Patagònia

Torres del Paine, Perito Moreno i San Carlos de Bariloche

En la ment del viatger hi ha pocs llocs tan remots com la Patagònia. Durant el segle XIX, quan a Europa es van posar de moda les Societats Geogràfiques i afeccionats a les grans expedicions llegien amb avidesa les darreres aventures dels grans exploradors, la Patagònia era un lloc tan extrem com els deserts que envoltaven Tombouctou o les selves més impenetrables de l’Àfrica. En la ment dels viatgers de biblioteca fluïa el record de Magallanes, de Pedro Sarmiento de Gamboa i dels pirates Francis Drake i Thomas Cavendish. Les societats filantròpiques de l’Anglaterra victoriana, que es nodrien d’aquests lectors, enviaven missioners a la Fi del Món per salvar l’ànima dels indis més aïllats de la Terra. I els promotors de la Royal Society buscaven científics prou intrèpids per desafiar els horitzons infinits de l’Amèrica austral. Avui, d’aquella Patagònia dels pioners ja fa molt temps, però les planes ventades, les glaceres immenses, les costes salvatges, els llacs cristal·lins i els cims vertiginosos no han canviat gens. Han passat els segles i la Patagònia continua sent l’essència dels llocs més remots.

 

HIGHLIGHTS:

 • Gaudim dels paisatges muntanyosos de San Carlos de Bariloche.
 • Fem el Cruce Andino de Puerto Varas a Bariloche.
 • Ens apropem a les glaceres Grey, Perito Moreno i Upsala.
 • Explorem els parcs nacionals Torres del Paine i Vicente Pérez Rosales.

1r Dia – Volem a Buenos Aires.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol d’Aerolíneas a Buenos Aires.

2n Dia – Buenos Aires.

Aterrarem de matinada i disposarem de temps per descansar. A la tarda farem un recorregut pel barri de San Telmo i passejarem pels carrers més tradicionals. Continuarem la visita a la Plaza de Mayo, on s’hi troben la Casa Rosada, la Municipalitat, el Cabildo i la Catedral i acabarem visitant el barri de Boca, un dels més pintorescs de Buenos Aires.

3r Dia – Buenos Aires – El Calafate – Cerro Frías – El Calafate.

Aquest matí després d’esmorzar anirem a l’aeroport per agafar el vol a El Calafate, al sud del país. Dinar lleuger a bord de l’avió. Quan arribem farem una excursió amb 4×4 fins a Cerro Frías des d’on gaudirem d’unes extraordinàries vistes del Lago Argentino. En acabar l’excursió retornarem a El Calafate i ens instal·larem a l’hotel.

4t Dia – El Calafate.

Navegarem rumb a la glacera Upsala, la més gran de la zona. Continuarem fins al moll de l’estancia Cristina, des d’on pujarem fins al refugi de l’anomenat Glaç Continental. Retornarem a l’estancia Cristina per dinar i a la tarda la visitarem. Acabarem el dia navegant de retorn a El Calafate.

5è Dia – El Calafate – Perito Moreno – El Calafate.

Avui visitarem la glacera Perito Moreno. Passarem pel turó dels Elefants i arribarem al parc nacional on es troba la glacera, única al món per la caiguda continuada de blocs de gel. Visitarem les passeres per tenir les millor vistes i després navegarem pel frontal de la glacera. Dinarem a una estancia i a la tarda tornarem a El Calafate i disposarem de temps lliure.

6è Dia – El Calafate – PN Torres del Paine.

Sortirem ben d’hora per carretera cap a Xile. Dinarem en ruta i a la tarda visitarem el Parc Nacional de Torres del Paine, un dels més espectaculars del món. Durant el recorregut veurem el llac Sarmiento, l’anomenada Laguna Azul i les boniques Cascadas del Paine. Quan acabem les visites anirem a instal·lar-nos a l’ hotel.

7è Dia – PN Torres del Paine – Glaciar Grey – PN Torres del Paine

Avui començarem el matí tot navegant les aigües del llac Grey fins la glacera del mateix nom. Acabada l’excursió farem una passejada per la ribera del llac i després dinarem. A la tarda farem un recorregut fins a Salto Chico i Salto Grande, caminarem fins al mirador de los Cuernos del Paine i gaudirem d’una de les millors vistes dels Andes. Acabat el recorregut retornarem a l’hotel.

8è Dia – PN Torres del Paine – Punta Arenas – Puerto Montt – Puerto Varas.

Després d’esmorzar ens traslladem a Punta Arenas. De la ciutat destaca la plaça Central, envoltada de palaus i també de cases més modestes de fusta i planxa de ferro corrugat, tan típiques de la Patagònia moderna. A la tarda volem a Puerto Montt i ens dirigim a Puerto Varas.

9è Dia – Puerto Varas – San Carlos de Bariloche.

Avui anirem al Parc Nacional Vicente Pérez Rosales. Navegarem pel llac de Todos los Santos i gaudirem de les vistes dels cims Tronador, Puntiagudo i Osorno. A la tarda passarem la frontera entre Xile i Argentina. Navegarem pel llac Frías fins a Puerto Alegre i continuarem per carretera fins al llac Nahuel Huapi, on embarcarem rumb a San Carlos de Bariloche.

10è Dia – Bariloche.

Dedicarem el dia a recórrer el circuito grande. Creuarem el riu Nirihuau, vorejarem el riu Limay i travessarem la Pampa Newbery fins al Valle Encantado. Passarem Confluencia i a través de serralades i valls arribem al llac Traful. Pugem al mirador i ens apropem al llac Espejo. Vorejant el llac Correntoso arribarem a Villa Angostura. A la tarda retornarem a San Carlos de Bariloche.

11è Dia – Bariloche – Buenos Aires.

Aquest matí pujarem al cim de Cerro Campanario, des d’on tindrem una magnífica vista dels llacs Nahuel Huapi i la serralada andina. A la tarda volem a Buenos Aires i ens instal·lem a l’hotel. Avui soparem a un bon restaurant de Puerto Madero.

12è Dia – Buenos Aires.

Aquest matí visitarem el cèlebre Teatre Colón. L’edifici, que té capacitat per 4.000 persones, és famós per la seva acústica i per la seva arquitectura. Acabada la visita ens dirigirem al barri de La Recoleta, la zona més distingida de la ciutat. Dinarem a un restaurant local i a la tarda coneixerem el barri de Palermo i gaudirem d’una estona lliure per passejar. Avui soparem a un dels restaurants amb espectacle de tango més coneguts de la ciutat.

13è Dia – Buenos Aires – Retorn a Barcelona.

Dedicarem el matí a navegar pel delta del Tigre, una zona de vegetació tropical amb centenars d’illes i canals situada a la confluència dels rius Paraná i La Plata. A la tarda disposarem de temps lliure a la famosa Calle Florida. Al vespre ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Barcelona.

14è Dia – Arribem a Barcelona.

En aterrar a Barcelona donarem per acabat el viatge.

Dates de sortida: 7 i 28 de novembre.

Preu per persona en habitació doble: 7.880.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.540.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de línia regular d’Aerolíneas Argentinas, classe turista.
 • Estada a hotels de 5***** a Buenos Aires i El Calafate, de 1ª classe moderada a Puerto Varas i San Carlos de Bariloche i hosteria de 1ª classe moderada a Torres del Paine.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visites de la ciutat de Buenos Aires.
 • Assistència a un sopar espectacle de tangos a Buenos Aires.
 • Pujada amb 4×4 a Cerro Frías.
 • Excursió de dia sencer a la glacera Upsala.
 • Excursió a la glacera Perito Moreno.
 • Visita del Parc Nacional de Torres del Paine.
 • Excursió a Río Serrano i Balmaceda.
 • Creuament andí entre Puerto Varas i San Carlos de Bariloche.
 • Excursió de dia sencer al circuito grande de San Carlos de Bariloche.
 • Pujada amb telecadira a Cerro Campanario.
 • Visita del delta del Tigre.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

 

Observacions: Aerolíneas Argentinas pot canviar horaris de vols i dates de sortida i això podria alterar parcialment el programa. Eurovacances farà tot el possible per tal que, si es donés aquesta circumstància, tingués la mínima repercussió possible en el viatge.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar