Bèlgica

Les grans ciutats de Flandes

1r Dia. Barcelona – Brussel·les – Lovaina – Brussel·les.

Presentació a l’aeroport del Prat, on trobarem el guia d’Eurovacances que ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol a Brussel·les, on trobarem l’autocar que ens portarà a Lovaina.  Durant la visita de la ciutat veurem l’Ajuntament gòtic, la Universitat Catòlica, l’església gòtica de  Sant Pere i el Gran Beateri, el convent més important del país. Dinarem durant la visita i a mitja  tarda continuarem l’etapa fins a Brussel·les, on ens allotjarem.

2n Dia. Brussel·les.

Avui dedicarem tot el dia a conèixer Brussel·les. Durant el recorregut panoràmic per la capital  veurem la Basílica de Laeken, la pagoda xinesa, la torre japonesa, la residència reial, el Palau  Reial, l’Arc i el Parc del Cinquantenari, el Palau de Justícia, el Manneken Pis, les Galeries Reials  i la Catedral. Acabarem el matí a l’Atomium, un dels símbols de la ciutat. Dinarem i a la tarda  passejarem pel tradicional mercat de Nadal de la Grand Place i gaudirem de temps lliure.

3r Dia. Brussel·les – Gant – Damme – Bruges.

Esmorzarem i anirem a Gant. Durant la visita veurem la Catedral gòtica i el políptic de l’Adoració de l’Anyell Místic, de Van Eyck.També veurem l’Ajuntament, la plaça del Mercat i el Castell dels comtes de Flandes. Finalment anirem fins al pont de Sant Miquel per gaudir de les millors vistes de Gant. Després de dinar anirem a Damme, l’antic port de Bruges. Durant la visita veurem l’Ajuntament, l’Hospital de Sant Joan i l’església de Notre Dame. Finalment anirem fins a Bruges, on ens allotjarem. Al vespre farem un passeig pel centre de la ciutat.

4t Dia. Bruges.

Avui dedicarem el matí a conèixer l’interessant centre de Bruges. Visitarem l’església de Nostra Senyora, amb el seu magnífic púlpit barroc i la Verge amb l’Infant, de Miquel Àngel. També coneixerem la Catedral de Sant Salvador, passejarem pels canals més evocadors de la ciutat, entrarem a la Llotja, ens aproparem a les places del Mercat i del Burg, veurem l’Ajuntament i el palau de Justícia, i visitarem la capella de la Santa Sang. A la tarda disposarem de temps lliure per passejar tranquil·lament pel centre de la ciutat.

5è Dia. Bruges – Anvers – Barcelona.

Aquest matí coneixerem la ciutat portuària d’Anvers. Durant la visita veurem la plaça del Mercat, on hi ha l’Ajuntament i nombroses mansions, i la Catedral, una de les més importants del país. També visitarem la casa de Rubens, on s’exposen algunes de les seves obres de joventut. Dinarem i a l’hora convinguda ens traslladarem a l’aeroport de Brussel·les per volar de retorn a Barcelona.

Data de sortida: 4 de desembre.

Preu per persona en habitació doble: 1.895.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 410.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols directes de la companyia Vueling, classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** al centre de Bruges i Brussel·les.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Esmorzar bufet.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Lovaina amb entrada a l’església de Sant Pere.
 • Visita de Brussel·les amb entrada a l’Atomium.
 • Visita del mercat de Nadal de Brussel·les.
 • Visita de Gant amb entrada a la Catedral.
 • Visita de Damme.
 • Visita de Bruges.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar