Vietnam

El drac llegendari d’Indoxina

Ngoc Son, Hoan Kiem, Huong Giang, Ngu Hanh Son, Hai Van, Chua Mot Cot, Van Mieu, Song Hong, Halong…estem tan acostumats a noms que no volen dir res, a noms que només són això, un nom, que hem perdut el costum de buscar en el seu significat la història amagada dels pobles. Al Vietnam, però, no és només la història el que s’amaga rera els noms. Als antics regnes de la monarquia Viet, rera els noms hi ha una civilització sencera. Només cal traduir-los perquè alliberin la seva fantasia i facin volar la nostra imaginació. Si així ho fem, Ngoc Son ens obre les portes de la suggerent pagoda de la muntanya de Jade. Hoan Kiem, es transforma en les aigües misterioses del llac de l’Espasa Restaurada. Huong Giang allibera els aromes del riu Perfum. Ngu Hanh Son ens descobreix la majestuosa muntanya de Marbre. Hai Van s’alça fins a tocar el cel a la collada del mar de Núvols. La deessa de l’Agraïment ens acull a Chua Mot Cot, la pagoda del Pilar Únic. Van Mieu ens descobreix tota la saviesa del temple de la Literatura. Song Hong ens porta fins la vall del riu Vermell. I Halong es transforma en llegenda, a la badia on el drac s’endinsa a la mar.

 

HIGHLIGHTS

 • Naveguem amb sampan per la badia de Halong.
 • Descobrim els mercats flotants del delta del Mekong.
 • Visitem les ciutats de Hanoi, Hue, Hoian, Danang i Ho Chi Minh.
 • Passem pel Hai Van Pass, la impressionant collada dels Núvols.

1r Dia – Volem a Hanoi.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances. Sortida del vol a Singapur. Nit a bord.

2n Dia – Hanoi.

Al matí arribarem a Singapur i enllaçarem amb el vol a Hanoi. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Dinarem i a la tarda farem un passeig amb rickshaw pels parcs del centre de la ciutat. Veurem el llac de l’Espasa Restaurada i després tornarem al nostre hotel.

3r Dia – Hanoi.

Després d’esmorzar anirem a veure la històrica plaça Ba Dinh. Seguidament visitarem la pagoda del Pilar Únic, el temple de Quantanh i el Museu d’Etnologia. Dinarem i a la tarda visitarem el temple de la Literatura i disposarem de temps lliure. Al vespre assistirem a un espectacle de titelles sobre l’aigua.

4t Dia – Hanoi – Hoalu – Hanoi.

Després d’esmorzar anirem a descobrir Hoalu, l’antiga capital de la dinastia Dinh. Durant la visita navegarem la vall de Trang An amb una petita barca de bambú, seguint el curs del riu fins a uns curiosos túnels que els locals anomenen tamcoc. Dinarem i a la tarda tornarem a Hanoi.

5è Dia – Hanoi – Halong.

Aquest matí visitarem la pagoda budista de Con Son i després continuarem l’etapa fins a Halong. Ens instal·larem a l’hotel i dinarem. A la tarda visitarem el nou Museu de Quang Ninh i disposarem de temps per passejar pels animats mercats nocturns de la ciutat.

6è Dia – Halong.

Aquest matí descobrirem els extraordinaris paisatges de la badia de Halong, que en els seus 1.500 km² acull més de tres mil illes i illots. Per fer-ho navegarem a bord d’un sampan, que és com s’anomenen les embarcacions tradicionals de la regió. Dinarem a bord i a la tarda retornarem a Halong.

7è Dia – Halong – Hanoi – Danang.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport de Hanoi per volar a Danang, situada al centre del país. Dinarem i a la tarda visitarem el Museu Cham, on veurem les col·leccions d’escultura del mateix nom. Acabada la visita ens instal·larem a l’hotel.

8è Dia – Danang – Hoi An – Danang.

Aquest matí ens dirigirem a Hoi An. Durant la nostra visita de la ciutat veurem el pont cobert japonès, la casa Tan Ky i l’animat mercat de la ciutat, situat a la vorera del riu. Dinarem i a la tarda navegarem amb barca pel riu Thu Bon fins a l’estuari de Cua Dai. Finalment retornarem a l’hotel.

9è Dia – Danang – Hue.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a Hue. Durant el recorregut passarem pel Hai Van Pass i pel típic poble de pescadors Lang Co. A la tarda, quan arribem a Hue, anirem a veure el casc antic de la població, passejarem pel mercat Dongba i ens acostarem al riu Perfum. Allotjament a Hue.

10è Dia – Hue – Ho Chi Minh.

Començarem el dia visitant la tomba Minh Mang i la tomba Khai Dinh, dos dels molts complexes funeraris de Hue. Dinarem i tot seguit anirem a l’aeroport per agafar el vol a Ho Chi Minh, l’antiga Saigon, situada al sud del país. Quan arribem anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

11è Dia – Ho Chi Minh – Cuchi – Ho Chi Minh.

Després d’esmorzar sortirem cap a l’antiga base guerrillera de Cuchi per conèixer la xarxa de centenars de quilòmetres de túnels construïda durant la guerra que va patir el país. Tornarem a Ho Chi Minh per dinar i a la tarda visitarem la ciutat. Veurem el Palau de la Reunificació, la Catedral, l’Ajuntament i l’edifici de Correus, entre d’altres monuments de l’època colonial. També recorrerem el barri xinès, un dels més pintorescos d’Indoxina.

12è Dia – Ho Chi Minh – delta del Mekong – Cantho.

Avui dedicarem el dia a conèixer les formes de vida tradicionals del delta del Mekong. Per fer-ho, embarcarem a un vaixell privat i navegarem fins la mansió colonial Le Longanier. Dinarem i a la tarda continuarem la navegació pel riu Mekong tot veient les plantacions de fruita i els camps d’arròs. Quan acabem la navegació ens instal·larem a un hotel de Cantho.

13è Dia – Cantho – Cairang – Ho Chi Minh.

Esmorzarem ben aviat i sortirem amb barca per conèixer el mercat flotant de Cairang i l’ambient tradicional d’aquesta regió agrícola. Durant el recorregut també visitarem el mercat de Ninkhieu i veurem la pagoda de Munirangsyaram. Dinarem i a la tarda retornarem a Ho Chi Minh.

14è Dia – Ho Chi Minh – Barcelona

Després d’esmorzar disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat. Dinarem i a la tarda agafarem el vol que ens portarà de nou a Barcelona via Singapur. Nit a bord.

15è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 6 de novembre.

Preu per persona en habitació doble: 4.870.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.360.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols intercontinentals de la companyia Singapur Airlines, classe turista, i vols domèstics de companyies nacionals, classe turista.
 • Estada a hotels de luxe a Hanoi, Hoian i Ho Chi Minh i de 1ª categoria superior a Halong, Hue i Cantho.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita amb rickshaw del barri antic de Hanoi.
 • Excursió a Hoalu i passeig amb barca de bambú.
 • Visita de la ciutat de Hanoi
 • Excursió amb vaixell per la badia de Halong.
 • Visita de Hue.
 • Visita de la vall de les Tombes.
 • Visita de Danang i del Museu d’Art Sham.
 • Visita de Hoi An, antiga Faifo.
 • Visita de l’antiga base de guerrillers a Cuchi.
 • Visita de Ho Chi Minh, antiga Saigon.
 • Visita del mercat flotant de Cantho.
 • Passeig pel riu Mekong.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

OBSERVACIONS: Visat necessari. El seu import està inclòs al preu del viatge.

 

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar