Mekong

Creuer fluvial per Cambodja i Vietnam

El Mekong és el vuitè riu més llarg del món, amb una longitud aproximada de 4.880 quilòmetres. Des del seu naixement al Tibet, el riu travessa la província xinesa de Yunan per continuar el seu recorregut a través de Birmània, Tailàndia, Laos, Cambodja i finalment Vietnam, on el Mekong es divideix en un laberint de braços i canals per formar el delta més important de la regió. Per allà on passa, el riu es converteix en l’arteria principal del territori i l’eix vertebrador de la vida dels seus habitants. L’agricultura, la pesca, les comunicacions i fins i tot la mateixa manera de construir les cases o d’organitzar-se socialment està determinada pel riu. Com el Nil a Egipte, l’Amazones al Brasil, el Mississipí als Estats Units o el Danubi a Europa, la navegació pel Mekong és la via més directe per entendre el sud-est asiàtic.

Us proposem un creuer fluvial a bord del vaixell RV Indochine, de la companyia CroisiVoyages. Construït l’any 2008, RV Indochine és una nau moderna de 4 àncores i 51 metres d’eslora, tres ponts i només 24 cabines. Navegarem des de Cambodja fins al Vietnam, descobrint les joies més amagades del curs baix del riu des dels mítics temples d’Angkor fins a l’antiga Saigon.

 

HIGHLIGHTS

1-  Visitem els fabulosos temples d’Angkor.
2-  Naveguem el riu més important del sud-est asiàtic.
3-  Descobrim les comunitats tradicionals del delta del Mekong.
4-  Coneixem les ciutats de Ho Chi Minh i Phnom Penh.

1r Dia – Volem a Singapur.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Singapur.

2n Dia – Singapur – Siem Reáp

Després d’aterrar a la diminuta república asiàtica començarem una visita panoràmica de la ciutat, durant la qual recorrerem els carrers més significatius del centre i els barris xinès i indi. Ens aturarem a passejar pel Jardí Botànic i després pujarem al mirador de l’Sky Park. Quan acabem el recorregut retornarem a l’aeroport per connectar amb el vol a Siem Reáp, a Cambodja. Recollirem l’equipatge i anirem a instal·lar-nos a l’hotel. A la tarda disposarem de temps lliure per descansar.

3r Dia – Siem Reáp – Angkor.

Després d’esmorzar començarem la visita d’Angkor, el conjunt monumental més important del sud-est asiàtic. Iniciarem el recorregut a Ta Keo, temple construït a finals del segle Xl, i visitarem Ta Phrom, l’únic temple amb inscripcions que parlen de la vida d’aquella època. També veurem els murs concèntrics del temple de Banteay Kdei, del segle XII, i acabarem el nostre recorregut al magnífic temple de Kravan abans de retornar a l’hotel per dinar. A la tarda coneixerem els temples de Banteay Srei i Banteay Samre.

4t Dia – Siem Reáp – Angkor.

Després d’esmorzar retornarem a Angkor. Avui coneixerem el conjunt emmurallat d’Angkor Thom, dins del qual veurem el temple de Bayon, construït durant els segles XII i XIII, i passejarem amb elefant pels boscos que envolten el conjunt. Tot seguit visitarem la Terrassa dels Elefants i el Baphuon, la representació piramidal del mont Neru. Retornarem a l’hotel per dinar i a la tarda visitarem Angkor Wat, el mausoleu del rei Suryavarman, considerat l’obra mestra de l’art khmer i un dels temples més impressionants del món. Acabada la visita retornarem a l’hotel.

5è Dia – Siem Reáp – creuer.

Aquest matí ens traslladarem al centre de Siem Reáp per passejar pels animats mercats de la ciutat. Disposarem d’una estona de temps lliure per comprar i després dinarem a un restaurant local. A la tarda ens traslladarem fins al llac Tonle Sap per embarcar al vaixell RV Indochine. Nit a bord.

6è Dia – Creuer: llac Tônlé Sab – Kâmpóng Chhnăng.

Esmorzarem a bord mentre el vaixell navega les tranquil·les aigües de l’immens llac Tônlé Sab. Dinarem i a la tarda arribarem al poble de Kâmpóng Chhnăng, un dels ports de pesca i aqüicultura més importants de la zona, conegut per les seves produccions ceràmiques. Visitarem el poble i tot seguit anirem a conèixer un assentament flotant. Dinarem a bord i a la tarda continuarem la navegació.

7è Dia – Creuer: Wat Kampong Tralach Leu – Koh Chen – Phnom Penh.

Aquest matí arribarem al poble de Kompong Tralach Krom, on ens estaran esperant diversos carros tirats per bous amb els quals anirem fins a la pagoda de Wat Kampong Tralach Leu. Construïda a principis del segle passat, destaca per l’entorn tradicional que l’envolta. Tornarem al vaixell amb els carros de bou i continuarem la navegació fins al poble de Koh Chen, on farem una passejada. Al final de la tarda arribarem a Phnom Penh. Abans de sopar farem una excursió amb tuk tuk per veure la ciutat il·luminada.

8è Dia – Creuer: Phnom Penh.

Després d’esmorzar coneixerem la capital de Cambodja. Visitarem el Palau Reial, inspirat en l’arquitectura khmer clàssica, ens dirigirem a la pagoda de Plata i visitarem el Museu Nacional. Dinarem a un restaurant local i a la tarda visitarem l’escola de Tuol Svay Prey S21, un antic centre de detenció i tortura dels khmer roigs durant la cruenta guerra civil. Disposarem de temps lliure al mercat local i retornarem al creuer per gaudir d’un espectacle de música i danses apsara.

9è Dia – Creuer: Chau Doc – Sa Déc.

Després d’esmorzar navegarem fins la frontera amb Vietnam. Superats els tràmits fronterers continuarem la navegació fins a Chau Doc, població envoltada d’arrossars i granges flotants. Veurem el pintoresc mercat local i alguns edificis colonials d’estil eclèctic, farem un recorregut amb barca fins a una petita piscifactoria i pujarem al turó de Sam per gaudir de la vista. Visitarem la pagoda de Phat Thay Tay An i el temple de Ba Chua Xu i després retornarem al vaixell per continuar la navegació rumb a Sa Déc.

10è Dia – Creuer: Sa Déc – Vinh Long – Caï Be.

Aquest matí visitarem Sa Déc. Durant la passejada veurem els mercats, entrarem a la pagoda i visitarem la casa de Huynh Thuy Le, famosa gracies a la novel·la L’Amant, de Marguerite Duras. Dinarem al vaixell mentre naveguem rumb a Vinh Vinh Long, un poblet de cases construïdes sobre pilars. Desembarcarem a l’illa de Binh Hoa Phuoc per conèixer la vida dels seus habitants i després navegarem amb canoa pels canals fluvials fins a Caï Be, on retrobarem el vaixell.

11è Dia – Creuer: My Tho – Ho Chi Minh.

Esmorzarem mentre arribem a My Tho, al delta del Mekong. Per conèixer aquest laberint aquàtic embarcarem a un sampan per navegar algun dels canals més petis, on no pot entrar el creuer. Ens aturarem a una granja d’apicultors i després retornarem al vaixell per dinar. A la tarda navegarem rumb al canal de Caho Gao i la ciutat de Ho Chi Minh, on arribarem al vespre.

12è Dia – Creuer: Ho Chi Minh.

Aquest matí visitarem Ho Chi Minh, l’antiga Saigon. Durant el recorregut veurem el Palau de la Reunificació, l’Ajuntament de 1908, l’edifici colonial de Correus i la catedral neoromànica de Notre Dame i visitarem el Museu Nacional d’Història. Dinarem a un restaurant local i a la tarda visitarem una fàbrica artesanal de lacat. Disposarem d’una estona de temps lliure al mercat i després retornarem a bord per celebrar el sopar de comiat del vaixell.

13è Dia – Ho Chi Minh – Cuchi – Barcelona.

Després d’esmorzar anirem a Cuchi, on coneixerem la vida dels guerrillers Vietcong. Descobrirem les bases i galeries subterrànies dels guerrillers i després retornarem a Ho Chi Minh per dinar. A la tarda ens traslladarem a l’aeroport per volar a Singapur, on connectarem amb el vol a Barcelona. Sopar i nit a bord.

14è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a l’aeroport de Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 6 d’octubre 2017.

Preu per persona en cabina doble:

Cabina Superior: 4.930- € (IVA inclòs).

Cabina Principal: 4.725.- € (IVA inclòs).

Suplement cabina individual setembre: 1.640.- € (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols internacionals amb la companyia Singapore Airlines, classe turista.
 • Vol domèstic amb companyia local, classe turista.
 • Estada a hotel de 5***** a Siem Reáp.
 • Creuer de Categoria 4**** àncores RV Indochine; totes les cabines amb llits baixos i bany privat.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters als hotels i al vaixell.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de la pagoda de Phat Thay An i del temple de Ba Chua Xu.
 • Visita completa d’Angkor Wat.
 • Visita de Kâmpóng Chhnang.
 • Visita de la pagoda de Wat Kampong Tralach Leu.
 • Visita de Koh Chen.
 • Visita i recorregut amb tuk tuk per Phnom Penh.
 • Visita de Sa Déc.
 • Visita del delta del Mekong.
 • Visita de Ho Chi Minh (Saigon).
 • Visita de Cuchi.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar