Nova Zelanda

Viatge als Alps del Sud

El 13 de novembre de 1642, el capità holandès Abel Tasman va descobrir les costes de Staten Landt. Amb aquest nom, la futura Nova Zelanda acabava d’entrar a la història. Aquell mateix dia, exactament a la mateixa hora, els maoris descobrien als primers exploradors europeus. Però la trobada va ser molt curta, el temps just perquè els illencs es cruspissin a quatre mariners holandesos. Hauria de passar més d’un segle perquè un altre europeu s’atrevís a tornar a descobrir als maoris. Aquesta vegada, l’honor va recaure en el capità anglès James Cook, que feina va tenir per no acabar a la cassola mentre cartografiava les illes. Però Cook no es va deixar impressionar. Amb la sang freda pròpia dels grans exploradors, mentre els maoris esmolaven els ganivets, es va dedicar a descriure la bellesa del que veia. Les gruixudes cobertes de pell del seu diari van cruixir una vegada més en ser obertes sobre la petita taula de la cabina del vaixell. Amb mà segura, el capità va sucar la ploma al tinter, i amb traç ferm va escriure: Aquesta terra és un bosc infinit. En aquella època, només els maoris sabien que Nova Zelanda era molt més que això.

 

HIGHLIGHTS:

 • Descobrim les muntanyes més altes d’Oceania
 • Naveguem els fiords més profunds de l’hemisferi austral.
 • Travessem els Alps del Sud amb el tren Tranz Alpine.
 • Sobrevolem les glaceres Fox i Franz Josef i ens apropem a la glacera Tasman.

1r Dia – Volem a Nova Zelanda.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances. Sortida del vol a Singapur. Nit a bord.

2n Dia – Auckland.

Arribem a Singapur i connectem amb el vol a Auckland. Degut a la diferència horària, arribarem a Auckland de nit. Ens traslladarem a l’hotel i ens allotjarem.

3r Dia – Auckland.

Esmorzar a l’hotel i estona lliure per descansar. A mig matí farem un recorregut panoràmic per començar a conèixer la ciutat i després pujarem a la torre Sky per gaudir de la vista. Dinarem i a la tarda continuarem les visites pels punts més interessants de la ciutat. Acabarem la tarda entrant al Museu d’Auckland, dedicat a la cultura maori.

4t Dia – Auckland – Waitomo – Matamata – Rotorua.

Esmorzar i sortida cap a les coves de Waitomo, famoses per les espectaculars larves fosforescents que viuen a les seves galeries. Dinarem tipus barbacoa i després continuarem l’etapa fins a Matamata. A la tarda veurem l’escenari natural del poble de Hobitton a la pel·lícula El Senyor dels Anells. Acabada la visita continuarem l’etapa fins a Rotorua, on ens allotjarem.

5è Dia – Rotorua.

Aquest matí recorrerem la ribera del llac Rotorua i veurem els Government Gardens. A continuació visitarem la zona geotèrmica de Waiotapu, farcida de pous de fang bullent i fumaroles de vapor. Veurem l’activitat hidrotermal de la zona i després passejarem per Redwood Forest. Dinarem i a la tarda anirem a Rainbow Springs i la vall termal de Whakarewarewa, on veurem el guèiser de Pohutu. Al vespre tindrem un sopar-concert maori.

6è Dia – Rotorua – Wellington

Esmorzarem i començarem l’etapa per carretera cap a Wellington, la capital del país. En ruta ens aturarem a l’estació termal de Wairakei i a les cascades d’Huka. Dinarem i a la tarda arribarem a la ciutat. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel i soparem.

7è Dia – Wellington – Kaikoura.

Després d’esmorzar visitarem Wellington. Durant la passejada veurem els edificis del Parlament, els jardins de roses de Lady Norwood, el barri de Thorndon i l’antiga Catedral de St. Paul. Dinarem i a la tarda volarem a l’illa sud. Després d’aterrar continuarem l’etapa per carretera fins a Kaikoura, on ens allotjarem.

8è Dia – Kaikoura – Christchurch.

Aquest matí farem una excursió amb vaixell a la badia de Kaikoura per observar balenes. Durant la navegació podrem veure catxalots, dofins, llops marins i albatros. A continuació ens traslladarem per carretera fins a Christchurch. Dinarem i a la tarda passejarem per la ciutat. Durant el recorregut veurem com avança la reconstrucció després dels terratrèmols de 2010 i 2011 i passejarem pel carrer de New Regent Street. Quan acabem ens allotjarem a l’hotel.

9è Dia – Christchurch – Greymouth – Punakaiki – Franz Josef

Aquest matí, després d’esmorzar, farem el recorregut ferroviari amb el famós Tranz Alpine a través dels Alps del Sud. Passarem per l’Arthur Pass i les gorges de Waimakariri i arribarem a Greymouth, on dinarem. A la tarda anirem a Punakaiki per veure les espectaculars formacions rocoses de Pancake Rocks i després continuarem la ruta fins a Franz Josef, on ens allotjarem.

10è Dia – Franz Josef – Wanaka

Després d’esmorzar farem un espectacular sobrevol amb helicòpter de les glaceres Fox i Franz Josef. Aterrarem a una de les dues glaceres i després volarem de retorn a Franz Josef per començar l’etapa per carretera cap a Wanaka. Dinarem en ruta i a la tarda recorrerem els darrers quilòmetres fins a Wanaka, on ens allotjarem. A la tarda passejarem per aquest meravellós indret.

11è Dia – Wanaka – Arrowtown – Queenstown.

Després d’esmorzar, ens dirigirem per carretera a Arrowtown, una antiga localitat minera que encara conserva l’ambient del segle XIX. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa cap a Queenstown passant per la vall de Gibbston i el pont de Bungy. Finalment arribarem a Queenstown, on ens allotjarem.

12è Dia – Queenstown – Doubtful Sound – Queenstown.

Aquest matí farem una excursió amb vaixell pel llac Manapouri i l’anomenat West Arm. Quan acabem continuarem per carretera fins a Fiorldand Doubtful Sound, on començarem una altra excursió amb vaixell per gaudir del paisatge i veure foques, dofins i pingüins. Dinarem tipus pícnic durant la navegació i quan acabem retornarem a Queenstown.

13è Dia – Queenstown – Glenorchy – Queenstown.

Avui començarem el dia fent una emocionant excursió amb llanxa pel riu Dart. Durant el recorregut remuntarem el riu i passejarem pels boscos de faigs dels Alps del Sud. Retornarem a Queenstown i pujarem amb telefèric al Bob’s Peak, des d’on es gaudeix de vistes extraordinàries. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure a Queenstown.

14è Dia – Queenstown – Moeraki – Omaru – llac Tekapo.

Després d’esmorzar començarem l’etapa amb direcció al port de pescadors de Moeraki, on farem una passejada per la platja fins al far. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa fins a Omaru. Farem un recorregut a peu per conèixer els edificis victorians i després recorrerem els darrers quilòmetres fins al llac Tekapo, on ens allotjarem.

15è Dia – Llac Tekapo – Mount Cook – Christchurch.

Aquest matí ens dirigirem a la zona del Mount Cook per començar una espectacular però senzilla excursió a peu fins la glacera Tasman. Una vegada allà embarcarem a unes llanxes per navegar per la llacuna que es forma al front de la glacera, farcides d’icebergs. Dinarem i a la tarda continuarem la ruta fins a Christchurch.

16è Dia – Christchurch – Barcelona.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Singapur. Quan arribem connectarem amb el vol a Barcelona. Dinar, sopar i nit a bord.

Data de sortida: 6 de novembre.

Preu per persona en habitació doble: 9.990.-Euros (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.900.-Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals amb la companyia Singapore Airlines, classe turista.
 • Hotels de 1ª classe i 1ª classe superior durant tot el viatge, excepte a Kaikoura, on serà de 3***.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de la ciutat d’Auckland.
 • Visita de les coves de Waitomo.
 • Visita de Hobitton.
 • Visita de Rotorua.
 • Visita de Waiotapu, Rainbow Springs i Whakarewarewa.
 • Visita de Wellington.
 • Creuer per veure balenes a Kaikoura.
 • Recorregut amb el tren Tranz Alpine.
 • Visita de Pancake Rocks.
 • Excursió amb helicòpter a les glaceres Franz Josef i/o Fox (subjecte a les condicions meteorològiques).
 • Visita d’Arrowtown.
 • Excursió a Doubtful Sound.
 • Excursió al riu Dart.
 • Pujada amb telefèric a Bob’s Peak.
 • Visita de les roques de Moeraki.
 • Visita d’Omaru.
 • Excursió a la glacera Tasman.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar