Alemanya Nord

Viatge al motor d’Europa

El nord d’Alemanya conjuga les imatges més poderoses i simbòliques del país amb alguns dels paisatges alemanys més bonics. Destaca Berlín, amb la recuperació de la capitalitat històrica, l’aniversari de la caiguda del mur i la reconstrucció accelerada del seu centre monumental, símbol, com cap altra ciutat europea, de la fi de la Guerra Freda. La història medieval la dominen Lübeck i la memòria de la Lliga Hanseàtica, la unió comercial més poderosa de l’edat mitjana, el rastre de la qual encara es pot seguir als molls d’Hamburg i Bremen. La Segona Guerra Mundial no ha deixat mai d’estar present als carrers de Dresden, bombardejada sense pietat pels aliats durant una de les campanyes aèries més polèmiques del conflicte i reconstruïda modèlicament fins a recuperar el seu antic esplendor. El record de la desapareguda monarquia prussiana impregna els murs de Potsdam, els mateixos on Frederic el Gran va forjar un regne de ferro i els aliats van consagrar el desmembrament d’Alemanya. I la Reunificació s’imposa arreu, als carrers de Berlín, a les universitats de Leipzig, a les ciutats orientals i a les metròpolis occidentals, motors de la nova Alemanya i, també, de la nova Europa.

 

HIGHLIGHTS

1-       Visitem Berlín, la capital política, històrica, arquitectònica i museística d’Alemanya.

2-       Recorrem els paisatges de la Suïssa Saxona i els boscos del Harz.

3-      Descobrim el llegat històric, artístic i industrial de Bremen, Hamburg, Lübeck, Dresden i Leipzig.

4-       Explorem el llegat monumental de Potsdam i coneixem la cort de Frederic el Gran.

1r Dia- Volem a Berlín.

Presentació a l’aeroport de Barcelona – El Prat i sortida del vol a Berlín. En arribar començarem a conèixer aquesta ciutat fascinadora. Veurem el barri jueu i tot seguit embarcarem per navegar el sinuós traçat del riu Spree, que travessa la ciutat d’est a oest. Finalment ens dirigirem a l’hotel on ens allotjarem.

2n Dia – Berlín.

Esmorzarem a l’hotel i dedicarem tot el dia a explorar Berlín. Durant la visita veurem la plaça Alexander, l’església de Santa Maria i l’Ajuntament. També entrarem al Museu de Pèrgam i recorrerem la cèlebre Unter den Linden. Dinarem i a la tarda anirem a conèixer el Berlín occidental. Durant el nostre recorregut passarem per la plaça Potsdamer, el Reichstag, la Porta de Brandenburg, la columna de la Victòria i el palau de Charlottenburg. Acabarem la tarda entrant al Museu Egipci, on veurem el cèlebre bust de la reina Nefertiti.

3r Dia – Berlín.

Després d’esmorzar veurem exteriorment el Reichstag i la seva famosa cúpula de vidre. Tot seguit visitarem el Museu Jueu, situat en un modern edifici inaugurat l’any 1999. Dinarem i a la tarda gaudirem de temps lliure per passejar o descansar.

4t Dia – Berlín – Potsdam – Dresden.

Després d’esmorzar sortirem cap a Potsdam. Començarem la visita de la ciutat pel castell de Cecilienhof i la continuarem apropant-nos al pintoresc barri holandès, flanquejat de cases del segle XVIII. Veurem el cèlebre pont dels Espies i després dinarem. Per la tarda visitarem el palau de Sanssouci, la residència d’estiu de Frederic el Gran. Finalment continuarem l’etapa per carretera fins a la ciutat de Dresden, on ens allotjarem.

5è Dia – Dresden – Suïssa Saxona – Dresden.

Aquest matí coneixerem la Suïssa Saxona, un dels paratges naturals més espectaculars d’Alemanya. Per gaudir de la vista panoràmica ens aturarem al mirador de Bastei, espectacularment situat a 200 m sobre l’Elba. Dinarem i a la tarda visitarem Dresden. Durant el recorregut veurem el Zwinger, la plaça del Teatre, l’església barroca de Hofkirche, l’Albertinum, l’Acadèmia de les Arts i el Johanneum, del segle XVI.

6è Dia – Dresden – Meissen – Leipzig.

Esmorzarem a l’hotel i després sortirem per carretera cap a Meissen, cèlebre per les seves porcellanes. Visitarem la Manufactura Nacional de Porcellana i després passejarem pel casc antic. Per acabar la visita pujarem al turó on s’enlairen el Castell i la Catedral. Dinarem a Leipzig i per la tarda visitarem la ciutat. Durant el nostre recorregut panoràmic veurem l’Ajuntament renaixentista, les cases barroques del carrer Katharinen, l’església de Sant Tomàs i els magnífics teatres de concert i òpera. Quan acabem les visites ens instal·larem a l’hotel.

7è Dia – Leipzig – Halle – Wernigerode – Braunlage.

Després d’esmorzar anirem fins a la ciutat industrial i universitària de Halle. Durant la visita veurem la plaça del Mercat i seguirem el traçat de les antigues muralles. Tot seguit continuarem l’etapa fins a Wernigerode, una bonica ciutat de cases d’entramat de fusta i un interessant Ajuntament del segle XVI. Dinarem i a la tarda farem un recorregut amb tren de vapor pels boscos del Harz. Acabada l’excursió recorrerem els darrers quilòmetres fins a Braunlage, on ens allotjarem.

8è Dia – Braunlage – boscos del Harz – Goslar – Braunlage.

Esmorzarem a l’hotel i després sortirem a explorar els boscos del Harz, una zona d’impressionant bellesa. Dinarem a Goslar i per la tarda visitarem el poble, que conserva nombroses residències burgeses dels segles XV i XVI (UNESCO). Durant la visita del barri antic veurem la plaça del mercat, l’església i l’Ajuntament. En acabar la visita, tornarem a l’hotel de Braunlage.

9è Dia – Braunlage – Hameln – Luneburg – Bremen.

Després d’esmorzar anirem a Hameln, un poble molt popular gràcies al conte El flautista d’Hamelín. Passejarem pels seus carrers i places més evocadors i després continuarem l’etapa per carretera fins a Luneburg, on dinarem. Durant la visita d’aquesta bonica població passejarem pel casc antic, que encara conserva l’ambient medieval. Acabada la visita recorrerem els darrers quilòmetres de carretera fins arribar a Bremen, on ens allotjarem i soparem.

10è Dia – Bremen.

Esmorzarem a l’hotel i després dedicarem la resta del dia a conèixer Bremen. Considerada un focus artístic, Bremen és la primera ciutat marítima d’Alemanya i el segon port comercial del país després d’Hamburg. Durant el nostre recorregut veurem l’antiga plaça del mercat i els monuments històrics que l’envolten. També veurem la Catedral, el Schütting i la Böttcherstrasse, un petit carrer flanquejat de cases modernistes. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure per passejar tranquil·lament pels carrers de la ciutat o fer compres.

11è Dia – Bremen – Lübeck – Hamburg.

Sortirem aquest matí amb direcció a Lübeck, la ciutat més important de la Lliga Hanseàtica. Durant la visita de la ciutat ens acostarem a la porta fortificada de Holstentor, visitarem l’església de Sant Pere i veurem l’església gòtica de Santa Maria, la Casa de la Corporació de Marins i l’Hospici de l’Esperit Sant. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa cap a Hamburg, el port més important del país. Durant la visita panoràmica veurem la plaça de l’Ajuntament i contemplarem la torre renaixentista de la Catedral. També coneixerem l’església de Sant Miquel. Acabarem la tarda al barri de Speicherstadt, la ciutat-magatzem més gran del món. Allotjament a Hamburg.

12è Dia – Hamburg – Barcelona

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit farem un passeig amb vaixell per Aussenalster, una àmplia superfície d’aigua destinada a la navegació a vela i a motor. Durant la navegació gaudirem de l’skyline d’Hamburg des d’una perspectiva diferent. Quan acabem ens traslladarem a l’aeroport per agafar l’avió de retorn a Barcelona.

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Lufthansa, classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** durant tot l’itinerari
 • Pensió completa durant tot el viatge, exceptuant els dinars del primer i l’últim dia.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Berlín amb entrada al Museu de Pèrgam i al Museu Egipci.
 • Passeig amb vaixell pel riu Spree de Berlín
 • Visita de Potsdam, amb entrada a Cecilienhof i Sanssouci.
 • Visita de la Suïssa Saxona.
 • Visita de Dresden.
 • Visita de Meissen i de Leipzig.
 • Visita de Halle.
 • Trajecte amb tren a vapor pel massís del Harz.
 • Visita dels boscos del Harz.
 • Visita de Goslar.
 • Visita de Luneburg
 • Visita de Hameln.
 • Visita de Bremen
 • Visita de Lübeck.
 • Visita d’Hamburg.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar