Cracòvia

La joia de Polònia

1r Dia – Volem a Cracòvia.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Munic on connectarem amb el vol a Cracòvia. Després d’aterrar anirem a dinar a un restaurant local. A la tarda visitarem la fortalesa de Wawel, durant segles la residència dels reis de Polònia i actualment un dels monuments històrics més significatius del país. També visitarem la Catedral de Sant Estanislau i Sant Wenceslau, considerada santuari nacional de Polònia. Quan acabem anirem a instal·lar-nos a l’hotel on ens allotjarem les properes quatre nits. Al vespre sortirem a sopar a un restaurant local.

2n Dia – Cracòvia.

Avui dedicarem el dia a conèixer la ciutat. Començarem el matí fent un recorregut panoràmic, durant el qual visitarem la catedral gòtica de Santa Maria, que domina amb la seva esvelta silueta el casc antic de la ciutat. A continuació entrarem al Museu Nacional per veure la famosa Dama amb un ermini, de Leonardo da Vinci. Dinarem i a la tarda visitarem l’antic Gueto, la Sinagoga de Remuh i la fàbrica d’Oscar Schindler. Tal i com podrem veure, la història de Cracòvia està marcada per una important comunitat jueva que es remunta al segle XIII. Abans de la Segona Guerra Mundial la població jueva constituïa una quarta part de la població de la ciutat, però el 90% va ser assassinada durant l’ocupació alemanya. Abans de sopar encara ens quedarà temps per passejar una estona pels mercats de Nadal il·luminats.

3r Dia – Cracòvia – Auschwitz – Wieliczka.

Després d’esmorzar visitarem Auschwitz-Birkenau el camp d’extermini més important construït durant la Segona Guerra Mundial. Es calcula que prop de quatre milions de persones, la majoria jueves, van ser exterminades en aquest camp. Actualment s’ha convertit en museu i memorial de l’holocaust (UNESCO). Dinarem i a la tarda visitarem les mines de sal de Wieliczka (UNESCO), explotades durant 700 anys formant una xarxa de 300km de galeries. Wieliczka és excepcional perquè durant segles els miners han excavat capelles i escultures a les garleries abandonades. Acabades les visites retornarem a Cracòvia per sopar i descansar.

4rt Dia – Cracòvia – Zakopane.

Després d’esmorzar ens dirigirem a Zakopane, una bonica localitat situada al bell mig de les muntanyes del Tatra. Durant el recorregut veurem el santuari de Krzeptowki, visitarem l’església de fusta de Jaszczurowka, construïda íntegrament amb fusta i sense utilitzar cap clau, entrarem al Museu del Tatra i passejarem pel carrer Krupowki. Abans de dinar encara ens quedarà temps per pujar amb telefèric al pic de Gubalowka i gaudir de les vistes. Dinarem durant les visites i a la tarda retornarem a Cracòvia. Al vespre sortirem a sopar a un restaurant local.

5è Dia: Cracòvia – Barcelona

Aquest matí ens dirigirem al districte de Nowa Huta per conèixer la vida a Cracòvia durant els anys del comunisme. Durant la visita ens arribarem a la Plaça Central, recorrerem les àmplies avingudes, veurem les unitats residencials, un tanc soviètic i la impressionant església de la Solidaritat. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport per volar a Munic, on connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 4 de desembre.

Preu per persona en habitació doble: 1.595.- Euros (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 225.- Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Lufthansa, classe turista.
 • Estada a hotel de 4**** a Cracòvia.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita del Castell de Wawel i la Catedral de Sant Estanislau i Sant Wenceslau.
 • Visita de Cracòvia amb entrada a la Basílica de Santa Maria i el Museu Nacional.
 • Visita del Gueto amb entrada a la Sinagoga i la fàbrica d’Oscar Schindler.
 • Visita d’Auschwitz.
 • Visita de les mines de sal de Wieliczka.
 • Visita de Zakopane amb entrada a les esglésies de Jaszczurowka i Krzeptowki i pujada en funicular a Gubalowka (en funció de les condicions climatològiques).
 • Visita del districte de Nowa Huta.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar