EEUU Costa Est

Washington, Filadèlfia, Nova York, Cape Cod i Boston

L’Estàtua de la Llibertat de Nova York és un dels símbols més potents dels Estats Units. La Casa Blanca i el Capitoli de Washington la segueixen de ben a prop. Però en l’imaginari històric dels nord-americans hi ha dos símbols encara més potents que encarnen l’esperit de la nació: la ciutat de Boston i La Campana de la Llibertat de Filadèlfia. El setge de la ciutat l’any 1775 i la resistència heroica de la gent de Boston van marcar el tret de sortida de la Revolució Americana i el primer pas cap a la independència del Regne Unit. Curiosament, la Campana havia arribat a Filadèflfia procedent precisament del Regne Unit. La van penjar a l’edifici del Capitoli, la van fer repicar… i es va esquerdar! Però, esquerdada i tot, la campana repicaria durant els esdeveniments més significatius de la història dels Estats Units, entre ells l’inici del setge de Boston i de la Revolució Americana. A partir d’aquell moment, convertida ja en un símbol, passaria la revolució amagada, fins que el 1778 reapareix orgullosa per celebrar el naixement dels Estats Units. Filadèlfia era la primera capital del país i la seva campana esquerdada el símbol de la Llibertat.

 

HIGHLIGHTS

 • Recorrem Virginia, Maryland, Nova Jersey, Nova York, Connecticut, Rhode Island i Massachusetts.
 • Visitem Washington, Filadèlfia, Nova York i Boston.
 • Coneixem les col·leccions del Museu Metropolità de Nova York i el Museu de Belles Arts de Boston.
 • Assistim a un musical a Broadway i a una missa gòspel a Harlem..

1r Dia – Volem a Washington

Presentació a l’aeroport de Barcelona – El Prat i sortida del vol a Washington. Aterrarem i ens traslladarem al centre de la ciutat per instal·lar-nos a l’hotel. Al vespre sortirem a sopar a un restaurant local.

2n Dia – Washington.

Esmorzarem a l’hotel i després començarem la visita de la ciutat. Durant el recorregut veurem els edificis de la Casa Blanca, el Capitoli, la Biblioteca del Congrés i la Smithsonian Institution, passarem per Embassy Road i acabarem als memorials de Washington, Lincoln i Roosvelt. Dinarem i a la tarda visitarem el Cementiri d’Arlington. Al vespre, després de sopar, farem una passejada nocturna per la ciutat.

3r Dia – Washington.

Després d’esmorzar anirem a visitar Mount Vernon, l’antiga residencia del president George Washington. La mansió està situada a Virginia, a la ribera del riu Potomac i al vessant del Vernon. Veurem la mansió i els jardins i després dinarem. A la tarda visitarem Alexandria, una localitat fundada al segle XVIII a la ribera del riu Potomac que encara conserva l’ambient arquitectònic de l’època. Acabarem el dia a la immensa Catedral Nacional, situada al nord de Georgetown. Al vespre sortirem a sopar a un restaurant local.

4t Dia – Washington – Filadèlfia.

Aquest matí sortirem per carretera cap a Filadèlfia, l’antiga capital històrica del país, la cinquena ciutat més important dels Estats Units i el seu centre artístic i cultural. Dinarem i a la tarda visitarem la ciutat. Durant el nostre recorregut panoràmic veurem la cèlebre Campana de la Llibertat i la casa on Thomas Jefferson va escriure la Declaració d’Independència. També passarem pel bulevard de Benjamin Franklin i el camí d’Elfreth, habitat contínuament des de 1713. Acabada la visita ens instal·larem a l’hotel.

5è Dia – Filadèlfia – Nova York.

Esmorzarem a l’hotel i després sortirem cap a Nova York, on arribarem a l’hora de dinar. A la tarda començarem a conèixer la ciutat tot visitant l’Alt Manhattan. Durant el recorregut veurem els edificis del Lincoln Center, l’Òpera Metropolitana i l’Avery Fisher Hall i vorejarem el Central Park. També veurem la Catedral de Sant Joan Diví, la Universitat de Colúmbia, Times Square, l’Empire State Building i els barris de Chinatown i Little Italy. Acabarem la tarda pujant al mirador de Top of the Rock. Al vespre sortirem a sopar a un restaurant de la ciutat.

6è Dia – Nova York.

Avui dedicarem tot el dia a conèixer alguns dels barris perifèrics de Nova York. Començarem el matí al Bronx, el centre de la cultura underground de Nova York. Passarem per Queens, l’epicentre del jazz als anys 1940, i arribarem a Brooklyn, un barri tant gran que si fos una ciutat independent seria la tercera més gran dels Estats Units!. Acabarem el recorregut al peu del pont de Brooklyn per admirar l’skyline de Manhattan. Abans de tornar a l’hotel pujarem al telefèric de l’illa Rosevelt per gaudir de les vistes. Al vespre anirem a sopar tot passejant.

7è Dia – Nova York.

Avui visitarem el Baix Manhattan. Durant el recorregut passejarem pel districte financer fins a Wall Street, veurem l’Església de la Trinitat, el Federal Hall i el Banc de la Reserva Federal, ens acostarem a la Zona Zero i després anirem a Battery Park per veure l’Estàtua de la Llibertat. Dinarem i a la tarda anirem al districte de Meatpacking, una antiga zona d’escorxadors actualment convertida en un dels barris de moda de Nova York. Acabada la visita retornarem a l’hotel amb metro. Al vespre assistirem a un musical a Broadway.

8è Dia – Nova York.

Després d’esmorzar anirem a Harlem. Durant el recorregut pel barri observarem l’arquitectura, passarem pel monument a l’activista Frederic Douglas, veurem les imatges de Mandela, Malcom X i Martin Luther King i assistirem a una missa gòspel. Dinarem i a la tarda visitarem el Metropolitan Museum, on s’exposa la tercera col·lecció de pintura europea més important del món i la major col·lecció d’art egipci fora del Caire. Acabarem la tarda fent un divertit recorregut per Central Park amb pedycap. Al vespre sortirem a sopar a un restaurant.

9è Dia – Nova York – Mystic – Newport.

Després d’esmorzar sortirem cap a Mystic, una bonica població de tradició marinera convertida avui en un dels museus marítims més importants del món. Després continuarem fins a Newport, a Rhode Island. Dinarem i a la tarda visitarem la població. Durant el recorregut veurem les residencies del XIX i entrarem a la mansió Breakers, de 1880. Acabarem la tarda amb un recorregut panoràmic per Ocean Drive i l’avinguda de Bellevue. Finalment, ens instal·larem a l’hotel i soparem.

10è Dia – Newport – Cape Cod – Boston.

Començarem el matí dirigint-nos al Parc Nacional de Cape Cod. Pararem al Centre de Visitants i tot seguit farem un recorregut panoràmic fins a Provincetown. Durant el trajecte ens aturarem a l’anomenada Estació Marconi, des d’on es va fer la primera comunicació per radio entre les dues costes de l’Atlàntic. Dinarem a Provincetown i a la tarda agafarem un ferri per creuar fins a Boston. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel. Al vespre sortirem a sopar tot passejant.

11è Dia – Boston.

Avui dedicarem el dia a conèixer Boston. Durant el recorregut passarem per Copley Square, veurem la Biblioteca, les esglésies de la Trinitat i Nova Església del Sud i el gratacels John Hancock. També ens aproparem al Jardí Públic, la Universitat Cambridge, el barri residencial de Beacon Hill, el centre comercial de Faneuil Hall i l’Església Vella del Nord. Dinarem i a la tarda visitarem el Museu de Belles Arts, el cinquè més important dels Estats Units. Disposarem de la resta de la tarda lliure i després retornarem a l’hotel. Al vespre sortirem a sopar tot passejant.

12è Dia – Boston – Salem – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit anirem a Salem, una ciutat històrica amb un ric patrimoni arquitectònic. Visitarem l’anomenada Casa de les Bruixes, l’únic edifici supervivent dels tràgics successos de 1692, i entrarem al Museu Peabody, el més antic dels Estats Units. Acabada la visita ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Washington, on connectarem amb el vol a Barcelona. Sopar i nit a bord.

13è Dia – Arribem a Barcelona.

Quan aterrem a l’aeroport de Barcelona – El Prat donarem per acabat el viatge.

Dates de sortida: 3 d’agost i 3 d’octubre.

Preu per persona en habitació doble:  

Agost: 8.270.- € (IVA inclòs).

Octubre: 8.065.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual:

Agost: 1.830.- € (IVA inclòs).

Octubre: 2.110.- € (IVA inclòs).

Descompte sopars: 780.- € (IVA inclòs).

Descompte esmorzars: 365.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals de la companyia United, classe turista.
 • Hotels de Primera categoria durant tot el recorregut
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Washington.
 • Visita de Mount Vernon i d’Alexandria.
 • Visita de Filadèlfia.
 • Visita de l’Alt i el Baix Manhattan.
 • Visita de Brooklyn, Bronx i Queens.
 • Visita del Museu Metropolità de Nova York.
 • Visita del districte de Meatpacking.
 • Assistència a un musical a Brooklyn.
 • Visita de Harlem amb assistència a una missa gospel.
 • Visita de Mystic i Newport.
 • Visita del Parc Nacional de Cape Cod.
 • Visita de Boston
 • Visita de Salem.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

Observacions: Per entrar als Estats Units és imprescindible disposar de passaport de lectura mecànica i de l’autorització ESTA. Si us plau, consulteu a Eurovacances.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar