Birmània i Singapur

Pagodes i gratacels

Birmània és un país de tradicions mil·lenàries, imperis desapareguts i història profunda que ha sabut conservar una joia inigualable del seu passat sense paral·lels a cap altre país del sud-est asiàtic: Bagan, una antiga ciutat monumental que per sí sola justifica el viatge al país. Bagan va iniciar la seva època daurada a mitjans del segle XI, gaudint durant dos-cents cinquanta anys d’un esplendor tan extraordinari que la ciutat va quedar literalment farcida de milers de temples de les més variades dimensions. Per fer-nos una idea de la magnitud de l’espectacle, és com si totes les catedrals i esglésies gòtiques d’Europa s’haguessin construït a la mateixa ciutat, un bon dia les haguessin abandonat i després s’haguessin conservat intactes durant centenars d’anys. Però nosaltres no només visitarem Bagan. També ens aproparem al llac Inle, pujarem al mont Popa, passejarem per Rangun i coneixerem Amarapura i Ava. I com que el viatge a Birmània el farem amb Singapore Airlines, aprofitarem l’escala al petit país insular per quedar-nos-hi un dia i conèixer la ciutat.

HIGHLIGHTS

1-         Explorem els temples de Bagan.
2-         Naveguem les tranquil·les aigües del llac Inle.
3-         Pugem al mont Popa.
4-         Visitem Singapur.

1r Dia – Volem a Singapur.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances. Sortida del vol directe a Singapur, on enllaçarem amb el vol a Mandalay. Nit a bord.

2n Dia – Mandalay.

Aterrarem a Mandalay i anirem a instal·lar-nos a l’hotel per dinar i descansar. A la tarda visitarem la pagoda Kuthodaw i el monestir de Shwe Kyaung. Durant el recorregut també pujarem fins al turó de Mandalay i gaudirem de la posta de sol.

3r Dia – Mandalay – Amarapura – Ava – Mandalay.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a Amarapura, aturant-nos en ruta a visitar la pagoda Mahamuni. Quan arribem a Amarapura descobrirem el monestir Mahagandyon i veurem el pont de fusta U Bein. També ens acostarem a Ava en vaixell i dinarem. A la tarda visitarem els monestirs de Maha Aungmye Bonzan i Bargayar i després retornarem a l’hotel de Mandalay.

4t Dia – Mandalay – Mingun – Mandalay – Bagan.

Avui, després d’esmorzar, navegarem fins a Mingun, a la província de Sagain. Quan arribem visitarem la Pagoda Inacabada i coneixerem la campana de Mingun, una de les més grans del món. Acabada la visita retornem al vaixell per navegar rumb a Mandalay. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Bagan. Quan arribem anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

5è Dia – Bagan.

Després d’esmorzar anirem a visitar el mercat de Nyaung–Oo. A continuació agafarem uns rickshaws amb els quals ens dirigirem a la pagoda Shwezigon, una de les més sagrades de Bagan perquè guarda dues relíquies de Buda: un os i una dent. Dinarem i a la tarda coneixerem els temples d’Annada, Thatbinnyu i Damayangyi; aquest darrer és un dels més grans de Bagan. Acabarem el dia recorrent l’antiga ciutat amb cotxe de cavalls. Allotjament a Bagan.

6è Dia – Bagan – mont Popa – Bagan.

Començarem el dia dirigint-nos al mont Popa, un volcà inactiu situat al sud de Bagan, al cim del qual hi ha un palau i una pagoda impressionants. Per visitar-los caldrà que pugem més de 700 graons, però l’ascensió és altament recomanable. Dinarem i a la tarda, abans de retornar a Bagan, ens aturarem a un dels pobles tradicionals de la regió per descobrir la vida de les comunitats locals. Acabarem el dia contemplant la posta de sol mentre naveguem pel riu Ayeyarwaddy.

7è Dia – Bagan – Heho – llac Inle.

Aquest matí ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Heho. Després d’aterrar ens traslladarem per carretera a Nyaungshwe, a la ribera del llac Inle. Envoltat per altes muntanyes, el llac Inle constitueix un dels paisatges més bonics del sud-est asiàtic. Del seu entorn són especialment famoses les cases i mercats flotants. Dinarem i a la tarda navegarem el llac, aturant-nos a la pagoda de Phaung Daw Oo. Finalment anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

8è Dia – Llac Inle – Inn Dein – llac Inle

Després d’esmorzar anirem a conèixer un dels mercats de les riberes del llac i tot seguit explorarem el misteriós i desconegut conjunt de la pagoda Inn Dein. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure per descansar o passejar tranquil·lament. Al vespre prendrem un cocktail mentre gaudim dels colors màgics de la posta de sol.

9è Dia – Llac Inle – Heho – Rangun.

Després d’esmorzar ens traslladem a l’aeroport de Heho per agafar el vol a Rangun. Dinarem i a la tarda començarem a conèixer la ciutat. Rangun està situada a 30 km del mar, en un fèrtil delta al sud de Birmània format per l’ample riu del mateix nom. Durant el nostre recorregut coneixerem l’espectacular pagoda Shwedagon, un dels santuaris més venerats del país. També visitarem la pagoda de Chauk Htat Gyi, on contemplarem el Gran Buda Inclinat i pararem per veure la nau reial coneguda com a Karaweik. En acabar la visita retornarem a l’hotel.

10è Dia – Rangun – Singapur.

Després d’esmorzar passejarem pel mercat de Bogyoke i posteriorment gaudirem d’un dinar lleuger. En acabar ens traslladem a l’aeroport per agafar el vol a Singapur. Una vegada haguem aterrat ens instal·larem a l’hotel.

11è Dia – Singapur – Barcelona.

Quan acabem d’esmorzar començarem la visita d’aquesta ciutat insular, de fundació britànica, convertida en un petit i dinàmic estat. Durant el nostre recorregut panoràmic passarem pels barris més significatius, travessarem el districte financer, el barri xinès i el barri hindú i veurem els Jardins Botànics, famosos per les seves orquídies. Acabarem el matí al mirador del Marina Bay Sands, on dinarem i a la tarda pujarem a l’Sky Park, per veure la famosa piscina de 150 metres de longitud des de la qual es domina la ciutat. Per acabar el dia anirem a conèixer la selvàtica illa de Sentosa. Pujarem a un telecabina per gaudir de les millors vistes de la ciutat i a continuació visitarem l’Aquari, un dels més grans del món. En acabar la visita soparem i ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona. Nit a bord.

12è Dia – Arribem a Barcelona.

Aquest matí aterrarem a l’Aeroport de Barcelona – El Prat i donarem per acabat el viatge.

Dates de sortida: 4 d’octubre i 6 de desembre.

Preu per persona en habitació doble: 4.395.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.170.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols intercontinentals de la companyia Singapore Airlines, classe turista. Vols domèstics de companyies nacionals, classe turista.
 • Estada a hotels de 4****.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Mandalay.
 • Visita d’Amarapura i d’Ava.
 • Visita de Mingun.
 • Visita de Bagan.
 • Excursió al mont Popa.
 • Visita del llac Inle.
 • Visita de Rangun.
 • Visita panoràmica de Singapur
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Observacions: Visat necessari; el seu import està inclòs al preu del viatge.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar