Nova York

Especial Acció de Gràcies

Al sud de Manhattan, allà on les aigües del riu Hudson es troben amb les de l’East River, el  somni americà es projecta amb tota la seva magnificència sobre l’Estàtua de la Llibertat. És el  cèlebre districte financer, la seu de Wall Street, la capital econòmica del planeta. Al seu voltant  es troben els barris de Little Italy, Chinatown i el Soho. Atrets per les promeses de futur, emigrants dels cinc continents es van assentar als marges dels rius, traçant amb les seves  cases els carrers més famosos del món. Els millors musicals omplen de llum i color les dues  voreres de Broodway i les grans col·leccions s’exposen al Museu d’Art Modern, al Museu d’Art  Metropolità i al Museu d’Història Natural. No gaire lluny, la societat més cosmopolita d’Amèrica recorre d’una punta a l’altra la immensitat de Central Park, mentre els diplomàtics de tots els  estats de la Terra es reuneixen a l’edifici de les Nacions Unides. En aquesta sortida us  proposem participar en les celebracions del Thanksgiving Day; oficialitzada per Abraham  Lincoln com a festa nacional l’any 1863 el seu origen el trobem en una celebració per tal de  donar gràcies per la primera collita de la temporada.

1r Dia – Volem a Nova York.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i trobada amb el guia d’Eurovacances que ens  acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol directe a Nova York, a la costa est dels Estats  Units. Després d’aterrar i instal·lar-nos a un hotel del centre anirem a conèixer l’observatori Top  of The Rock situat al pis 70 del Rockefeller Center des d’on gaudirem d’una de les millors vistes  de la ciutat dels gratacels i soparem.

2n Dia – Nova York – Alt Manhattan – Metropolitan – Central Park.

Començarem el matí visitant l’Alt Manhattan. Durant el recorregut veurem el Madison Square  Garden, l’edifici Crysler, el famós edifici Dakota on va viure i fou assassinat John Lenon, les  Nacions Unides i el Lincoln Center, entre altres edificis. Dinarem durant les visites i a la tarda  farem una passejada per Central Park. Acabarem les visites del dia al Museu d’Art Metropolità,  un magnífic museu amb la tercera col·lecció de pintura europea més important del món i la major col·lecció d’art egipci fora del Caire on farem una visita guiada per veure les obres més  importants. Abans de sopar gaudirem de la preparació de la desfilada del Dia d’Acció de  Gràcies, quan els carrers de Manhattan s’omplen de vida mentre es van inflant d’heli els  diferents globus que desfilaran l’endemà.

3r Dia – Nova York. Dia d’Acció de Gràcies.

Començarem el matí al Bronx, el centre de la cultura underground de Nova York. Durant el  recorregut veurem l’estadi de beisbol dels New York Yankees, ens aproparem a les mansions  de Bronxvile i coneixerem l’entorn on varen néixer estils musicals tant significatius com el hip-hop i el rap. A continuació ens dirigirem al barri de Queens, l’epicentre del jazz durant la  dècada de 1940 amb residents tant famosos com Louis Armstrong, Count Basie i Ella Fitzgerald. Durant el recorregut també veurem l’estadi de beisbol dels Mets, el Centre Nacional de Tenis i el famós parc de Flushing Meadows. Finalment arribarem al districte més famós de la ciutat: Brooklyn. Durant la nostra visita podrem explorar el barri de la comunitat jueva ortodoxa i ens aproparem a la cultura afroamericana, una de les més distintives de Nova York. Acabarem el recorregut al peu del famós pont de Brooklyn per admirar l’skyline de Manhattan. Abans de tornar a l’hotel podrem pujar al telefèric de l’illa Rosevelt i gaudir una vegada més de les vistes de la ciutat. Acabarem el dia sopant el tradicional gall dindi per celebrar el Dia d’Acció de Gràcies. Aquesta celebració té el seu origen en una barreja de tradicions europees i aborígens americanes com una manera de donar gràcies per la primera collita de la temporada.

4t Dia – Nova York Baix Manhattan.

Avui dedicarem tot el dia a visitar el Baix Manhattan. Iniciarem el recorregut baixant per la famosa Cinquena Avinguda fins a Flatiron Building i continuarem cap al sud de la ciutat fins arribar a Wall Street, considerat el centre històric del districte financer, i on es troba la borsa més famosa del món. Seguirem el nostre recorregut fins la Zona Zero per conèixer el nou desenvolupament urbanístic de la zona i veure el monument a les víctimes de l’atemptat de l’11 de setembre de l’any 2001 contra les torres bessones del World Trade Center. Més tard ens  aproparem a Battery Park des d’on veurem la cèlebre Estàtua de la Llibertat i acabarem el dia al One World Observatory, l’espectacular mirador del nou World Trade Center, que amb 541 metres és l’edifici més alt de l’hemisferi occidental. Aquest vespre soparem tot navegant les aigües del Hudson i l’East River per gaudir de la panoràmica de la ciutat il·luminada. Amb tota seguretat, aquest recorregut ens permetrà contemplar un dels paisatges urbans més famosos del món.

5è – Nova York. Descobreix la ciutat al teu aire.

Esmorzarem a l’hotel i gaudirem del dia lliure per redescobrir la ciutat per compte propi. Dinar  lliure. Per aquells que ho prefereixin, el nostre guia proposarà alguna passejada acompanyada per la ciutat. Ens retrobarem al vespre amb tot el grup per assistir al show de les Rockettes al Radio City Music Hall i tot seguit soparem.

6è Dia – Nova York. Harlem.

Començarem el matí tot fent un recorregut pel famós barri de Harlem, centre neuràlgic de la cultura afroamericana a la ciutat. L’itinerari ens permetrà apreciar l’arquitectura tradicional del barri, passarem pel nou monument a l’escriptor i activista Frederic Douglas i veurem el teatre Apollo, on han actuat figures mítiques de la música moderna com Michael Jackson o Tina Turner. També veurem les famoses persianes amb imatges de Mandela, Malcom X i Martin Luther King pintades per Franco the Great, més conegut amb el sobrenom de Picasso de Harlem. Acabarem el matí assistint a una missa gòspel de tradició baptista. Tot seguit dinarem tipus brunch abans de traslladar-nos a l’aeroport per agafar el vol directe a Barcelona. Sopar i nit a bord.

7è Dia – Arribem a Barcelona

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 26 de novembre de 2019.

Preu per persona en habitació doble: 4.295.-€ (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 895.-€ (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols de la companyia United, línia regular, classe turista.
 • Estada a hotel de 4****.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Esmorzar tipus americà.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Pujada a Top of the Rocks.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de l’Alt Manhattan.
 • Passejada per Central Park.
 • Visita del Museu d’Art Metropolità.
 • Visita del Baix Manhattan.
 • Pujada a One World Observatory.
 • Visita del pont de Brooklyn.
 • Visita de Harlem amb missa gòspel.
 • Assistència a l’espectacle de Les Rockettes al Rockefeller Center.
 • Sopar-creuer per la badia de Manhattan.
 • Visita del Bronx i Queens.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Observacions: Per entrar als Estats Units és imprescindible disposar de passaport de lectura mecànica i de l’autorització ESTA. Si us plau, en cas de dubte consulteu a Eurovacances.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar