Salzburg i Innsbruck

La ciutat de Mozart i la capital del Tirol

1r Dia – Barcelona – Munic – Salzburg.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Munic. Després d’aterrar continuarem el viatge fins a Salzburg. Ens instal·larem a l’hotel i dinarem. Durant el recorregut de la tarda visitarem la Catedral i l’Església de Sant Pere, veurem el Palau dels Festivals i l’església barroca de la Universitat i entrarem a la casa de Mozart. Acabarem la tarda als jardins Mirabell, on podrem contemplar una magnífica panoràmica de la ciutat. Quan acabem retornarem a l’hotel.

2n Dia – Salzburg – Hallstatt – St. Wolfgang – St. Gilgen – Salzburg

Després d’esmorzar ens dirigirem a la regió del Salzkammergut. La primera parada la farem a Hallstatt, una pintoresca localitat lacustre envoltada d’altes muntanyes. Farem una passejada pel centre històric i visitarem l’església medieval. A continuació anirem a St. Wolfgang, on dinarem. A la tarda visitarem aquesta romàntica localitat, entrarem a l’església i contemplarem les vistes des de l’anomenat Alberg del Cavall Blanc. De retorn a Salzburg ens aturarem a St. Gilgen i passejarem pel seu típic mercat de nadal.

3r Dia – Salzburg – Berchtesgaden – Konnigsee – Salzburg.

Avui començarem el matí pujant amb funicular a la Fortalesa de Hohensalzburg, des d’on es pot contemplar una esplèndida panoràmica de Salzburg. A continuació anirem a visitar les mines de sal de Berchtesgaden, actives des del segle XII. Dinarem i a la tarda farem una excursió amb barca per l’espectacular Konnigsee, un bonic llac alpí envoltat d’altes muntanyes. Acabada la navegació retornarem a Salzburg per acabar de conèixer els tradicionals mercats de nadal de la ciutat.

4t Dia – Salzburg – Zell am See – Kitzbühel – Rattenberg – Innsbruck.

Després d’esmorzar ens dirigirem a l’idíl·lic poblet Zell am See. Farem una passejada pel centre històric i ens arribarem a l’església de Sant Hipòlit. Tot seguit continuarem l’etapa fins a Kitzbühel, una típica localitat tirolesa de la vall del riu Kitzbühler Ache. Farem una passejada pel centre històric i després dinarem. A la tarda continuarem la ruta fins a Rattenberg, on ens aturarem a visitar el mercat nadalenc. Finalment arribarem a Innsbruck, on ens allotjarem.

5è Dia – Innsbruck.

Després d’esmorzar començarem la vista d’Innsbruck, capital del Tirol. Durant el recorregut passarem per la Maria Theresian Strasse i veurem la Columna de Santa Anna, l’Arc de Triomf i l’anomenada Casa de la petita teulada d’or. També visitarem la Hofkirche i caminarem pels bonics carrers de la ciutat. Dinarem i a la tarda disposarem de tarda lliure per passejar pel mercat de nadal.

6è Dia – Innsbruck – Herrenchiemsee – Prien – Munic – Barcelona

Aquest matí travessarem la frontera amb Alemanya i arribarem a Prien, a la ribera del llac Herrenchiemsee. Aquí començarem una excursió amb vaixell fins a l’illa de Herreninsel, on visitarem el Palau de Lluís II de Baviera. Acabada la visita retornarem a Prien i dinarem. A la tarda ens traslladarem a l’aeroport de Munic per agafar el vol a Barcelona. Quan aterrem donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 5 de desembre.

Preu per persona en habitació doble: 1.960.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 310.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Lufthansa, classe turista.
 • Hotels de 4**** a Salzburg i Innsbruck.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Salzburg amb pujada a la Fortalesa Hohensalzburg.
 • Visita de Hallstatt i St. Wolfgang.
 • Visita de les mines de sal de Berchtesgaden.
 • Navegació pel llac Konnigsee.
 • Visita de Zell am See i Kitzbühel.
 • Visita d’Innsbruck.
 • Visita dels mercats de nadal de Salzburg, St Gilgen, Rattenberg i Innsbruck.
 • Navegació pel llac Herrenchiemsee amb visita del Palau de Lluís II.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar