Birmània

El país de les mil pagodes

Birmània és un país de tradicions mil·lenàries, imperis desapareguts i història profunda que ha sabut conservar una joia inigualable del seu passat sense paral·lels a cap altre país del sud-est asiàtic: Bagan, una antiga ciutat monumental que per sí sola justifica el viatge al país. Bagan va iniciar la seva època daurada a mitjans del segle XI, gaudint durant dos-cents cinquanta anys d’un esplendor tan extraordinari que la ciutat va quedar literalment farcida de milers de temples de les més variades dimensions. Per fer-nos una idea de la magnitud de l’espectacle, és com si totes les catedrals i esglésies gòtiques d’Europa s’haguessin construït a la mateixa ciutat, un bon dia les haguessin abandonat i després s’haguessin conservat intactes durant centenars d’anys. Senzillament: impressionant! Però durant aquest viatge no només visitarem la fabulosa Bagan. També ens aproparem al llac Inle, pujarem al mont Popa, visitarem Amarapura i Ava, entrarem al temple dels 9.000 budes, explorarem els santuaris troglodítics de Hpo Win i passejarem per Rangun per conèixer el llegat colonial de l’època britànica.

1r Dia – Volem a Singapur.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances. Sortida del vol directe a Singapur, on enllaçarem amb els vols a Mandalay. Nit a bord.

2n Dia – Mandalay – Mingun – Mandalay.

Aterrarem a Mandalay i anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Després de dinar, navegarem fins a Mingun, a la província de Sagain. Quan arribem visitarem la Pagoda Inacabada i coneixerem la campana de Mingun, una de les més grans del món. Acabada la visita retornem al vaixell per navegar de nou rumb a Mandalay.

3r Dia – Mandalay – Amarapura – Ava – Mandalay.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a Amarapura, aturant-nos en ruta a visitar la pagoda Mahamuni. Quan arribem a Amarapura descobrirem el monestir Mahagandyon i veurem el pont de fusta U Bein. També ens acostarem a Ava en vaixell i dinarem. A la tarda visitarem els monestirs de Maha Aungmye Bonzan i Bargayar i després retornarem a Mandalay. Abans d’anar a l’hotel visitarem la pagoda Kuthodaw i el monestir de Shwe Kyaung.

4t Dia – Mandalay – Sagaing – Monywa.

Avui, després d’esmorzar, ens dirigirem cap a les muntanyes de Sagaing. Durant el recorregut ens aturarem a visitar el Buda Gegant, el Temple dels 9.000 Budes i el temple de Thanpode. Finalment arribarem a Monywa, on ens allotjarem i dinarem. A la tarda anirem a conèixer el conjunt de coves de Hpo Win, format per centenars de grutes i milers d’estàtues de Buda.

5è Dia – Monywa – Mau – Pakokku – Bagan.

Esmorzarem a l’hotel i després sortirem per carretera cap a Mau, una petita localitat d’ambient tradicional on es fabriquen pals d’encens. Farem una passejada pel poble i després continuarem l’etapa fins la ciutat de Pakokku. Coneixerem els animats mercats locals i després dinarem. A la tarda continuarem l’etapa fins a Bagan, on ens allotjarem. Avui gaudirem de la posta de sol des de la torre de Bagan.

6è Dia – Bagan.

Després d’esmorzar anirem a visitar el mercat de Nyaung–Oo. A continuació ens dirigirem a la pagoda Shwezigon, una de les més sagrades de Bagan perquè guarda dues relíquies de Buda: un os i una dent. Dinarem i a la tarda coneixerem els temples d’Annada, Thatbinnyu i Damayangyi; aquest darrer és un dels més grans de Bagan. Acabarem el dia recorrent l’antiga ciutat amb cotxe de cavalls. Allotjament a Bagan.

7è Dia – Bagan – mont Popa – Bagan.

Començarem el dia dirigint-nos al mont Popa, un volcà inactiu situat al sud de Bagan, al cim del qual hi ha un palau i la pagoda de Taungkalat. Per visitar-los caldrà que pugem més de 700 graons, però l’ascensió és altament recomanable per les vistes que ofereix. Dinarem i a la tarda, abans de retornar a Bagan, farem una passejada per conèixer les plantes medicinals de la regió.

8è Dia – Bagan – Heho – Pindaya – Kalaw.

Aquest matí ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Heho. Després d’aterrar ens traslladarem per carretera a Pindaya. Farem una passejada per la localitat i tot seguit anirem a visitar els impressionants santuaris de les coves de Pindaya. Dinarem i a la tarda anirem a conèixer la localitat de Myinka. Finalment arribarem a Kalaw, on ens allotjarem.

9è Dia – Kalaw – llac Inle.

Esmorzarem i després ens traslladarem per carretera al centre de recuperació d’elefants, on veurem com es cuida als animals que ja no són aptes per treballar. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa fins al llac Inle. Envoltat per altes muntanyes, el llac constitueix un dels paisatges més bonics del sud-est asiàtic. Finalment pujarem a les barques que ens portaran fins al nostre hotel.

10è Dia – Llac Inle – Inn Dein – llac Inle

Avui passarem el dia explorant el llac Inle. Al llarg del recorregut visitarem les pagodes de Daw Oo i Indein i veurem els famosos pobles i mercats flotants de la regió. Dinarem i a la tarda coneixerem els teixits de seda i lotus típics del llac Inle. Quan acabem retornarem al nostre hotel.

11è Dia – Llac Inle – Sagair – Inle.

Després d’esmorzar navegarem fins a Taong To, des d’on continuarem fins a la pintoresca Thaya Gone, una localitat tradicional coneguda pel licor d’arròs. Dinarem i a la tarda continuarem navegant fins a Sagair, la zona rural situada al sud del llac, una de les menys visitades i més desconegudes del llac Inle. Farem una passejada per conèixer la localitat i després anirem a conèixer el poble de Saae Khaung. Finalment retornarem a l’hotel.

12è Dia – Llac Inle – Heho – Rangun.

Després d’esmorzar ens traslladem a l’aeroport de Heho per agafar el vol a Rangun. Dinarem i a la tarda començarem a conèixer la ciutat. Rangun està situada a 30 km del mar, en un fèrtil delta al sud de Birmània format per l’ample riu del mateix nom. Durant el nostre recorregut coneixerem l’espectacular pagoda Shwedagon, un dels santuaris més venerats del país. També visitarem la pagoda de Chauk Htat Gyi, on contemplarem el Gran Buda Inclinat, i pararem per veure la nau reial coneguda com a Karaweik. En acabar la visita retornarem a l’hotel.

13è Dia – Rangun – Singapur.

Després d’esmorzar anirem al mercat de Bogyoke, conegut durant l’època britànica com el mercat Scott. Continuarem el matí fent una passejada per conèixer el llegat colonial i després dinarem. A la tarda ens traslladem a l’aeroport per agafar el vol a Singapur, on connectarem amb el vol a Barcelona. Sopar i nit a bord.

14è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a l’Aeroport de Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 4 de juny i 1 d’octubre

Preu per persona en habitació doble:

Juny: 3.880- Euros (IVA inclòs).

Octubre: 4.195- Euros (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 255.- Euros (IVA inclòs).

Juny: 755- Euros (IVA inclòs).

Octubre: 1.100- Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols intercontinentals de la companyia Singapore Airlines, classe turista. Vols domèstics de companyies nacionals, classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** a Mandalay, de 5***** a Bagan, llac Inle i Rangun. Classe turista superior a Monywa i Kalaw.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Mandalay.
 • Visita d’Amarapura i d’Ava.
 • Visita de Sagaing.
 • Visita de Mau i Pakokku.
 • Excursió al mont Popa
 • Visita de Bagan.
 • Visita del llac Inle.
 • Visita de Pindaya i Myinka.
 • Visita de Rangun.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Observacions: Visat necessari; el seu import està inclòs al preu del viatge.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar