Malàisia, Borneo i Brunei

El sultanat, les selves de Borneo i l’illa Langkawi

Borneo és la tercera illa més gran del món. També és la més muntanyosa i la més selvàtica, la que té els cims més alts, els rius més llargs i les coves més profundes. En aquesta illa de  superlatius es gaudeix de la major biodiversitat del planeta, amb 15.000 espècies de plantes,  3.000 d’arbres, 420 d’aus i 221 de mamífers. Boscos de 130 milions d’anys d’antiguitat s’estenen des de les costes  tropicals fins a cims de 4.000 metres d’altitud, formant una mosaic  ecològic d’extraordinària riquesa. Selves humides, torberes, pantans, manglars i prats alpins,  sempre farcits d’espècies endèmiques, de plantes úniques, d’arbres exòtics i d’animals misteriosos. Hi trobem la rapidíssima pantera nebulosa, amb els ullals més llargs de tots els  felins, el rinoceront de Sumatra, l’únic descendent dels desapareguts rinoceronts llanuts, el mico nassut, de cara caricaturesca i crit angoixant, o l’orangutan, tan a prop evolutivament dels  humans i alhora tan llunyà. Amb tanta diversitat a Borneo només hi faltava l’ésser humà per  acabar d’enriquir el quadre. A l’illa hi ha dinou milions de persones repartides en tres estats,  vuit religions, quaranta ètnies i seixanta cinc llengües, vivint en cabanes tradicionals, gratacels  futuristes o palaus de somni. Us podeu imaginar una destinació més variada que Borneo?

1r Dia – Volem a Kota Kinabalu.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Singapur. Nit a bord.

2n Dia – Kota Kinabalu.

Arribarem a Singapur i connectarem amb el vol a Kota Kinabalu, a Borneo. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel i dinarem. A la tarda farem una visita panoràmica de la localitat i ens aturarem al poble-museu de Mari Mari on veurem com es vivia antigament a Borneo.

3r Dia – Kota Kinabalu – Sandakan – Sukau.

Volarem a Sandakan i anirem a visitar el centre de recuperació d’orangutans de Sepilok, el més important de Borneo. Farem una caminada per veure els orangutans i tot seguit començarem un recorregut amb barca pel riu Kinabatangan fins al Sukau Rainforest Lodge, on ens allotjarem. A la tarda farem una excursió amb barca per veure la fauna fluvial.

4t Dia – Sukau – Kinabatangan – Sukau.

De matinada farem una nova excursió fluvial pel riu Kinabatangan per observar ocells,  especialment el famós calau de Borneo. Retornarem al lodge per esmorzar i disposarem de temps lliure. A la tarda ens tornarem a embarcar per sortir a la recerca de fauna nocturna, formada per cocodrils, serps i multitud d’ocells.

5è Dia – Sukau – Sandakan – Kota Kinabalu.

Tornarem amb barca a Sandakan i dinarem aviat abans de traslladar-nos a l’aeroport per volar  a Kota Kinabalu. Després d’aterrar ens instal·larem a un bon hotel i disposarem de la resta de  la tarda lliure per descansar o gaudir de les instal·lacions de l’hotel.

6è Dia – Kota Kinabalu – Brunei.

Aquest matí volarem a Brunei. Tan bon punt aterrem començarem la visita de la capital. Durant  el recorregut entrarem al Museu Reial Regalia i veurem el mercat, el Palau Istana Nurul Iman i  les mesquites del Sultà Omar i de Hassanil Bolkiah. Dinarem i després ens allotjarem a l’hotel.  A la tarda farem una excursió amb barca per veure els manglars i els pobles flotants.

7è Dia – Brunei – PN Gunung Mulu – coves de Lang’s i Deer.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a la frontera malaia. Arribarem a Miri i d’allà  volarem al Parc Nacional de Gunung Mulu. Després de dinar i instal·lar-nos a l’hotel farem un  trekking per la selva fins a les coves de Lang’s i Deer. Si tenim sort, podrem observar la sortida  de més de dos milions de ratpenats que cada vespre abandonen les coves per alimentar-se.

8è Dia – PN Gunung Mulu – coves de Wind i Clearwater.

Després d’esmorzar sortirem amb barca per visitar les coves de Wind i Clearwater, aquesta darrera travessada per un gran riu subterrani. Dinarem tipus pícnic durant l’excursió i a la tarda  visitarem les cascades de Long Langsat. Acabarem el dia fent un recorregut amb barca pels  rius Sungai Melinau i Sungai Tutoh per conèixer la tribu dels Penan.

9è Dia – Mulu – Kuching.

Començarem el dia fent un recorregut pels ponts penjants de la selva. Dinarem i després retornarem a Mulu per volar a Kuching. Després d’aterrar començarem la visita de la ciutat.  Durant el recorregut passarem pel barri xinès i pel centre històric, veurem la cúpula daurada de  la mesquita i l’antiga residència de la família Brooke coneguts com els rajà blancs. Finalment  ens instal·larem a l’hotel.

10è Dia – Kuching – PN Bako – Kuching.

De matinada sortirem cap al Parc Nacional de Bako. Farem un recorregut amb barca pel riu i  pels manglars i després continuarem a peu. Durant l’excursió podrem veure plantes carnívores,  macacos i monos nassuts, porcs salvatges i més de 150 espècies d’aus. Dinarem tipus pícnic  durant l’excursió i després retornarem a Kuching.

11è Dia – Kuching – Kuala Lumpur.

Volem a Kuala Lumpur i comencem un recorregut panoràmic per la ultra moderna ciutat de Putrajaya, durant el qual veurem la plaça principal, els edificis governamentals, el llac i la  mesquita. Dinarem durant les visites i a la tarda ens instal·larem a un hotel de Kuala Lumpur.

12è Dia – Kuala Lumpur.

Avui dedicarem tot el dia a visitar la ciutat. Al llarg del recorregut pujarem els 272 graons del temple hindú de Batu, veurem les Torres Petronas, el barri tradicional de Kampung Bharu, la Mesquita Masjid Jamek i la plaça Merdeka, i passejarem pel barri xinès i el Mercat Central. Dinarem durant les visites i després retornarem a l’hotel.

13è Dia – Kuala Lumpur – Melaka – Kuala Lumpur.

Després d’esmorzar anirem a conèixer el centre colonial de Melaka (UNESCO). Al llarg del recorregut veurem la plaça Holandesa, l’Església de Crist, la Torre del Rellotge, la Font de la Reina Victoria, el temple xinès de Cheng Hoon Teng, la Porta de Santiago i l’Església de Sant  Pau. Dinarem durant les visites i després retornarem a Kuala Lumpur.

14è Dia – Kuala Lumpur – illa Langkawi.

Volarem a la paradisíaca illa de Langkawi i ens instal·larem a un magnífic hotel a tocar de la costa. Dinarem i disposarem de temps lliure per gaudir del mar i de les instal·lacions de l’hotel.

15è Dia – Illa Langkawi.

Aquest matí agafarem l’anomenat telefèric de Langkawi per gaudir de les millors vistes de l’arxipèlag. Després de dinar visitarem el centre d’artesania de Villa Atma i farem una excursió  amb vaixell durant la qual soparem i observarem la posta de sol.

16è Dia – Langkawi – Singapur – Barcelona.

Disposarem del matí lliure per acabar de gaudir de les instal·lacions de l’hotel i després  volarem a Singapur, on connectarem amb el vol a Barcelona. Nit a bord.

17è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Dates de sortida: 3 de juny i 7 d’octubre de 2019.

Preu per persona en habitació doble: 6.540.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.295.- € (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols regulars de la companyia Singapur Airlines i Malasyan Airlines, classe turista.
 • Pensió completa.
 • Servei de maleters als hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Estada a hotels de 5***** i lodges molt confortables durant tot el viatge.
 • Visita panoràmica de Kota Kinabalu.
 • Visita del centre d’orangutans de Sepilok.
 • Safaris en llanxa pel riu Kinabatangan.
 • Visita de Brunei.
 • Visita de les coves Deer, Lang’s, Clearwater i Wind al PN Gunung Mulu.
 • Canopy Walk per la selva de Mulu.
 • Visita panoràmica de Kuching.
 • Visita del PN de Bako.
 • Visita panoràmica de Putrajaya.
 • Visita panoràmica de Kuala Lumpur.
 • Visita de Melaka.
 • Estada de 2 nits a l’illa de Langkawi.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar