Copenhaguen i Malmö

Dues ciutats unides per un pont

1r Dia – Volem a Copenhaguen.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Copenhaguen. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a un cèntric hotel. A la tarda farem una excursió amb vaixell pels canals de la ciutat, durant la qual podrem veure monuments tant significatius com l’Òpera, els palaus d’Amalienborg i Christiansborg, la biblioteca del Diamant Negre i la famosa Sireneta. Quan acabem la navegació ens dirigirem al parc d’atraccions Tivoli, inaugurat l’any 1843 per ordre del rei Christian VIII. Soparem a un restaurant situat a l’interior del parc i després retornarem tot passejant a l’hotel.

2n Dia – Copenhaguen.

Avui dedicarem tot el dia a visitar la ciutat. Començarem el recorregut passejant pel centre històric fins la Catedral, la plaça Vella i l’església de Sant Nicolau. A continuació visitarem el Diamant Negre, la nova biblioteca situada a primera línia de mar. Passarem pel Parlament i el palau de Christianborg i després farem un recorregut panoràmic per l’illa de Holmen, famosa per la seva arquitectura avantguardista. Ens aturarem a passejar pel mercat de Torvehallerne i després entrarem al palau de Rosemborg. Acabarem el matí coneixent l’església i la font de St. Alban i la plaça d’Amalienborg. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure.

3r Dia – Copenhaguen – Hillerod – Fredensborg – Helsingor – Copenhaguen.

Després d’esmorzar sortirem cap a la població de Hillerod, on visitarem el palau d’estil renaixentista holandès de Frederiksborg. Durant la visita veurem els jardins barrocs i recorrerem les estances més importants. A continuació anirem a conèixer els jardins del castell de Fredensborg, residència oficial de la reina durant la primavera i la tardor. Dinarem i a la tarda ens acostarem a Helsingor per visitar el castell de Kromborg, famós per ser la residència del príncep Hamlet de Shakespeare. Veurem les imponents fortificacions de la fortalesa i els salons més interessants i després retornarem a Copenhaguen.

4t Dia – Copenhaguen – Malmö – Barcelona.

Després d’esmorzar travessarem l’estret que separa Dinamarca de Suècia pel famós pont d’Oresund. A l’altra banda trobarem la ciutat de Malmö, a la qual dedicarem el matí. Durant la nostra visita farem un recorregut panoràmic pels monuments més significatius, aturant-nos al barri de Vastra Hamnenn per conèixer el primer districte europeu lliure d’emissions de diòxid de carboni. Acabarem el matí fent una passejada pel centre històric, on podrem contemplar les boniques façanes de la plaça Stortorget i l’església gòtica de Sant Pere. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport de Copenhaguen per volar de retorn a Barcelona.

Data de sortida: 13 d’abril.

Preu per persona en habitació doble: 2.335.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 360.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Vueling, classe turista.
 • Hotel de 4****.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Excursió amb vaixell privat pels canals.
 • Visita del Tivoli.
 • Visita panoràmica de Copenhaguen.
 • Visita del castell de Rosemborg.
 • Visita del palau de
 • Visita dels jardins de Fredensborg.
 • Visita del castell de Kromborg.
 • Visita de Malmö.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar