Xina

Els horitzons perduts de Shangri-La

Entre els mites budistes més antics, el del Paradís perdut és un dels que té més força. Aquest lloc màgic rep el nom de Chang Shambhala, la font de la saviesa eterna. Nosaltres, gràcies a l’escriptor James Milton, el coneixem com a Shangri-La. Segons la tradició, el paradís tenia la forma d’una flor de lotus de vuit pètals i hi vivien éssers immortals en perfecta harmonia amb l’univers. A l’Índia se l’imaginaven amagat entre les muntanyes més altes de l’Himàlaia, a una vall recòndita anomenada Kalapa. A Rússia calia buscar-lo a la llegendària Bielovodye, la Terra de les Aigües Blanques. Els xinesos del nord, en canvi, sempre el van localitzar a les remotes muntanyes de Kun Lun. De la mateixa manera que els miratges del desert sempre estan unes passes per davant dels viatgers assedegats, Shangri-La és un món esquívol que mai no es pot atrapar. Segons la tradició budista, per arribar-hi no són necessaris ni guies ni mapes, només  cal tenir el cor net i l’esperit obert. Aleshores i només arribats a aquest punt, les portes de Shangri-La s’obriran amb tot el seu esplendor al peregrí que es deixi portar. Doncs bé, nosaltres us demanem precisament que us deixeu portar. Anem a Yunnan, camí dels horitzons perduts de la terra al sud dels núvols, allí on s’obren les portes de Shangri-La.

1r Dia – Volem a Xangai.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Hèlsinki, on connectarem amb el vol a Xangai.

2n Dia – Xangai.

Arribarem a Xangai i ens traslladarem al centre amb tren bala. Dinarem i a la tarda començarem a descobrir la ciutat tot pujant al mirador de la Torre Shangai Center. A continuació visitarem el cèlebre Bund de Xangai. Durant la visita també farem un recorregut amb vaixell pel riu Huangpu per veure la ciutat il·luminada. Soparem i al vespre retornarem a l’hotel.

3r Dia – Xangai.

Començarem el dia al Jardí Yuyuan i a continuació visitarem el Museu de Xangai, on es poden veure magnifiques col·leccions que cobreixen els darrers 8.000 anys d’història del país. Dinarem i a la tarda visitarem el Temple del Buda de Jade, un monestir actiu on hi ha dues estàtues de Buda fetes amb jade blanc. Al vespre assistirem a un espectacle acrobàtic. Sopar i allotjament a l’hotel.

4t Dia – Xangai – Guillin.

Esmorzarem a l’hotel i després volarem a Guillin. Dinarem i a la tarda visitarem les coves de la Flauta de Canya, famoses per les seves magnífiques formacions. A continuació anirem al riu Li per admirar l’harmònica bellesa de l’arc de pedra natural de la Trompa de l’Elefant. Acabades les visites ens instal·larem a l’hotel i soparem.

5è Dia – Guillin – Kunming.

Començarem el dia amb una excursió amb vaixell per la regió de Guangxi, una de les més boniques de la Xina. Dinarem a bord i a la tarda passejarem per la localitat de Yang Shuo. Soparem aviat i tot seguit ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Kunming. Finalment ens instal·larem a l’hotel.

6è Dia – Kunming.

Després d’esmorzar anirem al territori autònom de Lunan Yi per visitar les formes màgiques del Bosc de Pedra, considerat la Primera Meravella del Món durant la dinastia Ming. Observarem les fantàstiques formacions calcàries del bosc i després dinarem. A tarda tornarem a Kunming per visitar el Temple de Yuantong, del segle XIV. Finalment retornarem a l’hotel.

7è Dia – Kunming – Dali – Lijiang.

Després d’esmorzar volarem a Dali, una de les portes d’entrada a la província de Yunnan. En arribar visitarem la ciutat. Durant el recorregut coneixerem les tres pagodes del Temple Chongsheng, passejarem pel casc antic i veurem la muralla i la porta d’època Ming. Dinarem i a la tarda enfilarem la carretera de muntanya cap a Lijiang. Al vespre sortirem a veure un espectacle musical.

8è Dia – Lijiang.

Esmorzarem a l’hotel i després pujarem amb telefèric a Yak Meadow, a 4.000 metres d’altitud. Gaudirem de les vistes i després dinarem. A la tarda coneixerem el Temple Baisha i el Palau Mu. Quan acabem retornarem a Lijiang per conèixer la ciutat antiga, els jardins del llac del Drac Negre i l’Institut Dongba. Soparem i recorrerem la ciutat antiga il·luminada.

9è Dia – Lijiang – Zhongdian.

Després d’esmorzar iniciarem l’etapa per carretera de muntanya cap a la mítica Shangri-La. Creuarem el riu Yangtse i finalment arribarem al poble tibetà de Zhongdian, a 3.160 metres d’altitud. Dinarem i a la tarda visitarem una família tibetana per conèixer els costums locals, passejarem pel Mercat Lliure i entrarem al monestir tibetà de Sunzalin. Quan acabem retornarem a l’hotel per sopar.

10è Dia – Zhongdian – Xian.

Després d’esmorzar, seguirem coneixent el casc antic de Zhongdian i gaudirem d’una estona de temps lliure. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport per volar a Xian. Antigament fou la ciutat més gran del món i estava unida als territoris d’Àsia Central i Europa per la Ruta de la Seda, de la qual era la capçalera oriental. Després d’aterrar ens instal·larem a l’hotel i soparem.

11è Dia – Xian.

Aquest matí visitarem el famós Exèrcit de Terracotes, que amb 7.000 figures és un de les meravelles de l’antiguitat. Dinarem i a la tarda coneixerem el centre de la ciutat. Durant el recorregut panoràmic veurem el barri musulmà, la mesquita, les Muralles de la dinastia Ming i la Torre de la Campana. Entrarem a la Pagoda de la Gran Oca i al vespre soparem al Palau Tang. De retorn a l’hotel recorrerem la ciutat il·luminada.

12è Dia – Xian – Beijing.

Després d’esmorzar volarem a Beijing. Una vegada haguem aterrat anirem a visitar la Gran Muralla. Dinarem i a la tarda retornarem a Beijing passant per la zona olímpica i al vespre soparem el cèlebre ànec lacat.

13è Dia – Beijing.

Esmorzarem i després anirem a conèixer la plaça de Tiananmen. A continuació entrarem a la Ciutat Prohibida, una de les construccions més representatives de la Xina. Durant la visita veurem els palaus de la Suprema Harmonia, l’Edat Tranquil·la i la Cultura, el tron del Drac i el Parc Sun Yat-sen. Dinarem i a la tarda coneixerem l’anomenat Temple Tibetà dels Lamas. Acabarem la tarda fent un  passeig pels Hutongs i assistint a un espectacle de Kungfu.

14è Dia – Beijing.

Començarem el matí visitant l’anomenat Palau d’Estiu i el magnífic Jardí de la Cultivada Harmonia. Farem un passeig amb barca pel llac i després ens dirigirem al Temple del Cel. Del complex destaca el Palau de l’Abstinència, el temple de les Pregàries, l’Altar del Cel i el mur de l’Eco. Dinarem i a la  tarda passejarem pel famós mercat de la seda. Al vespre celebrarem un sopar especial de comiat.

15è Dia – Emprenem el vol de retorn a Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i després agafarem el vol de retorn a Hèlsinki, on connectarem amb el vol a Barcelona.

Dates de sortida: 4 d’agost i 7 d’octubre de 2019.

Preu per persona en habitació doble: 6.230.-€ (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 995.-€ (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols de la companyia Finnair, classe turista.
 • Estada a hotels de 5***** a Shangai, Beijing i Xian. De 1ª categoria superior a Guilin, Zhongdian i Kunming i de primera a Lijiang.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Pensió completa.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Xangai amb assistència a un espectacle acrobàtic.
 • Visita del Museu del Bronze, Jardins Yuyuan i Temple del Buda de Jade.
 • Visita de Guilin.
 • Creuer pel riu Lijiang.
 • Visita de Dali.
 • Visita del llac del Drac Negre i pujada amb telefèric.
 • Visita de la ciutat antiga de Lijiang.
 • Visita de Zhongdian.
 • Visita de la ciutat de Kunming i del Bosc de Pedra.
 • Visita de Xian amb entrada al Museu de les Terracotes.
 • Visita de Beijing amb entrada a la Ciutat Prohibida, al Palau d’Estiu i al Temple del Cel.
 • Visita de la Gran Muralla.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Observacions: Visat necessari, el seu import no està inclòs.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar