Tanzània

El país dels safaris

1r Dia – Volem a Nairobi.

Sortida del vol a Frankfurt on connectarem amb el vol a Nairobi. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a un hotel de la capital de Kènia.

2n Dia – Nairobi – Arusha – PN Tarangire.

Després d’esmorzar iniciarem l’etapa per carretera amb direcció a la frontera amb Tanzània. Passarem per la duana de Namanga i arribarem a Arusha. A la tarda continuarem l’etapa fins al Parc Nacional Tarangire. De camí al lodge farem un primer safari per conèixer la fauna local.

3r Dia – PN Tarangire.

Avui dedicarem tot el dia a fer dos safaris, al matí i a la tarda, per aquest parc de 2.600 km² de sabana boscosa amb gran quantitat de baobabs. Tarangire destaca per la seva fauna abundant, dominada per lleons, guepards i sobretot elefants, búfals, impales, zebres i nyus, així com més de 500 espècies d’ocells. Pensió completa al lodge.

4t Dia – PN Tarangire – PN Manyara – Reserva Ngorongoro.

Aquest matí recorrerem la cèlebre vall del Rift fins al llac Manyara, on farem un safari. El parc, de 330 km², protegeix el llac i el seu entorn, amb una fauna aviar molt diversa. Dinarem durant el safari i després continuarem l’etapa fins la Reserva de Ngorongoro, on ens allotjarem.

5è Dia – Reserva Ngorongoro.

Avui farem un safari fins la caldera del volcà Ngorongoro, la zona més impressionant i biodiversa de la reserva. Sense cap mena de dubte, aquesta caldera és una de les millors zones d’Àfrica on observar la fauna salvatge, amb grans concentracions de tots els mamífers i ocells propis del continent. Dinar tipus pícnic. A la tarda visitarem un poblat massai.

6è Dia – Reserva Ngorongoro – Olduvai – PN Serengeti.

Aquest matí començarem l’etapa cap al Serengeti. En ruta ens aturarem a la vall d’Olduvai, un dels jaciments paleoantropològics més importants d’Àfrica. Dinarem i a la tarda farem un primer safari pel Serengeti, famós pels horitzons oberts i les grans concentracions de nyus i zebres.

7è Dia – PN Serengeti.

Dedicarem tot el dia a explorar la sabana oberta d’aquest parc nacional de més de 15.000 km², convertida en la quintaessència dels paisatges africans. A més a més dels grans carnívors, també veurem ungulats, com nyus, zebres, gaseles i impales que aquí es compten per milers. Pensió completa al Lodge.

8è Dia – PN Serengeti – Nairobi – Barcelona.

Després d’esmorzar farem un darrer safari en ruta cap a l’aeròdrom local. Dinar tipus pícnic. Volarem amb avionetes fins a l’aeroport de Kilimanjaro, on connectarem amb el vol a Nairobi. Ens instal·larem a l’hotel i disposarem de temps per descansar o fer compres a un dels mercats de la ciutat fins a la sortida del vol nocturn. Nit a bord.

9è Dia – Arribada a Barcelona.

Arribarem a Frankfurt i connectarem amb el vol a Barcelona. Quan aterrem a l’Aeroport de Barcelona – El Prat donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 2 de desembre.

Preu per persona en habitació doble: 5.995.- Euros (Iva inclòs).

Suplement habitació individual: 470.- Euros (Iva inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals de la companyia Lufthansa, classe turista.
 • Vols domèstics amb companyies locals.
 • Estada a hotels i lodges de 4**** durant tot el viatge.
 • Pensió completa durant tot el viatge (2 dinars tipus pícnic).
 • Servei de maleters a tots els hotels i lodges.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances.
 • Transport terrestre amb vehicles 4×4 a Tanzània i minibús a la part de Kènia.
 • Safaris al Parc Nacional de Tarangire.
 • Safari al Parc Nacional del llac Manyara.
 • Safari a la Zona Protegida de Ngorongoro.
 • Visita d’un poblat massai.
 • Visita de les gorges d’Olduvai amb entrada al museu.
 • Safaris al Parc Nacional de Serengeti.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

OBSERVACIONS: Cal contactar amb un centre de vacunació abans d’iniciar el viatge.

Visat necessari. El seu import ja està inclòs al preu del viatge.

 

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar