Vietnam

El drac llegendari d’Indoxina

1r Dia – Volem a Hanoi.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances que ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol a Singapur. Nit a bord.

2n Dia – Hanoi.

Al matí arribarem a Singapur i enllaçarem amb el vol a Hanoi. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Dinarem i a la tarda farem un passeig amb rickshaw pels parcs del centre de la ciutat. Veurem el llac de l’Espasa Restaurada i després tornarem al nostre hotel.

3r Dia – Hanoi.

Després d’esmorzar a l’hotel anirem a conèixert la històrica plaça Ba Dinh. Seguidament visitarem la pagoda del Pilar Únic, el temple de Quantanh i el Museu d’Etnologia. Dinarem i a la tarda visitarem el temple de la Literatura i disposarem de temps lliure. Al vespre assistirem a un espectacle de titelles sobre l’aigua.

4t Dia – Hanoi – Hoalu – Hanoi.

Esmorzarem i anirem a descobrir Hoalu, l’antiga capital de la dinastia Dinh. Durant la visita navegarem la vall de Trang An amb una petita barca de bambú, seguint el curs del riu fins a uns curiosos túnels que els locals anomenen tamcoc. Dinarem i a la tarda tornarem a Hanoi.

5è Dia – Hanoi – creuer badia de Halong. 

Aquest matí ens dirigirem a Hai Phong per embarcar al luxós creuer Era Cruise amb el qual navegarem els propers dies per Lan Ha Bay, la part menys massificada de la badia de Halong. Ens instal·larem a bord i dinarem. A la tarda navegarem les aigües de l’espectacular badia de Halong fins la platja de Ba Trai Dao, on disposarem de temps per banyar-nos. Nit a bord.

6è Dia – Creuer badia de Halong. 

Després d’esmorzart dedicarem la resta del dia a continuar explorant els extraordinaris paisatges de la badia de Halong, que en els seus 1.500 km² acull més de tres mil illes i illots. Durant el dia d’avui desembarcarem al poble de Viet Hai per fer una passejada amb bicicleta o vehicle elèctric, visitarem la badia de Vai Tu Long i ens banyarem a la zona de Ba Ham. Nit a bord.

7è Dia – Creuer badia de Halong – Hanoi – Danang.

Començarem el dia fent una senzilla excursió amb barca fins a la cova de Dark Cave. Retornarem a bord per dinar tipus brunch i després ens traslladarem a l’aeroport de Hanoi per volar a Danang, al centre del país. En arribar ens traslladarem a l’hotel.

8è Dia – Danang – Hoi An – Danang.

Aquest matí ens dirigirem a Hoi An. Durant la nostra visita de la ciutat veurem el pont cobert japonès, la casa Tan Ky i l’animat mercat de la ciutat, situat a la vorera del riu. Dinarem i a la tarda navegarem amb barca pel riu Thu Bon fins a l’estuari de Cua Dai. Finalment retornarem a l’hotel.

9è Dia – Danang – Hue.

Després d’esmorzar sortirem per carretera  cap a Hue. Durant el recorregut passarem pel Hai Van Pass i pel típic poble de pescadors Lang Co. A la tarda, quan arribem a Hue, anirem a  veure el casc antic de la població, passejarem pel mercat Dongba i ens acostarem al riu Perfum. Allotjament a Hue.

10è Dia – Hue – Ho Chi Minh.

Començarem el dia visitant la tomba Minh Mang i la tomba Khai Dinh, dos dels molts complexes funeraris de Hue. Dinarem i tot seguit anirem a l’aeroport per agafar el vol a Ho Chi Minh, l’antiga Saigon, situada al sud del país. Quan arribem anirem a instal·lar-nos a l’hotel. 

11è Dia – Ho Chi Minh – Cuchi – Ho Chi Minh.

Després d’esmorzar sortirem cap a l’antiga base guerrillera de Cuchi per conèixer la xarxa de centenars de quilòmetres de túnels construïda durant la guerra que va patir el país. Tornarem a Ho Chi Minh per dinar i a la tarda visitarem la ciutat, veient el Palau de la Reunificació, la Catedral, l’Ajuntament i l’edifici de Correus, entre altres monuments de l’època colonial.

12è Dia – Ho Chi Minh – delta del Mekong – Cantho.

Avui dedicarem el dia a conèixer les formes de vida tradicionals al delta del Mekong. Per fer-ho, embarcarem a un vaixell privat i navegarem fins la mansió colonial Le Longanier. Dinarem i a la tarda continuarem la navegació pel riu Mekong tot veient les plantacions de fruita i els camps d’arròs. Quan acabem la navegació ens instal·larem a un hotel de Cantho.

13è Dia – Cantho – Cairang – Ho Chi Minh.

Esmorzarem ben aviat i sortirem amb barca per conèixer el mercat flotant de Cairang i l’ambient tradicional d’aquesta regió agrícola. Durant el recorregut també visitarem el mercat de Ninkhieu i veurem la pagoda de Munirangsyaram. Dinarem i a la tarda retornarem a Saigon.

14è Dia – Ho Chi Minh – Barcelona

Després d’esmorzar recorrerem el barri xinès, un dels més pintorescos d’Indoxina i disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat. Dinarem i a la tarda agafarem el vol que ens portarà de nou a Barcelona via Singapur. Nit a bord.

15è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Dates de sortida: 1 juliol i 4 novembre de 2019.

Preu per persona en habitació doble:

Juliol: 4.925.- € (IVA inclòs).

Novembre: 5.165.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual:

Juliol: 1.470.- € (IVA inclòs).

Novembre: 1.695.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols intercontinentals de la companyia Singapur Airlines, classe turista, i vols domèstics de companyies nacionals, classe turista.
 • Estada a hotels de luxe a Hanoi, Hoian i Ho Chi Minh i de 1ª categoria superior a Hue i Cantho. Dues nits al creuer de luxe Era Cruise a la badia de Halong.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita amb rickshaw del barri antic de Hanoi.
 • Excursió a Hoalu i passeig amb barca de bambú.
 • Visita de la ciutat de Hanoi Visita de Hue.
 • Visita de la vall de les Tombes.
 • Visita de Danang.
 • Visita de Hoi An, antiga Faifo.
 • Visita de l’antiga base de guerrillers a Cuchi.
 • Visita de Ho Chi Minh – Saigon.
 • Visita del mercat flotant de Cantho.
 • Passeig pel riu Mekong.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Observacions: Visat necessari. El seu import està inclòs al preu del viatge.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar