Japó Nord

Sapporo, Hokkaido i nord de Honshu

Tòquio, Kyoto, Hiroshima, Osaka, Nara, mont Fuji…aquí és on tothom va la primera vegada que visita el Japó. Si féssim una analogia amb els Estats Units, per exemple, seria l’equivalent a començar per Nova York, Washington, Boston i Filadèlfia, i potser les cascades de Niàgara. Per un segon viatge quedaria la resta del país, amb joies com Chicago, Seattle i San Francisco, els parcs nacionals de Glacier, Yosemite, Brice Canyon i Arches i els paisatges sublims d’Alaska i les Rocalloses. Doncs bé, al Japó la resta del país és l’illa de Hokkaido i la meitat nord de l’illa de Honshu. Ciutats, pobles, muntanyes, llacs, volcans, parcs nacionals i camps de lava. Pels que ja han visitat el país, l’altre Japó és la continuació del més fascinant de la cultura i les tradicions japoneses; de l’extraordinària combinació entre modernitat i avantguarda; del contrast radical entre el frenesí urbà i els trens bala d’una banda i la serena i reposada harmonia dels jardins zen, els boscos enjardinats i les cerimònies del te de l’altra. Si ja heu visitat el Japó, us fascina i voleu tornar-hi, aquesta és la meitat que us falta. I si no l’heu visitat mai, començar per l’altre Japó és tan bon principi com el Japó de les grans capitals.

 

HIGHLIGHTS:

  • Explorem els parcs nacionals de Shikotsu Toya i Towada Hachimantai.
  • Coneixem les ciutats de Sapporo, Hakkodate, Kakunodate i Sendai.
  • Descobrim els paisatges espectaculars de la badia de Matsushima.
  • Visitem els temples de Kamakura, Chuson-ji, Takkoku i Zuigan-ji.

1r Dia – Volem a Sapporo.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Hèlsinki, on connectarem amb el vol a Sapporo, via Nagoya. Sopar i nit a bord.

2n Dia – Arribem a Sapporo.

Aterrarem a Sapporo i començarem a visitar la capital de l’illa de Hokkaido. Durant el nostre recorregut panoràmic veurem alguns dels punts més representatius de la ciutat, com la Torre del Rellotge, el carrer comercial Tanuki Koji o el parc O-dori Koen, on se celebren grans festivals urbans. També pujarem al mont Moiwa, des d’on es gaudeix de les millors vistes de la ciutat.

3r Dia – Sapporo – Biei – Furano – Sapporo.

Començarem el matí dirigint-nos a Biei, una petita ciutat enclavada en un entorn de gran bellesa paisatgística, especialment a l’estiu, quan més llueixen els camps de flors. També ens acostarem a Furano, una població de muntanya famosa pels seus camps d’espígol. Dinarem durant el recorregut i a la tarda tornarem a Sapporo.

4t Dia – Sapporo – Noboribetsu – llac Toya

Començarem el matí dirigint-nos a Jigokudani, una vall d’origen volcànic farcida de vapor i fenòmens hidrotermals situada al Parc Nacional de Shikotsu-Toya. A continuació pujarem amb telefèric fins al cim del volcà Usuzan, des d’on es domina el paisatge circumdant, modelat per les darreres explosions volcàniques. Dinarem i a la tarda navegarem les aigües del llac Toya, tot aturant-nos a veure els cérvols de l’arxipèlag d’Oshima. Acabada la navegació ens allotjarem a un balneari de la zona del llac, on podrem gaudir de les seves aigües termals.

5è Dia – Llac Toya – Hakodate.

Després d’esmorzar començarem la ruta cap a Hakkodate, situada a l’extrem sud-oest de l’illa. Dinarem i a la tarda visitarem la ciutat. Durant el recorregut entrarem al recinte històric de Goryokaku, l’antiga fortalesa d’estil Vauban construïda durant l’efímera República d’Ezo, passejarem pel seu curiós mercat del peix i pujarem a la torre Goryokaku per gaudir de les vistes de la ciutat. A la nit, després de sopar, pujarem amb telefèric al mont Hakkodate, des d’on es gaudeix d’una de les millors vistes nocturnes del món.

6è Dia – Hakodate – Aomori – Hirosaki.

Després d’esmorzar travessarem l’estret de Tsugaru amb el tren bala pel túnel de Seikan, el segon més llarg del món. Amb una longitud de 53 km dels quals 23 km són submarins sota el mar del Japó, aquest túnel uneix l’illa de Hokkaido amb l’illa de Honsu. La primera parada la farem a la ciutat d’Amori, on coneixerem el Museu Nebuta, dedicat a un dels festivals de carrosses més antics del país. Dinarem i a la tarda visitarem Hirosaki, on destaquen el castell i els jardins. Quan acabem les visites ens allotjarem a l’hotel.

7è Dia – Hirosaki – Oirase – Towada.

Començarem el matí dirigint-nos a les gorges d’Oirase, on farem una excursió a peu per descobrir un dels racons més bonics del país, farcit de bucòlics meandres fluvials, salts d’aigua i d’una espectacular vegetació. Continuarem l’etapa fins arribar a Towada, on dinarem i a la tarda farem un recorregut amb vaixell pel llac volcànic de Towada. Quan acabem ens instal·larem a l’hotel.

8è Dia – Towada – Hachimantai – Kakunodate – Akita.

Començarem el dia recorrent la carretera que creua el Parc Nacional Towada – Hachimantai, on ens aturarem en algun dels seus miradors per gaudir de la seva exuberant natura. Continuarem l’etapa fins a Kakunodate, on es conserven diverses cases de samurais que coneixerem. Dinarem i a la tarda arribarem a Akita, on en arribar visitarem el parc de Senshu, que antigament envoltava el castell d’un poderós samurai. Allotjament a Akita.

9è Dia – Akita – Hiraizumi – Sendai.

Després d’esmorzar ens traslladarem a Hiraizumi, on visitarem el temple budista de Chuson-ji (UNESCO). A continuació anirem a conèixer el temple troglodític de Takkoku. Continuarem l’etapa fins les gorges de Genbikei, un bonic congost d’aigües maragdes. Dinarem a una tradicional bodega de sake i a la tarda navegarem pel riu Genbikei. Finalment arribarem a Sendai, on ens allotjarem les properes dues nits.

10è Dia – Sendai – Shiogama – Matsushima – Sendai.

Avui anirem a conèixer la bonica badia de Matsushima, considerada una de les cinc joies paisatgístiques del país. La primera parada la farem al mercat del peix de Shiogama, famós pels seus productes del mar. A continuació farem una excursió amb vaixell per gaudir de l’espectacular paisatge de Matsushima. Continuarem visitant el temple de Zuigan-ji i després dinarem. Abans de tornar a l’hotel encara ens quedarà temps per conèixer el centre de Sendai, i la seva espectacular zona comercial.

11è Dia – Sendai – Tòquio.

Aquest matí ens traslladarem amb tren a Tòquio, la capital del país. En arribar dinarem i a la tarda visitarem el barri modern d’Odaiba amb les seves espectaculars vistes i els seus edificis de construcció futurista. També visitarem el temple de Yasukuni, dedicat als soldats morts durant les guerres en què Japó ha participat, i que ens donarà el punt de vista del bàndol japonès d’aquests conflictes militars. En acabar la visita ens allotjarem a l’hotel.

12è Dia – Tòquio – Kamakura – Yokohama – Tòquio.

Avui visitarem Kamakura, l’antiga capital del Japó durant els segles XII-XIV. D’aquella època es conserven diversos santuaris sintoistes i desenes de temples budistes, entre els quals hi ha els dos monestirs zen més antics del país. Durant el recorregut visitarem el temple de Kotokuin amb la seva escultura del gran Buda i el temple de Hase. Al migdia ens traslladarem a la ciutat de Yokohama, on visitarem el Museu del Ramen, dedicat al plat nacional de fideus del país i on degustarem aquest deliciós menjar per dinar. A la tarda coneixerem el barri xinès de Yokohama i recorrerem els principals punts d’aquesta ciutat portuària. En acabar la visita tornarem a Tòquio.

13è Dia – Tòquio

Després d’esmorzar dedicarem el dia a conèixer en profunditat a peu i amb transport públic els diferents barris de Tòquio. Començarem visitant dos barris de la capital totalment oposats, el tradicional barri de Yanesen farcit de construccions antigues i considerat un petit racó de tranquil·litat dins la ciutat, i el barri de Harajuku i el seu carrer de Takeshita, on les llums de neó i els innumerables comerços omplen de llum i soroll els seus carrers; també coneixerem Akihabara amb les seves botigues d’electrodomèstics i les botigues de còmics japonesos; aprendrem a elaborar sushi i veurem el famós encreuament de Shibuja. A la nit anirem a sopar a un bon restaurant de cuina teppanyaki i farem una passejada pel cosmopolita barri de Shinjuku.

14è Dia – Tòquio – Barcelona

Ens dirigirem a l’aeroport per agafar el vol a Hèlsinki, on connectarem amb el vol a Barcelona.

Dates de sortida: 3 de juny i 9 d’octubre.

Preu per persona en habitació doble:

Juny: 6.980.- € (IVA inclòs).

Octubre: 7.270.-€ (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.500.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

– Vols internacionals de la companyia Finnair, classe turista.

– Estada a hotels de primera categoria durant tot el viatge

– Pensió completa durant tot el viatge.

– Servei de maleters a tots els hotels.

– Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.

– Visita de Sapporo.

– Visita de Biei i Furano.

– Visita del Parc Nacional Shikotsu – Toya.

– Visita de Hakodate.

– Visita d’Amori.

– Visita de Hirosaki.

– Visita de les gorges d’Oirase

– Visita del Parc Nacional Towada Hachimantai.

– Visita de Kakunodate.

– Visita d’Akita.

– Visita dels temples de Chuson-ji i Takkou i de les gorges de Genbikei.

– Navegació per la badia de Matsushima.

– Visita del temple de Zuigan-ji.

– Visita de Kamakura i Yokohama.

– Visites de Tòquio.

– Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar