Perú

Les quatre regions del Tawantinsuyu

Un gran viatge. En tots els sentits. Una destinació arqueològica de primera magnitud, amb  restes tan impressionants com les misterioses línies de Nazca, la fortalesa de Sacsayhuaman, el Temple del Sol d’Ollantaytambo i la mítica Machu-Picchu, la ciutat perduda dels inques. Uns centres colonials magníficament conservats a Lima, Cuzco i Arequipa destacats entre els més interessants de l’Amèrica hispànica. Uns paisatges de magnituds superlatives dominat per les grans muntanyes dels Andes, els horitzons oberts de l’Altiplà i valls de fins a tres mil metres de profunditat. Una societat diversa farcida de contrastos, des de la cultura criolla de les grans ciutats fins a les tradicions indígenes de les valls més remotes. I, finalment, un país prou gran i  prou divers com per tenir la costa més desèrtica d’Amèrica, el llac de muntanya més gran del món, cims de neus eternes que s’apropen als set mil metres i selves tropicals on neixen rius tan importants com l’Amazones. Al Perú s’hi condensa el bo i millor de Sud-amèrica. D’alguna manera, és la destinació imprescindible.

1r Dia – Volem a Lima.

Presentació a l’aeroport de Barcelona-El Prat on agafarem el vol a Lima. Sopar a bord. Aterrarem a Lima i ens traslladarem a l’hotel.

2n Dia – Lima.

Aquest matí visitarem Lima, l’anomenada ciutat dels reis. Durant el recorregut anirem a la plaça Major, on es troben el Palau del Govern, l’Ajuntament, la Catedral i el Palau Episcopal. A continuació recorrerem les avingudes modernes dels barris de San Isidro i Miraflores. A la tarda, després de dinar, visitarem les col·leccions de ceràmica preincaica del Museu Larco Herrera i retornarem a l’hotel.

3r Dia – Lima – Arequipa.

Després d’esmorzar tornarem a l’aeroport per agafar el vol a Arequipa. Dinarem i a la tarda visitarem la ciutat. Durant el recorregut veurem la plaça d’Armes, l’església dels jesuïtes i diversos claustres barrocs. També anirem al laberíntic convent de Santa Caterina i ens aproparem als barris de Yanahuara i Chilina.

4t Dia – Arequipa – vall del Colca.

Esmorzarem i a continuació ens dirigirem a la vall del Colca. Durant el trajecte creuarem la Reserva Nacional de Pampai, més coneguda com la Pampa de Canahuas, i observarem les terrasses agrícoles d’època inca, encara cultivades per nadius collaguas. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure per descansar i adaptar-nos a l’altitud.

5è Dia – Vall del Colca – Puno.

Aquest matí anirem a la Creu del Còndor, veurem aquests immensos ocells i admirarem la gorja del Colca, una de les més profundes del món amb 3.000 metres de profunditat. Dinarem en ruta i cap al vespre arribarem a la ciutat de Puno, situada a la vora del llac Titicaca a 3.812 metres.

6è Dia – Puno – llac Titicaca – Puno.

Avui sortirem a navegar amb llanxes pel llac Titicaca. Salparem rumb a l’illa de Takile, aturant-nos en ruta a visitar les illes flotants de la comunitat indígena dels uros. Dinarem a un senzill restaurant de l’illa Takile i a la tarda retornarem tot navegant a Puno.

7è Dia – Puno – Cuzco.

Avui agafarem l’espectacular tren PeruRail Titicaca. Durant el trajecte de dia sencer fins a Cuzco  gaudirem del paisatge de l’altiplà, de la serralada dels Andes, pujarem a la collada del Canvi d’Aigües i baixarem a la fèrtil vall de l’antiga capital de l’imperi inca. Dinarem al tren i al vespre arribarem a Cuzco.

8è Dia – Cuzco.

Dedicarem el dia a conèixer el patrimoni històric i arqueològic de Cuzco. Durant les visites contemplarem els murs inques del passatge Loreto, la plaça d’Armes i l’Església de la Companyia. També sortirem als afores de la ciutat per visitar les restes arqueològiques de Puca Pucara i la Fortalesa de Sacsayhuaman. Dinarem durant les visites i a la tarda disposarem d’una estona de temps lliure al centre històric de Cuzco.

9è Dia – Cuzco – Aguas Calientes (Machu-Picchu).

Esmorzarem i després agafarem el tren que ens portarà als peus de la mítica Machu-Picchu. Durant la nostra visita del conjunt arqueològic veurem les estances més importants i entendrem el perquè d’aquesta construcció tan singular. Dinarem durant les visites i disposarem d’una mica de temps lliure per passejar pel nostre compte. Finalment retornarem al nostre hotel d’Aguas Calientes.

10è Dia – Aguas Calientes (Machu-Picchu) – Urubamba.

Després d’esmorzar a l’hotel tornarem a Machu-Picchu per continuar admirant lliurement aquest conjunt arqueològic tan especial. A mig matí agafarem el tren fins a l’estació d’Ollantaytambo, on dinarem. A la  tarda visitarem la fortalesa inca i el Temple del Sol d’Ollantaytambo i en acabar la visita ens traslladarem fins a un hotel de la vall d’Urubamba, on ens allotjarem.

11è Dia – Urubamba –  Moray – Maras – Cuzco.

Avui recorrerem la vall d’Urubamba. Durant el trajecte visitarem el complex arqueològic de Moray i les espectaculars salines de Maras. Dinarem en ruta i ens aturarem a Pisac per conèixer un dels mercats més pintorescos del país. Finalment retornarem a Cuzco, on ens allotjarem.

12è Dia – Cuzco – Lima – Paracas.

Esmorzarem i tot seguit agafarem el vol a Lima. Quan arribem iniciarem un recorregut amb autocar per la carretera Panamericana, que segueix la costa al llarg d’una regió seca i desèrtica. Dinarem, passarem pel port pescador de Pisco i finalment arribarem a Paracas on ens allotjarem.

13è Dia – Paracas – línies de Nazca – Paracas.

Aquest matí ens traslladarem a l’aeroport de Pisco on agafarem les avionetes per sobrevolar les famoses línies de Nazca. Amb aquest nom es designen milers de línies repartides en una àrea de més de 500 km² formant figures de funció desconeguda. Dinarem i a la tarda farem una emocionant excursió amb buggies pel desert.

14è Dia – Paracas – illes Ballesta – Lima – vol a Barcelona.

llanxa a les illes Ballestas. Durant la navegació podrem contemplar la fauna local, formada per pelicans, lleons marins i pingüins de Humboldt entre altres espècies. En acabar la visita retornarem per carretera a Lima, tot dinant pel camí. En arribar a Lima ens traslladarem a l’aeroport per iniciar el vol de retorn a Barcelona. Nit a bord.

15è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Dates de sortida: 2 d’agost i 4 d’octubre de 2019. 

Preu per persona en habitació doble: 

Agost: 6.395.- € (IVA inclòs).

Octubre: 5.950.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 995.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols intercontinentals amb la companyia LATAM, classe turista, i vols domèstics amb la companyia LAN Perú.
 • Hotels de primera classe superior. A la vall del Colca de primera classe moderada.
 • Pensió completa.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Lima.
 • Visita d´Arequipa, la ciutat blanca del Perú.
 • Visita de la vall del Colca.
 • Recorregut amb el tren PeruRail Titicaca.
 • Navegació pel llac Titicaca amb visita a les illes flotants dels uros i a l’illa Takile.
 • Visita de Cuzco.
 • Visita del Machu-Picchu.
 • Visita de la vall d’Urubamba i les salines de Maras.
 • Excursió amb buggies pel desert de Paracas.
 • Sobrevol amb avioneta de les línies de Nazca.
 • Navegació fins a les illes Ballestas.
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar