Laos i Cambodja

El gran secret d’Àsia

Angkor Wat és, per sí mateix, un d’aquells llocs especials que justifiquen qualsevol viatge. Els cent temples mil·lenaris que lluiten per sobreviure a l’avenç de la selva són un espectacle difícil d’oblidar. Fins i tot avui, acostumats com estem als grans conjunts monumentals, costa imaginar un esquelet tant majestuós que recordi la glòria d’una civilització desapareguda. De la seva importància ja en va ser conscient el francès Henri Mouhot a principis de la dècada del 1860. Mouhot, de la mateixa manera que altres exploradors afortunats abans i després d’ell, acabava de descobrir una d’aquelles estranyes ciutat perdudes que revolucionen la investigació històrica. Les runes donaven sentit a les enigmàtiques inscripcions de Kulen, convertien en fundador de l’imperi khmer a Jayavarman II qui s’autoproclamava monarca universal i posaven als investigadors sobre la pista de Jayaverman Paramesvara. Nascut a Angkor, Paramesvara es va casar amb una princesa de Laos, va abandonar la ciutat dels seus pares i, a la ribera del riu Mekong, on avui s’alça la ciutat de Luang Prabang, va fundar Lang Xang, el Regne del milió d’elefants. Acabava de néixer un altre d’aquests llocs que justifiquen un viatge.

1r Dia – Volem a Laos.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida dels vols a Luang Prabang. Sopar i nit a bord.

2n Dia – Luang Prabang.

A mig matí aterrarem a Luang Prabang, la tercera ciutat més important de Laos, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Ens traslladarem a l’hotel i a la tarda visitarem el temple de Wat Visun i el Temple Wat Aham, un dels més sagrats de la ciutat.

3r Dia – Luang Prabang – Pak Ou – Luang Prabang.

Esmorzarem a l’hotel i ens dirigirem al moll fluvial per començar una excursió amb barca fins a les coves de Pak Ou. El complex està format per les coves de Rham Ting i Tham Phum, dues cavitats que contenen milers d’estàtues de Buda. Retornarem a Luang Prabang per dinar i a la tarda entrarem al sumptuós Palau Reial i veurem el temple budista de Wat Mai.

4t Dia – Luang Prabang – Huay Sae – Luang Prabang.

Després d’esmorzar farem una excursió per conèixer l’entorn natural que envolta Luang Prabang. Durem a terme un safari amb elefant per conèixer la riquesa paisatgística i faunística de la reserva natural de Huay Sae i dinarem. A la tarda farem un trekking lleuger a la jungla, passant per ponts de bambú i cascades abans de tornar a Luang Prabang.

5è Dia – Luang Prabang – Vientiane.

Esmorzarem a l’hotel i anirem a l’aeroport per volar a Vientiane, capital de Laos, situada a la ribera del Mekong. Veurem l’anomenada Porta de la Victòria, visitarem el que fou el temple de la monarquia laosiana, el Haw Prakeo, el Monestir de Vat Sisaket i l’espectacular stupa sagrada de That Luang. Acabarem la tarda coneixent els animats mercats nocturns.

6è Dia – Vientiane – Pakse -Temple de Vat Phou – regió de les Quatre Mil Illes.

Després d’esmorzar agafarem el vol a Pakse. Tot seguit començarem una excursió amb vaixell rumb a Champasak, tot gaudint d’un paisatge d’exuberant vegetació. Visitarem l’antic complex religiós del període khmer de Vat Phou (UNESCO) i dinarem. A la tarda arribarem a la regió de les Quatre Mil Illes. Ens aturarem a visitar el Temple d’Oup Mong, del segle IX i agafarem un ferri fins a l’illa de Don Khong, on ens allotjarem.

7è Dia – Regió de les Quatre Mil Illes.

Esmorzarem a l’hotel i descobrirem aquest arxipèlag fluvial de milers d’illes. Ens aturarem a l’illa de Ban Khone per visitar les restes de l’època colonial francesa i ens arribarem a la cascada de Liphi i les majestuoses cascades de Khong Phapeng, considerades el Niàgara d’Orient. Dinarem durant el recorregut i retornarem a l’hotel de Don Khong per descansar.

8è Dia – Regió de les Quatre Mil Illes – Veunkham – Preah Vihear.

Avui ens llevarem aviat per traslladar-nos per carretera a Preah Vihear, creuant la frontera amb Cambodja. Quan arribem a Preah Vihear ens instal·larem a l’hotel i dinarem. A la tarda visitarem els temples hindús de Preah Vihear (UNESCO) del segle XI.

9è Dia – Preah Vihear – Koh Ke – Beng Mealea – Siem Reap.

Després d’esmorzar començarem l’etapa cap a Siem Reap. En ruta ens aturarem a la selva per visitar les restes arqueològiques de Koh Ke, del segle X, i de Beng Mealea, del període Angkor Wat. Dinarem en ruta i a la tarda arribarem a Siem Reap, on coneixerem Pub street i un curiós mercat d’insectes i aràcnids comestibles.

10è Dia – Siem Reap.

Esmorzarem i veurem el conjunt emmurallat d’Angkor Thom, la darrera capital de l’imperi Khmer i visitarem els conjunts de Phimean Akas i la famosa Terrassa dels Elefants. Dinarem i a la tarda visitarem Ta Phrom i veurem Angkor Wat, el mausoleu del rei Suryavarman, considerat l’obra mestra de l’art khmer i un dels temples més impressionants del món.

11è Dia – Siem Reap.

Esmorzarem i coneixerem el Temple de Banteay Srei, un dels més interessants d’Angkor gràcies a la seva extraordinària decoració, i visitarem el Temple de Banteay Samre.  Dinarem i a la tarda visitarem el conjunt de Roluos, format pels temples de Preah Ko, Bakong i Lolei. Acabarem la tarda gaudint de la posta de sol a una plantació de lotus.

12è Dia – Siem Reap – Phnom Penh.

Després d’esmorzar farem una excursió amb vaixell pel llac Tonle Sap. Gaudirem de la riquesa ecològica de l’entorn i veurem les comunitats tradicionals de les riberes. Dinarem i a la tarda anirem a l’aeroport per agafar el vol que ens portarà a Phnom Penh, la capital de Cambodja. Al vespre farem un recorregut amb tuc-tuc pel centre de la ciutat.

13è Dia – Phnom Penh.

Avui visitarem el Palau Reial, inspirat en l’arquitectura khmer clàssica, entrarem a la Pagoda de Plata i visitarem el Museu Nacional. Dinarem i a la tarda visitarem el Temple de Wat Phnom abans de disposar de temps lliure al mercat local.

14è Dia – Phnom Penh – Barcelona.

Començarem el matí visitant l’escola de Tuol Svay Prey S21, antic centre de detenció i tortura dels khmer roigs durant la guerra civil i actual museu del genocidi. Tot seguit anirem al memorial de Choeung Ek, antic camp d’extermini durant el règim dels khmers roigs. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de retorn, via Singapur

15è Dia – Arribem a Barcelona.

Després d’aterrar a Barcelona donarem per acabat aquest viatge del qual esperem que guardin un gran record.

Dates de sortida:  2 d’agost i 1 de novembre de 2019.

Preu per persona en habitació doble:

Agost: 5.240.- € (IVA inclòs).

Novembre: 5.465.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual:

Agost: 955.- € (IVA inclòs).

Novembre: 1.175.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols intercontinentals de la companyia Singapur Airlines, classe turista.
 • Vols domèstics de companyies nacionals, classe turista.
 • Estada a hotels de 5***** a Siem Reap i Phnom Penh, de 4**** a Luang Prabang i Vientiane i de 3*** a Don Khong i Preah Vihear.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters als hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Luang Prabang.
 • Visita de les coves de Pak Ou.
 • Safari amb elefants a Huay Sae.
 • Visita de Vientiane.
 • Visita dels Temples de Vat Phou i d’Oup Mong.
 • Visita de l’arxipèlag de les Quatre Mil Illes.
 • Visita de dos dies d’Angkor.
 • Visita de Phnom Penh.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Observacions: Visat necessari; el seu import està inclòs al preu del viatge.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar