Berlín

Especial mercats de Nadal

1r Dia – Volem a Berlín.

Presentació a l’aeroport del Prat i sortida dels vols a Berlín via una ciutat europea. En arribar ens traslladarem a un cèntric hotel, on dinarem i ens allotjarem. A la tarda, visitarem la plaça de Gendarmenmarket, molt animada en aquestes dates gràcies al seu típic mercat nadalenc. A continuació començarem un bonic recorregut panoràmic per gaudir de la ciutat il·luminada. Durant el mateix veurem la Porta de Brandemburg i el Reichstag, passarem per l’avinguda Unter den Linden i ens arribarem al barri jueu. Finalment retornarem a l’hotel per sopar i descansar.

2n Dia – Berlín.

Aquest matí visitarem la Porta de Brandemburg, passejarem fins al Monument de l’Holocaust, recorrerem la Friedrichstraße fins al famós check-point Charlie, veurem la Universitat Humboldt, visitarem el barri de Sant Nicolau i ens aturarem al tram del Mur anomenat East-Side-Gallery. Dinarem i a la tarda ens dirigirem a l’anomenada illa dels Museus. Aquí admirarem l’espectacular Altar de Pèrgam i visitarem les interessants col·leccions del Museu Egipci. Acabarem la tarda a l’impressionant Sony Center de Potsdammer Platz, on també se celebra un mercat nadalenc. Retornarem a l’hotel per descansar una estona i al vespre assistirem a una representació musical.

3r Dia – Berlín – Potsdam – Berlín.

Després d’esmorzar ens dirigirem a la ciutat de Potsdam, cèlebre gràcies als tractats que concloïen la Segona Guerra Mundial. Durant la visita coneixerem el palau rococó de Sanssouci i el més auster Palau de Cecilienhof, residència d’estiu del príncep hereu. Dinarem i a la tarda visitarem l’anomenat barri holandès, construït a mitjans del segle XVIII amb l’estil característic dels Països Baixos. Acabarem la tarda visitant el mercat de Nadal de Potsdam que se celebra en aquestes dates. Quan acabem la visita retornarem a Berlín.

4t Dia – Berlín.

Començarem les visites del matí veient l’edifici del Reichstag i la seva famosa cúpula, obra de l’arquitecte Norman Foster. A continuació visitarem el Museu Jueu, on es mostra la història de la comunitat jueva alemanya. Acabarem el matí a la Kurfürstendamm, la cèlebre avinguda construïda per Bismarck a mitjans del segle XVIII. Del seu traçat sobresurt l’església mig enrunada del Kàiser Guillem, greument afectada pels bombardeigs durant la guerra. Passejarem pel mercat nadalenc que se celebra a la zona i coneixerem els famosos magatzems Kaufhaus des Westens, més coneguts amb el nom de KaDeWe. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure.

5è Dia – Berlín – Barcelona.

Després d’esmorzar farem una visita al laberint de galeries i búnquers subterranis construïts durant la Segona Guerra Mundial. Durant el recorregut descobrirem la vida dels berlinesos durant els bombardeigs i coneixerem el desenvolupament de la xarxa de metro de la ciutat. En acabar la visita ens traslladarem a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona.

Data de sortida: 5 de desembre.

Preu per persona en habitació doble: 2.150.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 340.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Lufthansa, classe turista.
 • Estada a hotel de 5*****, al centre de la ciutat.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Panoràmica de Berlín amb els monuments il·luminats.
 • Entrada al Museu de Pèrgam i al Museu Egipci.
 • Visita de Potsdam amb entrada als palaus de Sanssouci i Cecilienhof
 • Visita dels mercat de Nadal de la plaça de la Gendarmeria, Potsdam i Kurfürstendamm.
 • Visita del Museu Jueu.
 • Visita dels subterranis de la Segona Guerra Mundial.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar