Harmony G segons la categoria escollida.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters al vaixell i a l’hotel.
 • Guia d’ Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de l’illa de Sal.
 • Visita de l’illa de Boa Vista.
 • Visita de l’illa de São Tiago.
 • Visita de l’illa de Fogo.
 • Visita de l’illa de São Vicente.
 • Visita de l’illa de Santo Antão.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

Nota: Visat necessari, el seu preu NO està inclòs al preu del viatge. Vacunes necessàries. Recomanem que es posin en contacte amb el seu centre de vacunació abans d’iniciar el viatge.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar