Xipre

L’illa d’Afrodita

1r Dia – Volem a Xipre.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Atenes, on connectarem amb el vol a Làrnaca. Una vegada a l’illa anirem a instal·lar-nos a un hotel de Limassol, on ens allotjarem les properes sis nits.

2n Dia – Limassol – Nicòsia – Limassol.

Avui coneixerem Nicòsia, la dividida capital del país. Durant la visita entrarem al Museu Arqueològic, veurem el monument a la Llibertat i les muralles venecianes i descobrirem la Catedral de Sant Joan. També visitarem el Museu d’Icones Bizantines i entrarem a la meitat turca de la ciutat per veure la mesquita-catedral de Santa Sofia i el caravanserrall de Büyük Han. Dinarem durant les visites i quan acabem retornarem a Limassol.

3r Dia – Limassol – Famagusta – Salamina – Limassol.

Després d’esmorzar sortirem cap a la part turca de l’illa. La primera parada del dia serà a Famagusta, on visitarem la catedral de Sant Nicolau i la ciutadella gòtica. A continuació ens acostarem a la zona arqueològica de Salamina, la ciutat xipriota més important de l’antiguitat. Completarem les visites del dia coneixent l’abadia de Bellapais així com el port i el castell de Kyrenia. Dinarem durant el recorregut i a la tarda retornarem a Limassol per sopar i descansar.

4t Dia – Limassol – Kourion – Omodos – Limassol.

Començarem el dia al fort medieval de Limassol. Seguidament visitarem Kourion, un dels centres arqueològics més importants del país. Durant el recorregut veurem el teatre greco-romà, l’anomenada casa d’Eustolios i el santuari d’Apol·lo Ylatis, situat en un important lloc de culte des del segle VIII aC. Dinarem i a la tarda coneixerem el poble d’Omodos, conegut pels seus vins. Aquí visitarem el monestir de Stavros i l’antiga premsa de raïm de Linos. Finalment retornarem a Limassol. Al vespre sortirem a sopar a un restaurant local.

5è Dia – Limassol – Pafos – Limassol.

Començarem les visites del dia a Petra Tou Romiou on la tradició situa el naixement d’Afrodita. A continuació ens aturarem a Geroskipou per conèixer l’església bizantina de Sant Paraskevi. Finalment arribarem a la zona arqueològica de Pafos. Del jaciment destaquen les cases de Dionysos, Aion i Teseas, conegudes pels seus magnífics mosaics. Dinarem i a la tarda visitarem les anomenades Tombes dels Reis, del segle VI aC. En acabar la visita retornarem a Limassol. Al vespre sortirem a sopar a un restaurant local.

6è Dia – Limassol – muntanyes del Tróodos – Limassol.

Aquest matí recorrerem la serralada de Tróodos, coneguda pels seus monestirs i esglésies bizantines. La primera parada la farem a l’església de Sant Nicolau del Sostre, del segle XI. A continuació coneixerem el monestir de Kykko, de principis del segle XII, probablement el més important de Xipre. Finalment arribarem al poble de Kalopanayiotis, on dinarem. A la tarda visitarem el monestir de Sant Joan, conegut per les pintures murals dels segles XI als XIV. Acabades les visites retornarem a Limassol per sopar i descansar.

7è Dia – Limassol – Barcelona

Esmorzarem a l’hotel i després ens traslladarem a l’aeroport de Làrnaca per agafar el vol a Atenes, on connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 3 de desembre de 2018.

Preu per persona en habitació doble: 1.895.- Euros (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 275.- Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia de línia Aegean, categoria turista.
 • Estada a hotel de 4**** a Limassol.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Nicòsia (la visita inclou la part turco-xipriota)
 • Visita de Famagusta.
 • Visita de Salamina.
 • Visita del castell de Limassol.
 • Visita de Kourion.
 • Visita d’Omodos.
 • Visita de Pafos.
 • Visita dels monestirs de les muntanyes de Tróodos.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar