Xile

Pasqua, Torres del Paine, creuer Skorpios i Atacama

No hi ha cap altre país al món amb una forma tan curiosa com la de Xile. Quatre mil tres-cents vint-i-nou quilòmetres de nord a sud són molts quilòmetres. De fet, la seva forma és tant especial que fins i tot la paraula en llengua aimara que dóna nom al país, Chili, significa allà on s’acaba la terra. Com no podia ser d’altra manera, els extrems de Xile no tenen res a veure l’un amb l’altre. Al nord, el desert d’Atacama és la zona més àrida del planeta, amb estacions meteorològiques que mai han registrat precipitacions. Al sud, en canvi, les vertiginoses muntanyes dels Andes estan regades per les precipitacions més generoses del món. En aquest país de contrastos extrems només hi faltava l’illa de Pasqua per completar el quadre. Rapa Nui, que és el seu nom original, és l’illa més remota de l’oceà més gran del món. Ningú sap com hi van arribar els seus habitants ni què els va impulsar a quedar-s’hi i encara menys perquè van omplir l’illa de moais. A Rapa Nui tot és un misteri excepte el nom. Els primers europeus hi van arribar un diumenge de Pasqua de 1772, d’aquí el nom. Pels primers habitants de l’illa, però, el seu minúscul territori sempre ha estat Te Henua, el melic del món.

 

HIGHLIGHTS

 • Ens allotgem a l’hotel Explora Rapa Nui, situat al centre de l’illa de Pasqua.
 • Explorem els fiords patagònics a bord del creuer Skorpios III.
 • Visitem les impressionants Torres del Paine.
 • Descobrim els paisatges més àrids del món al desert d’Atacama.

1r Dia – Volem a Santiago de Xile.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Madrid, on connectarem amb el vol a Santiago. Sopar i nit a bord.

2n Dia –Santiago – illa de Pasqua.

Aterrarem a Xile i ens instal·larem a un hotel de l’aeroport per descansar una estona. Dinarem al mateix hotel i després volarem a l’illa de Pasqua, on arribarem de nit. Anomenada Rapa Nui pels nadius, aquesta illa és un dels llocs més aïllats, més fascinadors i més misteriosos del planeta. Una vegada a l’illa, ens instal·larem a l’hotel Explora Rapa Nui, un dels més exclusius de l’illa.

3r Dia – Illa de Pasqua.

Després d’esmorzar pujarem amb autocar al volcà Rano Kau, on es troba el poblat cerimonial d’Orongo on se celebraven els rituals de l’home ocell. Acabarem el matí veient els moais d’Ahu Vinapu i les pintures de la cova Ana Kai Tangata. Dinarem i a la tarda anirem a les pedreres del volcà Rano Raraku, on s’esculpien tots els moais de l’illa. Durant la passejada podrem pujar al cràter i gaudir de les vistes del llac interior. Quan acabem retornarem a l’hotel.

4t Dia – Illa de Pasqua.

Avui dedicarem tot el dia a conèixer els monuments i llocs més interessants de l’illa. Al llarg del nostre recorregut visitarem Ahu Vaihu, Ahu Tangariki, Ahu Akivi i Ahu Nau Nau, veurem la cala d’Ovahe i ens aturarem a banyar-nos a la platja d’Anakena, la més bonica de Pasqua. També passarem per Vaitea, el bosc més extens de l’illa. Quan acabem les visites retornarem a l’hotel.

5è Dia – Illa de Pasqua – Santiago.

Començarem el matí visitant Hanga Roa, la capital de l’illa. Entrarem al Museu Sebastián Englert d’arqueologia i coneixerem la curiosa església del poble. Després completarem la nostra visió del fascinant passat de l’illa apropant-nos a la cova d’Ana Te Pahu, l’Ahu Tepeu i la pedrera del cràter Puna Pau. Dinarem un brunch i després ens traslladarem a l’aeroport per volar a Santiago. Avui ens allotjarem a un hotel de la zona de l’aeroport.

6è Dia – Santiago de Xile – Punta Arenas – Torres del Paine.

Després d’esmorzar volarem a Punta Arenas, la ciutat més important de l’estret de Magallanes. Després d’aterrar ens traslladarem per carretera al Parc Nacional Torres del Paine, on arribarem per dinar. Ens instal·larem a l’hotel i a la tarda sortirem a fer una excursió a peu per la ribera del llac Grey per veure els icebergs procedents de la glacera.

7è Dia – Torres del Paine – creuer Skorpios III.

Avui dedicarem tot el dia a conèixer el parc nacional, considerat Reserva de la Biosfera. Durant el recorregut entrarem al Centre de Visitants, ens aturarem al mirador de Cerro Cóndor a veure les vistes dels Cuernos del Paine, passarem per les cascades de Salto Grande i veurem el llac Nordenskjöld. Dinarem i a la tarda anirem fins a Laguna Amarga i el llac Sarmiento. Acabarem el dia al moll, on ens espera el creuer Skorpios III per començar la ruta Kaweskar. Nit a bord.

8è Dia – Creuer Skorpios III – ruta Kaweskar.

Avui arribarem a la zona dels Campos de Hielo Sur. Veurem les glaceres Amalia i El Brujo i, si les condicions són bones, desembarcarem per observar el paisatge. A la tarda navegarem rumb al fiord Calvo, on embarcarem a un vaixell més petit i ens aproparem a diverses glaceres. Al vespre posarem rumb al Fiordo de las Montañas.

9è Dia – Creuer Skorpios III – ruta Kaweskar.

Navegarem a través del Fiordo de las Montañas. Veurem la Cordillera Sarmiento i la glacera Bernal, on desembarcarem per fer una excursió fins la glacera Hermann. A la tarda ens aproparem a les glaceres Alsina i Paredes. Continuarem la navegació rumb a l’anomenada Angostura Kirke i Puerto Natales.

10è Dia – Creuer Skorpios III – Punta Arenas – Santiago.

Desembarcarem i després ens traslladem a Punta Arenas. Abans de dinar tindrem temps de fer una visita de la ciutat, durant la qual pujarem al mirador de Cerro de la Cruz, veurem els monuments a Magallanes i als colons croates i recorrerem el centre de la ciutat. A la tarda volarem a Santiago i ens instal·larem a un cèntric hotel.

11è Dia – Santiago.

Després d’esmorzar començarem la visita de la ciutat. Durant el recorregut veurem l’Alameda Bernardo O’Higgins, el palau de La Moneda, els carrers Huérfanos i Ahumada i la Plaza de Armas, on hi ha la Catedral Metropolitana. Acabarem el mati al Mercado Central i al barri de Bellavista. Dinarem i a la tarda passejarem pel Parque Bicentenario de Vitacura i pujarem al mirador del Centro Comercial Costanera, de 300m d’altura. Finalment retornarem a l’hotel.

12è Dia – Santiago – Calama – San Pedro de Atacama.

Esmorzarem i volarem a Calama, al nord del país. Després d’aterrar ens traslladarem per carretera a San Pedro de Atacama, un poble tradicional situat als peus de l’impressionant volcà Licancabur. Dinarem a l’hotel i a la tarda visitarem els llocs més interesants de San Pedro, com la Plaza Mayor, el mercat d’artesania i l’Església de San Pedro. Acabarem el dia a les restes arqueològiques de Pucará de Quitor i Tambo del Inca.

13è Dia – San Pedro de Atacama – Gran Salar – San Pedro.

Després d’esmorzar anirem a conèixer el Gran Salar de Atacama, un dels més extensos del món. De retorn a San Pedro ens aturarem a conèixer l’església de Toconao. Dinarem i a la tarda anirem a visitar el paisatges espectaculars del Valle de la Luna. Farem vàries passejades per gaudir de l’entorn i després retornarem a l’hotel.

14è Dia – San Pedro de Atacama – guèisers de Tatio – San Pedro.

De matinada pujarem amb autocar fins als 4.000m de l’altiplà per visitar els cèlebres guèisers de Tatio. Esmorzarem tipus pícnic i després anirem a conèixer el poble de Machuca. Acabarem el matí a les termes de Puritama, on disposarem de temps per banyar-nos. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure a San Pedro. Al vespre tindrem una sessió pràctica d’astronomia.

15è Dia – Calama – Santiago – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i ens traslladarem a Calama per agafar el vol a Santiago, on connectarem amb el vol a Sao Paulo i Barcelona.

16è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a l’aeroport de Barcelona – El Prat i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 8 de novembre 2017

Preu per persona en habitació doble: 9.995.- Euros (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 3.725.- Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols regulars de la companyia LAN Chile, classe turista.
 • Estada a hotels de 4****.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Ranu Kau i Rano Raraku.
 • Visites dels ahus més importants de Pasqua.
 • Visita de Hanga Roa.
 • Visita del Parc Nacional Torres del Paine.
 • Creuer Skorpios III, ruta Kaweskar, en camarot exterior.
 • Visita de Santiago.
 • Visita de San Pedro de Atacama.
 • Visita del Gran Salar de Atacama.
 • Visita del Valle de la Luna.
 • Excursió als guèisers de Tatio.
 • Bany a les termes de Puritama.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar