Líban

El país dels fenicis

1r Dia. Volem a Beirut.

Presentació a l’aeroport i sortida del vol a Istanbul, on connectarem amb el vol a Beirut. Després d’aterrar anirem a l’hotel.

2n Dia. Beirut.

Avui dedicarem el dia a conèixer Beirut. Durant el recorregut entrarem al Museu Nacional, passarem per la Corniche, passejarem pel districte Solidere i coneixerem el barri de Hamra, on conviuen l’arquitectura contemporània amb jaciments arqueològics, mesquites medievals i esglésies romàniques.

3r Dia. Beirut – Trípoli – Wadi Qadisha – Bcharreh – Beirut.

Aquest matí anirem a Trípoli, la segona ciutat del país. Durant el recorregut veurem la ciutadella, la medina mameluca, i la Gran Mesquita. Acabada la visita continuarem l’etapa fins la vall de Qadisha (UNESCO), on visitarem el cenobi de San Antoni de Qozhaya. Finalment anirem a conèixer el bosc de cedres de Bcharreh, on hi ha arbres mil.lenaris. Quan acabem la visita retornarem al nostre hotel de Beirut.

4t Dia. Beirut – Anjaar – vall de Bekaa – Baalbeck – Beirut.

Avui anirem al jaciment d’Anjaar (UNESCO), antiga ciutat omeia situada a la ruta de Beirut a Damasc. Després recorrerem la vall de Bekaa fins a Baalbeck (UNESCO).Durant la visita  veurem els temples de Venus, de les Muses, de Baco i de Júpiter i la fortalesa àrab del segle VII. Finalment visitarem els cellers romans de Ksara, on farem una degustació.

5è Dia. Beirut – coves de Jeita – Batroun – Byblos – Beirut.

Avui farem un recorregut amb barca per les galeries inundades de la cova de Jeita. Tot seguit anirem a conèixer les restes fenícies de Batroun. A la tarda, visitarem Byblos (UNESCO), una ciutat amb 8.000 anys d’història. Durant el recorregut veurem la necròpolis i el temple de Baal, la ciutat romana, els edificis musulmans, la ciutadella i l’església de Sant Joan. Acabada la visita retornarem a Beirut.

6è Dia. Beirut – Sidó – Tir – Beirut.

Avui visitarem Sidó. Durant el recorregut passejarem per la medina, entrarem a l’església de Sant Nicolau, veurem els caravanserais Khan Sacya i Khan el-Franj i la ciutadella del temps de les creuades. A la tarda, anirem a la ciutat fenícia de Tir (UNESCO), d’on varen sortir els comerciants que fundarien Cadis i Cartago. Durant la visita coneixerem la necròpolis, l’hipòdrom, l’aqüeducte i l’antic pont romà. Finalment retornarem a Beirut.

7è Dia. Beirut – Chouf – Deir el Qamar – Beiteddine – Beirut.

Començarem el dia visitant les muntanyes del Chouf, on hi ha dues capitals històriques del Líban. A Deir el Qamar, capital durant l’època otomana, veurem els elegants palaus del segle XVII construïts pels prínceps drusos. I a Beiteddine, la capital durant el segle XIX visitarem el Palau dels Emirs. Acabada la visita retornarem a Beirut.

8è Dia. Beirut – Barcelona.

Després d’esmorzar anirem a l’aeroport per volar a Istanbul, on connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 1 de desembre de 2019

Preu per persona en habitació doble: 2.795.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 375.- € (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols de la companyia Turkish Airlines, classe turista.
 • Estada a Beirut en hotel de 4**** estrelles.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Guia acompanyant  d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Beirut amb entrada al Museu Nacional.
 • Visita de Trípoli, la vall de Wadi Qadisha i el bosc de cedres de Bcharreh.
 • Visita dels jaciments arqueològics d’Anjaar i Baalbeck.
 • Visita de les coves de Jeita i dels jaciments arqueològics de Batroun i Byblos.
 • Visita dels jaciments arqueològics de Sidó i Tir.
 • Visita de Deir el Qamar i Beiteddine, a les muntanyes de Chouf.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar