Dubai

La ciutat de les mil i una nits

1r Dia. Volem a Dubai.

Presentació a l’aeroport i sortida del vol directe de la companyia Emirates a Dubai. En arribar, ens traslladarem a l’hotel on estarem allotjats durant tota la nostra estada al país.

2n Dia. Dubai – Sharjah – Dubai.

Després d’esmorzar anirem a conèixer l’emirat de Sharjah. Durant la visita veurem l’exterior de la Universitat i la Gran Mesquita, coneixerem el Museu Islàmic dels Emirats, pararem a l’anomenat Bazar Blau i finalment visitarem els mercats coberts del Souq-Al-Masqoof. Dinarem i a la tarda descobrirem la part antiga de Dubai. Durant el recorregut passejarem pel mercat de l’or i el de les espècies, travessarem el famós braç de mar del Creek amb les tradicionals embarcacions anomenades abra i després ens aproparem a l’antic Fort Al-Fahidi, on hi ha el museu històric de Dubai. Acabarem la tarda al barri de Bastikiya i al mercat de fruites i verdures i tot seguit assistirem a una representació del nou espectacle La Perle by Dragone. Finalment retornarem a l’hotel.

3r Dia. Dubai – Abu Dhabi – Dubai.

Esmorzarem a l’hotel i sortirem per carretera cap a Abu Dhabi. Durant la visita recorrerem la Corniche, veurem l’exterior d’algun dels palaus dels xeics, visitarem l’Heritage Village per saber com era la vida tradicional a l’emirat i entrarem a l’espectacular mesquita blanca de Cheick Sayed. Dinarem al luxós Emirates Palace passejarem pel mercat de fruites i verdures i després anirem a visitar el Museu Louvre Abu Dhabi. Abans de retornar a Dubai encara ens quedarà temps de parar a l’hotel Yas Viceroy, des d’on es veu la pista del circuit de Fórmula 1. Quan acabem retornarem al nostre hotel de Dubai.

4t Dia. Dubai.

Aquest matí farem un sobrevol de Dubai amb hidroavió per descobrir des de l’aire els extraordinaris projectes arquitectònics de l’emirat. A continuació pujarem a l’impressionant Dubai Fram, un arc gegantí amb un mirador espectacular situat a 150 metres d’alçada. Dinarem a primera línia de mar a la nova zona de Le Mer i a la tarda farem una emocionant excursió amb 4×4 pel magnífic mar de dunes que envolta Dubai. Al vespre gaudirem d’un sopar espectacle.

5è Dia. Dubai.

Començarem el matí al moll de Dubai Marina, des d’on surten les excursions amb vaixell per l’anomenat Canal de Dubai. Després anirem a conèixer el barri de Dubai Downtown i la famosa torre de Burj Khalifa, que amb 829m d’alçada és l’edifici més alt del món. Pujarem al pis 124 per gaudir de les visites i a continuació gaudirem de temps lliure al Dubai Mall. Dinarem i a la tarda anirem a prendre una beguda al bar panoràmic de Burj Al Arab, l’hotel més luxós del planeta. Al vespre gaudirem d’un sopar de comiat davant les fonts màgiques de Burj Khalifa.

6è Dia. Dubai – Barcelona

Aquests matí agafarem el vol directe a Barcelona de la companyia Emirates.

Data de sortida: 3 de desembre de 2019

Preu per persona en habitació doble: 3.730.-€ (IVA inclòs).

Suplement per habitació individual: 705.-€ (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Emirates, línia regular, classe turista. Estada a hotel de 5***** a Dubai.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visites de Dubai, Sharjah i Abu Dhabi.
 • Entrada al Museu de Dubai, el Museu Louvre Abu Dhabi i el Museu Islàmic de Sharjah.
 • Pujada als miradors de Burj Khalifa i The Frame.
 • Assistència a l’espectacle La Perle by Dragone.
 • Excursió amb vehicle 4×4 a les dunes del desert.
 • Sobrevol de Dubai amb hidroavió.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

OBSERVACIONS: Visat necessari. El seu import està inclòs.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar