Madagascar

Viatge a Lemúria

Un viatge inèdit a una destinació pràcticament desconeguda. Madagascar és una illa de proporcions continentals, prou a prop d’Àfrica com per considerar-la part del continent, però alhora prou allunyada com per gaudir de característiques plenament insulars. Fins al període juràssic Madagascar va formar part de Gondwana, l’enorme massa continental formada per Àfrica, l’Antàrtida, Sud-amèrica, l’Índia i Austràlia. Però les enormes tensions que afecten a les plaques litosfèriques van acabar trencant i dispersant aquesta massa terrestre descomunal. Des d’aleshores han passat més de 100 milions d’anys, prous com per fer de Madagascar un món en sí mateix.

La història humana hi ha seguit uns camins propis que poc tenen a veure amb els de la resta del continent. I la fauna i la flora han evolucionat de manera pràcticament aïllada durant milions d’anys fins a convertir el 85% de les espècies en organismes endèmics de l’illa, una proporció difícil de trobar a cap altre lloc del planeta, amb animals tan característics com la fossa i els lèmurs.

HIGHLIGHTS

  • Recorrem el nord, el centre i el sud de l’illa.
  • Visitem el Tsingy Vermell, el d’Ankarana i el de Bemaraha.
  • Passegem per la famosa avinguda dels Baobabs.
  • Veiem indris, sifaques i lèmurs de cua anellada.

1r Dia – Volem a Antananarivo.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a París, on connectarem amb el vol a Madagascar. Aterrarem a Antananarivo i ens allotjarem a un bon hotel per descansar.

2n Dia – Antananarivo.

Després d’esmorzar a l’hotel visitarem l’antiga residència reial d’Ambohimanga (UNESCO), un dels monuments més importants de l’illa. Dinarem i a la tarda visitarem la capital, de la qual destaquen antics palaus reials, les residències del primer ministre i els governadors francesos, les catedrals anglicana i catòlica i l’antic Palau de Justícia. Quan acabem retornarem a l’hotel.

3r Dia – Antananarivo – Tsingy Bemaraha.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeròdrom per volar a Amborodia, a l’oest del país. Després d’aterrar ens traslladarem amb 4×4 als Tsingy de Bemaraha (UNESCO). Aquest paisatge càrstic de bellesa extraordinària es visita des d’uns ponts penjats espectaculars. Acabada la visita anirem a instal·lar-nos al lodge.

4t Dia – Tsingy Bemaraha – Morondova.

Aquest matí ens traslladarem amb 4×4 fins a Morondova, també a la costa oest. En ruta ens aturarem a la famosa avinguda dels Baobabs, un dels llocs més evocadors, coneguts i fotografiats de Madagascar. Finalment arribarem a l’hotel, situat a la platja de Morondova.

5è Dia – Morondova – PN Isalo.

Després d’esmorzar agafarem unes canoes i navegarem fins a un poble de pescadors nòmades d’ètnia vezo. Acabada la visita volarem a la ciutat de Toliara. Des d’aquí continuarem per carretera cap al Parc Nacional d’Isalo. Dinarem i a la tarda farem una passejada per veure la posta de sol.

6è Dia – PN Isalo.

Després d’esmorzar farem una excursió a peu al Parc Nacional d’Isalo. Durant la caminada podrem veure diverses espècies de lèmurs, entre ells els famosos lèmurs de cua anellada, i gaudir d’un dels paisatges més bonics del país. Farem un dinar tipus barbacoa i a la tarda continuarem la passejada per un dens bosc de ribera fins al peu d’unes cascades.

7è Dia – PN Isalo – Anakao.

De matinada retornarem per carretera a Toliara. Quan arribem agafarem una llanxa per navegar fins al nostre hotel, situat a primera línia de mar en una platja solitària. Dinarem i disposarem de la resta de la tarda lliure per gaudir del mar i de les instal·lacions de l’hotel.

8è Dia – Anakao – Nosy Ve – Nosy Satrana – Anakao.

Després d’esmorzar començarem una excursió amb llanxa fins a l’illa de Nosy Ve. Farem una passejada a peu per l’illa per observar els esculls coral·lins i les zones de nidificació dels faetons o tropicbirds. Disposarem d’una estona per banyar-nos i després navegarem fins a la veïna illa de Nosy Satrana per dinar tipus barbacoa. A la tarda navegarem de retorn a l’hotel.

9è Dia – Anakao – Antananarivo – Andasibe.

Després d’esmorzar ens traslladarem amb llanxa a Toliara, on agafarem l’avió a Antananarivo. Quan arribem ens dirigirem per carretera a la Reserva Faunística de Peyreras. Veurem la variada fauna local i continuarem l’etapa fins a Andasibe, on ens allotjarem.

10è Dia – Andasibe – Antananarivo

Dinarem i a la tarda anirem a la Reserva d’Analamazaotra a buscar indris, l’espècie de lèmurs més gran de l’illa. Quan acabem anirem a passejar per la petita illa Vakuna on veurem diverses espècies de lèmurs. A la tarda retornarem per carretera a Antananarivo, on ens allotjarem.

11è Dia – Antananarivo – Diego Suarez.

Esmorzarem a l’hotel i volarem a Diego Suarez, a l’extrem nord de l’illa. Després d’aterrar començarem un recorregut per les badies d’Antsiranana i les fortificacions colonials de cap Miné. Farem varies parades per gaudir del paisatge i després dinarem. A la tarda anirem a instal·lar-nos a un hotel de Diego Suarez.

12è Dia – Diego Suarez – Tsingy Vermell – Tsingy d’Ankarana.

Després d’esmorzar començarem l’etapa amb 4×4 fins a l’anomenat Tsingy Vermell, una curiosa formació geològica modelada per l’erosió. Dinarem tipus pícnic i a la tarda continuarem l’etapa fins al Tsingy d’Ankarana, on farem una excursió per descobrir un paisatge càrstic espectacular. Allotjament a Ankarana.

13è Dia – Tsingy d’Ankarana – Nosy Bé.

Després d’esmorzar sortirem per carretera amb direcció sud fins a Ankify, un petit port situat a una de les zones més fèrtils del país. Agafarem les llanxes fins a l’illa de Nosy Bé i finalment ens instal·larem a l’hotel. Disposarem de la tarda lliure per descansar.

14è Dia – Nosy Bé.

Després d’esmorzar agafarem una llanxa fins a l’illa de Nosy Tanikely on podrem fer snorkelling i veure els fons de corall. Dinarem a Hell-Ville, la capital de l’illa, i després visitarem el centre històric i el mercat. Finalment pujarem amb vehicle al mont Passot per veure la posta de sol.

15è Dia – Nosy Bé – Antananarivo – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i volarem a Antananarivo. Soparem i retornarem a l’aeroport per agafar el vol nocturn a París. Nit a bord.

16è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a París i connectarem amb el vol a Barcelona. Final del viatge.

Data de sortida: 5 d’agost i 7 d’octubre.

Preu per persona en habitació doble:

Agost: 8.995.- € (IVA inclòs).

Octubre: 8.520.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.000.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

– Vols amb la companyia Air France, classe turista.

– Estada a hotels o lodges de 4****, excepte a Ankarana i Bemaraha on són categoria turista bàsica.

– Pensió completa durant tot el viatge (alguns àpats tipus pícnic).

– Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.

– Visita d’Antananarivo.

– Visita del Tsingy Bemaraha.

– Visita de l’avinguda dels Baobabs a Morondova.

– Visita d’un poble vezo.

– Visita del Parc Nacional d’Isalo.

– Visita de la Reserva d’Analamazotra.

– Excursió a Nosy Ve i Nosy Satrana.

– Visita de la badia d’Antsiranana.

– Visita del Tsingy Vermell.

– Visita del Tsingy d’Ankarana.

– Excursió a Nosy Tanikely.

– Visita de Nosy Bé.

– Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

 

Observacions: Air Madagascar pot canviar horaris de vols i dates de sortida i això podria alterar parcialment el programa. Eurovacances farà tot el possible per tal que, si es donés aquesta circumstància, tingués la mínima repercussió possible en el viatge.

És obligatori consultar un centre de vacunacions dos mesos abans de començar el viatge.

 

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar